Manín - návrat a jak bylo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
jojo, Manin...
Byl uzasny, i kdyz chybelo par lidicek. Skoda Simoneho "zrazu", tesili jsme se taky na Filipovu maminku, ktera nepokazi zadnou srandu, vzpomneli jsme i Vazouna s myslenkou, ze snad vsecko dopadne dobre... Prekvapili koledzy i kolezanki z Polski, je skvele, ze vazili takovou dalekou cestu. Vypada to, ze se jim libilo, a to je hlavni. Jazykove bariery se prekonavaly o 106, a Daewak se domluvi vzdy a vsude Co nejdrive se vynasnazim poslat i ja par obrazku, nejvice se povedla vychechtana Ivetka, coz je ostatne pro ni docela typicke. Take Vojta zapozoval na skalce, z toho uz se stava takova tradice. Polska slecna horolezkyne uz taky byla okomentovana, neuveritelna sportovkyne Jinak prosazovana zmena kreda (kOčička pláva) - jen jedno pismenko, a co to udela... - se nastesti neujala. Kocicka je ziva a zdráva - uz si rochni u moji maminky, maminka se sice snazi tvarit nevrle, ale je videt, ze kote si ji ziskalo. Jinak uvidime, jak se ujme nova prezdivka DJ Hanzy. No a ve finale - mozna i priste snad prijde i kouzelnik A mozna priste i drive, nez v nedelni rano P.S. Snad uz Vojta zjistil spravny den narozeni, aby zbytecne nekazil Alvinovskou uspesnou statistiku.... A kdo spolu s Vojtou svuj den narozeni nevi, do pristiho srazu povinne zjistit!
- Reklama
Re: jojo, Manin...
Jen na vysvětlenou pro ty, kdo neví o co jde. Jsem sice pako, ale své datum narození si ještě pamatuju. Jedná se o DEN V TÝDNU (Po, Út atd.)Bohdulina píše: .....Snad uz Vojta zjistil spravny den narozeni, aby zbytecne nekazil Alvinovskou uspesnou statistiku.... A kdo spolu s Vojtou svuj den narozeni nevi, do pristiho srazu povinne zjistit!
Tak tu sú fotky zasa odo mňa:
http://fotoalbumy.azet.sk/lifelike/manin-2008/
http://fotoalbumy.azet.sk/lifelike/manin-2008/
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: jojo, Manin...
Vojto 14.8.1948 bola sobota,trvám na tom,toť důkazVojta píše:Jen na vysvětlenou pro ty, kdo neví o co jde. Jsem sice pako, ale své datum narození si ještě pamatuju. Jedná se o DEN V TÝDNU (Po, Út atd.)Bohdulina píše: .....Snad uz Vojta zjistil spravny den narozeni, aby zbytecne nekazil Alvinovskou uspesnou statistiku.... A kdo spolu s Vojtou svuj den narozeni nevi, do pristiho srazu povinne zjistit!
http://www.calendar.sk/gregoriancalendar-cz.php?hy=1948
Ja si to inak už nepamaátám v aký deň som sa narodil ,prvé spomienky mi začínajú útržkovite tak v troch rokoch,ale vyrátatal som si to celkom presne .
Vojto a od paka máš riadne ďaleko,bolo mi s tebou fajn,ale ešte si sa nevajadril k tomu možnému členstvu nás cezpoľných v klube. Či spĺňam podmienku,že mám rád svojho Matízka,by Ti vedela povedať moja polovička,ktorá naň pomaly žiarli,lebo si myslí,že ho mám radšej,ako ju. Ale uznajte,Matízek sa neháda,nekričí na mňa,ani sa neuráža,nerozkazuje mi,naopak poslúcha na slovo, A HLAVNE MA ZA NIČ SÚSTAVNE NEKRITIZUJE,tak o čom ďalšia reč
Naposledy upravil(a) alvin dne úte zář 23, 2008 16:21, celkem upraveno 2 x.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Re: aaa
chyba piszesz o moim wozidelkusimone píše:u sa teím na ďalí yray a fakt čie je to pekne auto s bielým interierom???? je fakt krááásne
dziekowac jakby co
No Bass No Fun
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Ta kůžička byla k sežrání. Já ci taky.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak ludkovia bolo tam fakt nádherne ta naša spoločnosť je neuveritelná a každú polhodinku musím kuknuť na fotečky,a pri každej z nich viem o čom to bolo a bolo to o tom že Manín je Manín a fakt vďaka MIPOvi za to že sa o nás staral Tolko dobrých a hlavne krásných človiečkou sa len tak nezíde takže na dalšie stretnutie s vami sa fakticky neviem dočkať Úž aby tu bolo jaro a vôbec BONTÓN P...
návrat
Tak lidičky, my jsme dorazili taky v pořádku, cestou jsme se zastavili utratit zbytek peněz, když už Vám je příští rok vezmou. Jinak bylo moc fajn, hlavně se s Vámi všemi zase vidět a pokecat, už se oba těšíme na příští rok.
Jinak jsem slíbila některým holkám recepty tak mi na Markovu soukromou zprávu pošlete e-mailovou adresu a já Vám je napíšu. Ještě jednou sraz byl super a na jaře zase ahojki.
Jinak jsem slíbila některým holkám recepty tak mi na Markovu soukromou zprávu pošlete e-mailovou adresu a já Vám je napíšu. Ještě jednou sraz byl super a na jaře zase ahojki.
Marek a Marketa, Daweoo Leganza 2.0 CDX, stříbrná metalíza,r.v.1998 již ji ma švagr,a ted vlastnime škoda fabia 1.4
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
DEL krasna praca dufam že sa stretneme v Baldovci alebo kde bude ďalšíe stretko. Škoda že som to nevidel naživo
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500