CAREX, MaH alebo Fancar......

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
lebros

CAREX, MaH alebo Fancar......

Příspěvek od lebros »

Aké máte skúsenosti, čo by ste doporučili. Ja nemám zatiaľ vôbec žiadne a nerád by som sa učil na vlastných skúsenostiach :)
Reklama

vado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vado »

Moj osobny nazor:

FunCar - najdrahsi, na vsetko sa treba objednat dopredu
MaH - je to v podstate Opel servis, robia sice aj nase auta, ale nemaju skoro ziadnu zasobu nahradnych dielov, vsetko musia najprv objednat (nemali na sklade ani remen pre kompresor klimatizacie)
Carex - su lacnejsi, mensie chyby opravia na pockanie, pripadne v ten isty den. Je mozne sa aj objednat. Nemal som problem pozerat na mechanika pri oprave.

Asi tak:
- mensie veci, ktore si vies spravit sam a mas priestor - urobis si vlastnorucne, mas to rychlejsie a vies, co si urobil
- ak nemas miesto a vybavenie na vymenu prevadzkovych tekutin (olej, brzdova kvapalina, chladiaca zmes, servo), pripadne nemas moznost / nedokazes si nejaku mensiu opravu (brzdy, tlmice, ...) spravit sam, je lepsie ist za nejakym sukromnikom. Najlepsie za takym, ktoreho poznas, pripadne ti ho niekto odporucil. Ja napriklad osobne preferujem rychlu vymenu oleja a brzdovky a celkom rozsiahlu kontrolu auta, chodievam do www.oilpartner.sk Aj ked to nie je najlacnejsie, vyhovuje mi rychlost prace a kvalita
- ak potrebujes rozsiahlejsiu pracu (rozvody, tesnenie pod hlavou, vymena spojky, ...), vtedy je asi najlepsi znackovy servis s originalnymi nahradnymi dielmi

Ja osobne dotujem mechanikov v Carexe :lol:
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“