po odpojeni baterie sa zakoduje radio _help me
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
po odpojeni baterie sa zakoduje radio _help me
Mam original radio a po odpojeni baterie sa zakoduje. V poslednom case sa mi to stalo tri krat a vzdy som musel ist do servisu, kde si samozrejme strazia know how. Moze mi niekto poradit ako sa to da odkodovat doma.
Dik
DURO
Dik
DURO
- Reklama
kody
Vazeni kolegove, ti kdoz mate ve svych vozech original radia Daewoo TANK, tak vezte ze k temto radiim existuji pouze (nastesti) tri kody, ktere jsou nasledovne: 1435, 6234 a 4356. Pouzivaly se pouze tyto kody a jeden z nich by mel ozivit i vase radio. Jeste doporuceni: Pokud jste ani napotreti nezadali spravny kod, radio prestane reagovat a nespolupracuje. V takovem pripade neni treba nechat radio odblokovat, ale je potreba znovu na cca. 10minut odpojit autobaterii a pote znova celou proceduru opakovat (zapojit baterku a vyzkouset vsechny tri kody, jeden z nich to bude).
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, dej ty kódy prosímtě na rubriky JAK NA TO. Tento dotaz je tu asi už podesáté... díky.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
jojo, jasne dam, ze si ty lidi nekoupi poradny radioIvan píše:Miloši, dej ty kódy prosímtě na rubriky JAK NA TO. Tento dotaz je tu asi už podesáté... díky.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Re: po odpojeni baterie sa zakoduje radio _help me
Ten servis musi byt seriozny,ked ani na treti krat nepovedali zakaznikovi o co ide a zakazdym tam musel za "odkodovanie" radia zaplatit. Rada znie - najprv prestudovat nase forum a potom ist do servisu,alebo kupit poriadne radio.DURO píše:Mam original radio a po odpojeni baterie sa zakoduje. V poslednom case sa mi to stalo tri krat a vzdy som musel ist do servisu, kde si samozrejme strazia know how. Moze mi niekto poradit ako sa to da odkodovat doma.
Dik
DURO
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
Tak to musela byt riadna babracka. Ked mne raz trebalo kod zavolal som do servisu a tam mi povedali vsetky tri kody.verusamira píše:Kdyz sem ho odpojoval ja tak mi trvalo asi 3hod nez sem kombinaci nasel.Zacal sem od zacatku 1111,1112,1113 atd. Uz mi z toho docela hrabalo
R.I.P
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k