OSRAM Night Breaker (až 90 % viac svetla).
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
No, ziarovky skusam uz druhy den, dokonca aj za hmly a vysledok: svietia
Ale nemozem povedat, ze by to bol nejaky velky rozdiel oproti Silverstarom, dokonca niekedy sa mi zda, ze Silverstary svietili akoby ostrejsie. Ale v dialkovych mi svietia fakt dobre. skoda, ze som nespravil fotky na porovnanie s predchadzajucimi
Ale nemozem povedat, ze by to bol nejaky velky rozdiel oproti Silverstarom, dokonca niekedy sa mi zda, ze Silverstary svietili akoby ostrejsie. Ale v dialkovych mi svietia fakt dobre. skoda, ze som nespravil fotky na porovnanie s predchadzajucimi
DAEWOO ESPERO 1.5 16V r.v.96
MAZDA 6 WAGON 2.0D r.v.06
MAZDA 6 WAGON 2.0D r.v.06
ano H1 su 55 w
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
ppp, ak myslis v espere tak ano, len treba dlhe prsty a trocha trpezlivosti...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
Ziarovky OSRAM SilverStar, Night Breaker
Zdravim
chcem sa vas spytat co mate ziarovky SilverStar a Night Breaker (H1): ako dlho asi vydrzia. Chcem vymenit ziarovky na nasej Leganze ale nechcem investovat do takych ktore mi budu svietit iba 3 mesiace
Za odpovede dakujem
-=zso=-
chcem sa vas spytat co mate ziarovky SilverStar a Night Breaker (H1): ako dlho asi vydrzia. Chcem vymenit ziarovky na nasej Leganze ale nechcem investovat do takych ktore mi budu svietit iba 3 mesiace
Za odpovede dakujem
-=zso=-
-
-
hosi sice som nubirak a mam tam H4 mal som osram cool blue a teraz som kupil Osram NB a osobne si myslim ze svieti dlhsie, tak isto aj na cool blue ja na krabicke o polovicu mensia zivotnost ale vydrzali mi rok teda cca 20 000 km a ja svietim stale ci v meste, na dialnici, cez den aj vnoci a ale zda sa mi ze osram NB svietia fakt dlhsie, mam ich asi mesiac a hlavne v noci to je paradne vidiet len tolko z mojich skusenosti
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05