Kupa Leganzy

Moderátor: Blue Lanos

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jeeee detailisto...jen jsem to trosku zvelicil no... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Goosik je takovy vypravec pohadek... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Alu kus ty smoulo...jen jsem to trosicku natahl no...a vy se toho hned chytate... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Google [Bot]

Příspěvek od Google [Bot] »

No nepodarilo sa mi urobit viac fotiek, lebo cely vikend lialo jak z krhly.. takze aspon nieco ;)

www.feejay0001.szm.sk
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Vypadá moc dobře...a máš k ní i krásnej žlutek vozejček :lol: :lol: :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Google [Bot]

No, to hej... mam taky roznorody vkus, co sa aut tyka :lol:
No dnes som bol na pocitaci v chevrolete... ziadnu zavadu nenasli.. ale vraj motor vydava zvuky, ktore by tam nemali byt.. tak neviem, co s tym.. velmi sa mi to nexce davat do original servisu.. mam znameho servisaka, tak sa asi spolahnem na neho...

Alebo by ste to na mojom mieste radsej dali do autorizovaneho?
Naposledy upravil(a) Google [Bot] dne pon čer 09, 2008 16:25, celkem upraveno 1 x.
Slam

Příspěvek od Slam »

spire011 píše:No nepodarilo sa mi urobit viac fotiek, lebo cely vikend lialo jak z krhly.. takze aspon nieco ;)

www.feejay0001.szm.sk
Sice se mi zobrazuji jen 4 fotky z 50, ale i tak je videt (na tech velice rozmazanych fotkach), ze predni SPZ drzi jen na nejakech dratkach, antena je rozbita, ale kastle jinak vypada zachovale (az na ty obouchane rohy narazniku). Jo a s poklicema jsem Ti krivdil, jedna Ti jeste zbyla! :P
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Google [Bot]

No, fotene telefonom za mizernych svetelnych podmienok, narazniky urobi kamos z autolakovne, SPZ snad tiez vyriesim lahko..aj puklice Hlavne je teraz dat do poriadku motor. Len teda mi poradte, ze ci mam ist do autorizovaneho, alebo si vystacim so sukromnym mechanikom.. kvoli celkovej kontrole motora. :?:
Slam

Příspěvek od Slam »

spire011 píše:Len teda mi poradte, ze ci mam ist do autorizovaneho, alebo si vystacim so sukromnym mechanikom.. kvoli celkovej kontrole motora. :?:
Nevim, co presne chces slyset, ale ja jezdim do autorizovaneho, nebot ho mam jednak kousek i pesky a druhak nejsem presvedcen, za kazdy Lojza z garaze zna tak dobre Leganzu (a ma k ni potredne podklady a dokumentaci), abych mu ji sveril. ;) Ceny mozna o neco vyssi, ale nijak dramaticky si myslim, navic dily si muzu dodat sam, pokud mi cena dilu v servisu nebude vyhovovat. Ale ja jeste s motorem zadne problemy nemel vyjma vymeny jednoho cidla...
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

spire011: Donedávna jsme s oběma autama jezdili do autorizovaného servisu, kde jsme vždycky docela dost platili, ale spokojenost....pak jsme zajeli k servisákovi, kterého máme asi 20 mnetrů od kanceláří a ten opravil auto včetně prohlídky za mnohem nižší cenu a kvalitně, takže spíš to závisí na tom, čeho se případná závada týká a hlavně jaké jsou zkušenosti s tím servisem....v našem případě už budem jezdit k servisákovi, protože je hodně dobrej...dlouhý léta (někdy do konce 90. let) dělal servisáka na okruhových závodech v tehdejší ČSSR...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Google [Bot]

No ked tak pozeram vase prispevky, tusim kazdy druhy je tu automechanik ;) Ja auto dokazem akurat tak umyt :oops: a aj tak nie je take nablyskane ako tie vase :roll: Celkom by sa hodilo, ak by tu bol niekto zo zapadu SR, s kym by som mohol dat spicha.. lebo so vsetkym chodit do autorizovaneho.. to budu palky :?
tomg60

Příspěvek od tomg60 »

spire011: Gratuluju k pěkný Leganze. Taky byl bral Legu v černý barvě - to je moc pěkná barva na Leganzu, ale ta má stříbrná je taky fajn :D . Já ji mám rok a půl a uvidíš, že jsi koupil dobře. Spoustu věcí si uděláš sám aniž bys chodil do servisu. Já taky nejsem žádnej automechanik a většinu věcí si tam dělám sám. Přeju hodně najetých kilometrů.
Slam

Příspěvek od Slam »

Tady je jedna obzvlast nadupana cerna Leganza k mani (a v podstate je zadarmo)! :shock:

http://www.aukro.cz/item434308943_legan ... uning.html
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Veď to je Rebelius :D
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Jj vypada to tak ze je to jeho a je pravda ze za ty penize to je zadarmo a nemit svou tak beru hned... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“