Formule 1

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět

Komu fandite v serialu F1???

McLaren Mercedes
31
40%
Ferrari
30
39%
BMW Sauber
7
9%
Renault
5
6%
Toyota
0
Žádná hlasování
Red Bull Racing
1
1%
Honda
2
3%
Williams Toyota
0
Žádná hlasování
Super Aguri
0
Žádná hlasování
Scuderia Toro Rosso
1
1%

Celkem hlasů: 77

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ondrášku mal si prevdu už nám to začíná :evil: Já by som bol za že by ten titul dali červeným už teraz a bude to lebo ani tento rok neverím že sa to lepší len tak keby FIA išla do riti a nechala závody tak ako boli FÉROVÉ :evil: :evil: :evil:

http://www.f1sports.cz/index.php?Center ... ram1=22589
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

No tak co říct, koukám na zprávy a nevěřím svým očím..... V zásadě je mi jedno kdo vyhraje ferrari nebo mc laren, nebo někdo jinej (chleba nebo benzin levnější určitě nebude) vadí mi dvojí metr při rozhodování. Viz minulá VC :roll: :roll: :roll: vyřešeno pokutou a dnes dle mého méně nebezpečná situace vyřešeno penalizací :roll: :roll: Líbil se mi komentář na F1 sports cituji :
Zkuste si někdo přehrát souboj Massy a Kubicy z Fuji v loňské sezóně. Nevím nic o tom, že by byl někdo z nich penalizován. Přitom šikany se tam zkracovaly a ne jednou. Navíc ani jeden ani druhý po zkrácení nepustil soupeře před sebe. Jestli tohle není dvojí metr, tak už fakt nevím.
Po zavádění nových nudných okruhů, omezení vývoje a urputném lpění Mosleyho na korýtku je tohle další z hřebíků do rakve F1.

Takže ať se jasně řekne: titul má Ferrari už při prvním závodě a nemusí se spalováním tun benzínu ničit už tak poškozené životní prostředí po celé zemi :!: :!: Asi fakt přestanu na F1 koukat, i když mi to potěch letech asi nedá :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

a kdyby se někdo chtěl mrknout je to tady: http://www.youtube.com/watch?v=Z5WsM8MRvHk
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

K tomu nemam vazne co rict...je mi z toho spatne...kdyby ho Lewis nepustil pred sebe tak nic nereknu ale nechal ho predjet a hned na konci rovinky ho zase predjel...nevim uz kde je spravedlnost...navic ani Raikonnen nedojel takze o body ho Lewis neokradl,takze nevim proc to vubec resi...byt na miste McLarenu odstoupil bych z letosni sezony a zvazoval bych ucast v dalsi,je to boj ktery nemuzou nikdy vyhrat pokud o F1 budou rozhodovat ty co rozhoduji...F1 uz neznamena Formule 1 ale Ferrari 1... :cry: :cry: :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Nevim vubec jsem nevidel zavod nemuzu moc soudit ale vidim ze jste porad ubeceni fandove Mc takze nic noveho... :D
Toz vam nezbyde nez si udelat svou Mc F1 a jezdit tam jen sami a pak si muzete nadavat jen sami sobe nebo nebudete se mit uz na koho vymlouvat... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Richard

Příspěvek od Richard »

Ale Hanzy, jaký ubrečený a jaký fandové, mě je úplně ukradený kdo vyhrál, je mi putna, jestli to byl ferrari nebo Velorex, ale jde mi jen o stejný metr při rozhodování. Nechápu, že tobě jako fandovi F1 nevadí, že se často rozhoduje od stolu a ovlivňují se tak závody. Dle mě i naprostému laikovi musí být divné, že stejní lidé rozhodují ve stejných případech jinak.
A s tou výhodou: když někdo na rovině ubere a pustí ho a druhej má plnej knedlík, tak promiň, ale kde je ta výhoda????? No nic, mrkni se na to, až to někde bude a pak sděl jen svůj názor na tuhle věc a hlavně prosím bez zaujatosti.....
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

No je pravda ze je divne kdyz ho pak pustil pred sebe tak tim nic neziskal ted jsem to cetl a je to divne pokud tam nic jineho nebylo...ale jak rikam nevidel jsem takze nemohu objektivne soudit ale je jasne ze by si nedovolili jen tak bez padneho duvodu takhle penalizovat... :?
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Ted jsem si procital jak to nejak bylo a pokud je pravda ze predjel Kimiho hned na prvni rovince po tom zkraceni i kdyz ho na oko pustil pred sebe ale pry byl porad v lepsi akceleracni pozici diky tomu zkraceni tak si myslim ze byl potrestan po pravu a dle pravidel a rek bych primerene nebot si myslim ze i Kimi diky vyprovokovani to prehnal a rozbil auto a nedojel kdezto Hami ma porad 3 misto.
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Viděl jsem to celé,ale takovýhle soubojů už v F1 bylo,ale pokud si pamatuju,tak za něco podobného dostal i Schumi a taky Hakinen penalizaci stop&go. Tenkrát ještě nebyla penalizace: průjezd boxovou uličkou. Jako velký fanda Ferarri,ale musím říct,že mi to moc košer nepříjde,ale je fakt,že tu zatáčku Hami střihnul.A perlička na závěr. http://moto.sport.cz/clanek/136327-pena ... ule-1.html
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Richard

Příspěvek od Richard »

Protože jsem měl něco pracovního v neděli, mám F1 nahranou, znovu jsem si ji pouštěl a ten diskutovaný moment několikrát. Před tou zatáčkou se Hami dostal skoro celým autem před Raikonena, tedy byl v zatáčce dřív a proto měl právo volby stopy. Ale Rai.. využil celou šíři zatáčky a na Hamiho vedle nebral vůbec ohled, tomu samo nezbývalo nic jiného než uhnout a skoro pokračovat rovně...... na rovince Rai jel v ideální stopě Ham vedle, nevím jak se to projevuje když trať namokne, ale zdálo se mi, že Rai nemůže dát plnej knedlík, kdežto Hami jo, ono pak i bylo vidět, že Rai má velké problémy vůbec udržet auto na trati no a co pak předvedl v tom sjezdu??????? žluté vlajky mu nic neříkají a málem Hamiho sejmul....
Takže asi takhle............ Rozhodnutí maršálů se mi nelíbí, ale nechává mě klidným
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Toz jsem dnes na to zvedavy uz kvalifikace je pekne pomotana a jestli bude prset i v zavode tak to bude v tom pekny hokej a jen ti co umi na vode maji sanci...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nó dneska máme oba co dohánet síce máme v predu Kovalaina ale neviem či je to pravé orechové no Massa má asi najvetšie šance tak nech sa nám darí lebo aj Robko Kubica je vzadu :D
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Mno byl to zajimavy zavod a jeste zajimaveji dopadl ale Vettelovi budis prano :D
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Vetelovi hurá - prajem mu to mal na tom zásluhu tak je to OK ale chudák ani nevedel ako vliezť na váhu a čo dalej ,no bol s toho vykolejený ale nečudujem sa mu a velmi mu gratulujem :D :D :D Ale fakt sa mi ten závod páčil,na to ako to zo začiatku vyzeralo to dopadlo skvele a dokonca ani žiadna velká nehoda takže paráda :lol:
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Jo, Vetelovi sem to taky přál. Konečně trochu změna tam vepředu a zase zajímavej závod.
Mimochodem taky je dobře, že se dohodly jak to je s těma výhodama při zkrácení šikany.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Richard

Příspěvek od Richard »

Jen houšť a větší kapky :D :D samo to Vetelovi přeju jel celý závod s přehledem jak starej mazák a to oceňuji.... jinak závodil jen Hami, někdy na hraně někdy i za ní :roll: no některý manévry nebyly zrovna nejčistčí :roll: ale má to asi v ruce :!:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“