Formule 1
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
No tak co říct, koukám na zprávy a nevěřím svým očím..... V zásadě je mi jedno kdo vyhraje ferrari nebo mc laren, nebo někdo jinej (chleba nebo benzin levnější určitě nebude) vadí mi dvojí metr při rozhodování. Viz minulá VC vyřešeno pokutou a dnes dle mého méně nebezpečná situace vyřešeno penalizací Líbil se mi komentář na F1 sports cituji :
Zkuste si někdo přehrát souboj Massy a Kubicy z Fuji v loňské sezóně. Nevím nic o tom, že by byl někdo z nich penalizován. Přitom šikany se tam zkracovaly a ne jednou. Navíc ani jeden ani druhý po zkrácení nepustil soupeře před sebe. Jestli tohle není dvojí metr, tak už fakt nevím.
Po zavádění nových nudných okruhů, omezení vývoje a urputném lpění Mosleyho na korýtku je tohle další z hřebíků do rakve F1.
Takže ať se jasně řekne: titul má Ferrari už při prvním závodě a nemusí se spalováním tun benzínu ničit už tak poškozené životní prostředí po celé zemi Asi fakt přestanu na F1 koukat, i když mi to potěch letech asi nedá
a kdyby se někdo chtěl mrknout je to tady: http://www.youtube.com/watch?v=Z5WsM8MRvHk
Zkuste si někdo přehrát souboj Massy a Kubicy z Fuji v loňské sezóně. Nevím nic o tom, že by byl někdo z nich penalizován. Přitom šikany se tam zkracovaly a ne jednou. Navíc ani jeden ani druhý po zkrácení nepustil soupeře před sebe. Jestli tohle není dvojí metr, tak už fakt nevím.
Po zavádění nových nudných okruhů, omezení vývoje a urputném lpění Mosleyho na korýtku je tohle další z hřebíků do rakve F1.
Takže ať se jasně řekne: titul má Ferrari už při prvním závodě a nemusí se spalováním tun benzínu ničit už tak poškozené životní prostředí po celé zemi Asi fakt přestanu na F1 koukat, i když mi to potěch letech asi nedá
a kdyby se někdo chtěl mrknout je to tady: http://www.youtube.com/watch?v=Z5WsM8MRvHk
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
K tomu nemam vazne co rict...je mi z toho spatne...kdyby ho Lewis nepustil pred sebe tak nic nereknu ale nechal ho predjet a hned na konci rovinky ho zase predjel...nevim uz kde je spravedlnost...navic ani Raikonnen nedojel takze o body ho Lewis neokradl,takze nevim proc to vubec resi...byt na miste McLarenu odstoupil bych z letosni sezony a zvazoval bych ucast v dalsi,je to boj ktery nemuzou nikdy vyhrat pokud o F1 budou rozhodovat ty co rozhoduji...F1 uz neznamena Formule 1 ale Ferrari 1...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Nevim vubec jsem nevidel zavod nemuzu moc soudit ale vidim ze jste porad ubeceni fandove Mc takze nic noveho...
Toz vam nezbyde nez si udelat svou Mc F1 a jezdit tam jen sami a pak si muzete nadavat jen sami sobe nebo nebudete se mit uz na koho vymlouvat...
Toz vam nezbyde nez si udelat svou Mc F1 a jezdit tam jen sami a pak si muzete nadavat jen sami sobe nebo nebudete se mit uz na koho vymlouvat...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ale Hanzy, jaký ubrečený a jaký fandové, mě je úplně ukradený kdo vyhrál, je mi putna, jestli to byl ferrari nebo Velorex, ale jde mi jen o stejný metr při rozhodování. Nechápu, že tobě jako fandovi F1 nevadí, že se často rozhoduje od stolu a ovlivňují se tak závody. Dle mě i naprostému laikovi musí být divné, že stejní lidé rozhodují ve stejných případech jinak.
A s tou výhodou: když někdo na rovině ubere a pustí ho a druhej má plnej knedlík, tak promiň, ale kde je ta výhoda????? No nic, mrkni se na to, až to někde bude a pak sděl jen svůj názor na tuhle věc a hlavně prosím bez zaujatosti.....
A s tou výhodou: když někdo na rovině ubere a pustí ho a druhej má plnej knedlík, tak promiň, ale kde je ta výhoda????? No nic, mrkni se na to, až to někde bude a pak sděl jen svůj názor na tuhle věc a hlavně prosím bez zaujatosti.....
- Hanzy
No je pravda ze je divne kdyz ho pak pustil pred sebe tak tim nic neziskal ted jsem to cetl a je to divne pokud tam nic jineho nebylo...ale jak rikam nevidel jsem takze nemohu objektivne soudit ale je jasne ze by si nedovolili jen tak bez padneho duvodu takhle penalizovat...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Ted jsem si procital jak to nejak bylo a pokud je pravda ze predjel Kimiho hned na prvni rovince po tom zkraceni i kdyz ho na oko pustil pred sebe ale pry byl porad v lepsi akceleracni pozici diky tomu zkraceni tak si myslim ze byl potrestan po pravu a dle pravidel a rek bych primerene nebot si myslim ze i Kimi diky vyprovokovani to prehnal a rozbil auto a nedojel kdezto Hami ma porad 3 misto.
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Viděl jsem to celé,ale takovýhle soubojů už v F1 bylo,ale pokud si pamatuju,tak za něco podobného dostal i Schumi a taky Hakinen penalizaci stop&go. Tenkrát ještě nebyla penalizace: průjezd boxovou uličkou. Jako velký fanda Ferarri,ale musím říct,že mi to moc košer nepříjde,ale je fakt,že tu zatáčku Hami střihnul.A perlička na závěr. http://moto.sport.cz/clanek/136327-pena ... ule-1.html
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Protože jsem měl něco pracovního v neděli, mám F1 nahranou, znovu jsem si ji pouštěl a ten diskutovaný moment několikrát. Před tou zatáčkou se Hami dostal skoro celým autem před Raikonena, tedy byl v zatáčce dřív a proto měl právo volby stopy. Ale Rai.. využil celou šíři zatáčky a na Hamiho vedle nebral vůbec ohled, tomu samo nezbývalo nic jiného než uhnout a skoro pokračovat rovně...... na rovince Rai jel v ideální stopě Ham vedle, nevím jak se to projevuje když trať namokne, ale zdálo se mi, že Rai nemůže dát plnej knedlík, kdežto Hami jo, ono pak i bylo vidět, že Rai má velké problémy vůbec udržet auto na trati no a co pak předvedl v tom sjezdu??????? žluté vlajky mu nic neříkají a málem Hamiho sejmul....
Takže asi takhle............ Rozhodnutí maršálů se mi nelíbí, ale nechává mě klidným
Takže asi takhle............ Rozhodnutí maršálů se mi nelíbí, ale nechává mě klidným
- Hanzy
Toz jsem dnes na to zvedavy uz kvalifikace je pekne pomotana a jestli bude prset i v zavode tak to bude v tom pekny hokej a jen ti co umi na vode maji sanci...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Mno byl to zajimavy zavod a jeste zajimaveji dopadl ale Vettelovi budis prano
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Vetelovi hurá - prajem mu to mal na tom zásluhu tak je to OK ale chudák ani nevedel ako vliezť na váhu a čo dalej ,no bol s toho vykolejený ale nečudujem sa mu a velmi mu gratulujem Ale fakt sa mi ten závod páčil,na to ako to zo začiatku vyzeralo to dopadlo skvele a dokonca ani žiadna velká nehoda takže paráda
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Jo, Vetelovi sem to taky přál. Konečně trochu změna tam vepředu a zase zajímavej závod.
Mimochodem taky je dobře, že se dohodly jak to je s těma výhodama při zkrácení šikany.
Mimochodem taky je dobře, že se dohodly jak to je s těma výhodama při zkrácení šikany.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Jen houšť a větší kapky samo to Vetelovi přeju jel celý závod s přehledem jak starej mazák a to oceňuji.... jinak závodil jen Hami, někdy na hraně někdy i za ní no některý manévry nebyly zrovna nejčistčí ale má to asi v ruce