MATÍZ CLUB CZ

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Re: Daewoo Matizek

Příspěvek od Vazoun »

Jajuska95 píše:Ahojky, před 5 měsíci jsem se stala majitelkou Matizka a jsem s ním velice spokojená. Chtěla jsem se zeptat, jestli bych se taky mohla stát členem Vašeho klubu.
Jana Tomášková,Ostrava-Polanka,72525, Daewoo Matiz,barva modrá, rok výroby 02/2002.. Jajuska95@seznam.cz
Díky, Janča
--------------------------
Spolehni se milá kolegyně,že se toho náš partafíra " Vojta " rád ujme a s ním dohodneš další postup. Jinak Tě,ale i ostatní srdečně mezi námi vítáme :lol:
Reklama

inertt

Spokojená majitelka

Příspěvek od inertt »

Zdravím všechny přítomné, rádá bych se přidala mezi vyvolené :). Téměř rok jsem majitelkou Matýska. Takže proč se napřidat do klubu 8) . Takže snad jen .... chcete mě?? :D
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ahój no pozor Matízkáři sou takový starší páni :twisted: ale tady na fórku sou i mladší teda oni mají takový nejkrásnejší auta LEGANZY a vúbec výtej na fóre a pokud potřebuješ pomoc anebo si chceš jenom tak pokecat tak si na správným místě :lol: :lol: :lol:

Obrázek
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Vítej

Příspěvek od Vazoun »

-peha- píše:Ahój no pozor Matízkáři sou takový starší páni :twisted: ale tady na fórku sou i mladší teda oni mají takový nejkrásnejší auta LEGANZY a vúbec výtej na fóre a pokud potřebuješ pomoc anebo si chceš jenom tak pokecat tak si na správným místě :lol: :lol: :lol:

Obrázek
-----------------------------
Také zdravím a vítám kolegyni Matízáka mezi námi :lol: " Leni " mezi ty starší pány " Matizáky " se opravdu považuji a pokud máš skutečný zájem stát se členkou " Matiz clubu " :?: určitě se ozve náš partafíra " Vojta " a dojedná další postup :lol: čau " Vazoun " :lol:
inertt

re:

Příspěvek od inertt »

Narazila sme na stánky poměrně náhodou ale vcelku mě zaujali ... je tu dost užitečných rad. Takže myslím, že po praci jdu koupit ,,šmirgl,, :) a jdu udělat něco se světlama. oceňuju hlavně lidičky, který si dokážou s autem opravdu pohrát.Konečnej výsledek vypada opravdu dobře. Můj Matýsek je momentálně o takovýhle vychytávky ochuzen jelikož dostal komlet nový vyfukový ústrojí, baterku a další nezbytnosti. Což je i tak finančně poměrně náročny :roll:
Deawoo Tico 1996-poľnohospodárske vozidlo, VW Golf TDI mk4 higtline
inertt

účast v klubu

Příspěvek od inertt »

Nevidím důvod proč ne, pokud mi bude posláno ještě nějaké doplňující info. k tomu co pro členství musím udělat či splnit (steska odvahy, rozebraní Matese a opětovné smontovaní před porotou atd...) :D
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Ty brdo, to "rozebraní Matese a opětovné smontovaní" by som bral ! ......sice uz nemam vlastneho, ale kohokolvek ineho Matizka by som mohol... :)

Znacka: za vysledok nerucim! 8)

Caute, zdravi Rado
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Hanzy

Re: Spokojená majitelka

Příspěvek od Hanzy »

Leniczka píše:Zdravím všechny přítomné, rádá bych se přidala mezi vyvolené :). Téměř rok jsem majitelkou Matýska. Takže proč se napřidat do klubu 8) . Takže snad jen .... chcete mě?? :D

Ahojky Leni taky Te srdecne vitam mezi nami a nejlip mas prijet na nejaky poradany srazik a tam poznas Matyzkare a i nas ostatni fandy znacky osobne ted akorad je jeden hned zitra v cechach Vřešťov a pak na Slovensku jakoby Slovensky hlavni a to v Maníne je to nejlepsi zpusob se zaclenit mezi skvele lidicky kteri tady sou... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Vojta

Příspěvek od Vojta »

-peha- píše:Ahój no pozor Matízkáři sou takový starší páni :twisted: ale tady na fórku sou i mladší teda oni mají takový nejkrásnejší auta LEGANZY a vúbec výtej na fóre a pokud potřebuješ pomoc anebo si chceš jenom tak pokecat tak si na správným místě :lol: :lol: :lol:

Obrázek
Peháčku, Peháčku, to vůbec nebylo od Tebe hezký - myslím ty nejkrásnější auta (velkoryse pomíjím ty starší pány). Apropo - máte vy Leganzáři nějakej vlastní club? :lol: :lol: :lol:
inertt

Příspěvek od inertt »

Koukám , že ten Vřešťov od nás nemám zas tak daleko na ten zítřek to nestíham :( to mě štve. Tak snad jindy :)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Vojtíšku to víš rejpnout si člóbrda musí ale mám vás i tak rád :lol: :lol: :lol:
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

No , já mám taky Matízka a za staršího pána se teda fakt nepovažuju , pokud jde o Vojtu a Vazouna - kdy byl každý starší takhle v pohodě , jako tyhle dva ( a jejich polovičky samo taky ) , mohl by jim každy mladší závidět .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Správně řečeno

Příspěvek od Vazoun »

Tomáš píše:No , já mám taky Matízka a za staršího pána se teda fakt nepovažuju , pokud jde o Vojtu a Vazouna - kdy byl každý starší takhle v pohodě , jako tyhle dva ( a jejich polovičky samo taky ) , mohl by jim každy mladší závidět .
--------------------------
Správně řečeno a konstatováno - díky " Tomáši " :lol: je poznat,že už jsi snámi nějaký ten srazík absolvoval - vid?
Zdravíme celou velkou rodinu " Daewoo/Chevrolet " a těšíme se zítra nasledanou -i :o) :PP: :PP: :o) :lol: to at si říká kdo chce co chce,mám ho rád a neopíjím se :!:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Re: MATÍZ CLUB CZ

Příspěvek od Vazoun »

Zdravím všechny na tomto foru - ale Matízkáře zvláštˇ :lol: mám na našeho partafíru Matiz clubu kolegu " Vojtu " VEŘEJNÝ " dotaz,který určitě bude zajímat všechny členy clubu ale také ostatní. Rozrostla se členská základna Matiz clubu od září roku 2008 :?: a můžeme znát nové členstvo :?:
Mimochodem všechny nové členy tímto zdravím svým jménem a přeji všem, atˇse jim mezi námi moc líbí a na 1 srazu roku 2009 na shledanou - zdraví " Vazoun " :lol:
---------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
Vojta

Re: MATÍZ CLUB CZ

Příspěvek od Vojta »

Oficiálních členů Matíz clubu je momentálně 42 + 1 čestný člen. Z tohoto počtu se na fóru objevuje 11 lidí - někteří více, někteří sporadicky. Ostatní totální nezájem. Na požádání pošlu e-mailem každému členovi clubu seznam (pokud ovšem nemají novou adresu - od některých se mi vrací maily jako nedoručitelné).
Od září je 6 nových členů - snad některé uvidíme na vlastní oči na srazu.
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“