Další opravy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Už sa to tu riešilo X krát - vymeniť púzdra v motorovom priestore
na kulise radenia, sú dve a jedno stojí cca 60 SK.
Pohľadaj na Nexia alebo Espero fóre nájdeš aj podrobný postup
s fotkami.
na kulise radenia, sú dve a jedno stojí cca 60 SK.
Pohľadaj na Nexia alebo Espero fóre nájdeš aj podrobný postup
s fotkami.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Re: Problem
Ano je to Lambda Sonda ....uplne mas to strhnute vobec tam nedrzi? tak to vyzera ze budes musiet vymenit vyfukove zvody bohuzialTimmy píše:Tak dnes další trabl. Do svodů mi vede čidlo. Podle obrázků je to asi lambda, je to možné? Má sthlý závit nevíte co s tím?
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Re: Problem
Aha na Lambde je zavit v haji jasne...tak nic jedine novu..neaka univerzalna stoji okolo 1 500 Sk radsej novu ako z vrakaca ktora mozno ani nebude fungovat tak sa majTimmy píše:Ale on je strhlý závit na lambdě. a nová se mi kupovat nechce...Dark69 píše:Ano je to Lambda Sonda ....uplne mas to strhnute vobec tam nedrzi? tak to vyzera ze budes musiet vymenit vyfukove zvody bohuzialTimmy píše:Tak dnes další trabl. Do svodů mi vede čidlo. Podle obrázků je to asi lambda, je to možné? Má sthlý závit nevíte co s tím?
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Re: ...
Je tu velka sanca ze pomoze. Ano potrebujes dve. Na espere je k tomu lepsi pristup zdola ale zhora zase na to lepsie vidno .Timmy píše:Ahoj, pomůže mi proti výše popisovanému drnčení řadičky toto?
http://autodilykrc.cz/eshop/detail/opra ... 3f49cd7195
Musím tedy koupit dvě?