Ahoj, plz o radu...
chtěl bych prodloužit zadní nárazník viz foto...
A otázka zní jak to udělat.
Napadlo mě buď , koupit si plast, vytvarovat a zavařit svářečkou na plasty... nebo ten plast zakytovat nebo zalaminovat.
Potom sem se chtěl zeptat čím zakytovat (třeba tu drážku na ,,ozdobný" proužek).
Předem dík za odpovědi
úprava zadního nárazníku
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, je to věc vkusu a pokud se Ti ti líbí, tak hurá do toho. Mně se to nelíbí, působí to tak nějak divně mohutně. Ale k věci - nevím, nakolik jsi zdatný při práci s plastem, ale já bych to raději svěřil odborníkovi lištu odstraň a tu spáru po ní zakytuj. Mám to tak na předním nárazníku a zatím na tom lak drží naprosto bez problémů... Ryze z praktických důvodů si uvědom, že nikde rozumně nezaparkuješ a budeš buzerován policajtama, že nemáš zástěrky. Ale každopádně držím palce při odlišení se od sériového auta
Pro inspiraci posílám několik hodně historických fotek mé Nexie:
Pro inspiraci posílám několik hodně historických fotek mé Nexie:
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Už to mám cca 2,5 roku. Je ale fakt, že mám 2 nárazníky - zimní a letní. Ten kytovaný je letní, takže nevím, co na to mráz...Toncek píše:takže si tu lištu normálně zakytoval jo ? Já jsem to měl taky v plánu ale všichni mě varovali před popraskáním . Ale jestli to drží tak se do toho asi taky pustím
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project