brzdy

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

miv
Kontaktovat uživatele:

vdaka

Příspěvek od miv »

vdaka petrm budem sa musiet na to este raz kuknut...
miv
člen:NEXIA Club

Nexia skoncila svoju put...
Reklama

miv
Kontaktovat uživatele:

brzdy...

Příspěvek od miv »

tak uz ma to fakt trapi...
som rozhodnuty vymenit brzdy. totiz prava strana je hotova...
chcem sa ale spytat (asi PETRM), ze ci by som tam mohol dat namontovat aj brzdy na LANOS, totiz znamy co mi sem tam nieco robi na aute, hovori ze to bude ok, ze to bude pasovat a bude to ovela lepsie brzdit ako teraz. mam tam 13" chladene kotuce. cena by mala byt cca 7000skk za obe strany vratane dosticiek. co ty na to???
:?
miv
člen:NEXIA Club

Nexia skoncila svoju put...
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Tak jelikož nápravy sou prakticky shodné měli by tam pasovat i brzdy to je pravda to mě nenapadlo ale asi to budeš muset vzít i s kotoučema nejsem si jistej jestli jsou stejný nehledě na to že Lanos má tři typy brzd 1- stejný s matizem , 2- polský typ podobný Esperu s takovým drátem a má drahý destičky a nakonec 3- stejný s Nubirou . Stejně jako sem už viděl na nexii stejný brzdy jako má Nubira ;) Jako nápad je to dobrý ale ta cena je dost vysoká :cry:
Bady

Příspěvek od Bady »

chcel by som sa este spytat ohladom tych brzd, ked idem pomaly na neutrale, uplne tichucko, a pribrzdim, tak mi pocut tie brzdy, ako trie oblozenie bud o kotuce, alebo o bubny, neviem ci to ide spredu alebo zozadu. Oblozenie je ok. Je to normalne? A hlavne to pocut, ked auto dlhsie stoji, potom je to ok, asi sa tie brzdy zohreju, alebo neviem co..
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Po delším stání je to naprosto normální na kotoučích je rez a ta se musí nejdřív obrzdit a zvuk při lehkém přibržďování je asi taky normální prostě se třou dva materiály o sebe a tak to vydává zvuk záleží jaký máš materiál destiček něketeré to budou dělat víc některý míň a některý vůbec ;)
Dano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dano »

Mne moje oblozenie Lucas nevydava ziadne zvuky. Ani ked zlahka brzdim.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“