plastovy kryt na okna

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
ferko
Kontaktovat uživatele:

plastovy kryt na okna

Příspěvek od ferko »

Zdravim
Mam problem s tymi ciernymi plastmi ktore su na prednyh oknach. nepriliehaju k oknu a strasne to huci pri vyssej rychlosti - podfukuje to. :( Mal som to rozobrate a tie uchyty na srobky su uplne polamane tak som tam nieco nalepil ale nepomaha to cely plast je nejaky zdeformovany (odstava to). ASi by bolo najlepsie kupit nove ale nevedia mi to zohnat - poradte :cry: dakujem
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Najlepšie by bolo na vrakáči ale nečakaj dáké velké ticho oni totiž fučia všetky nové auta dokoncy 3 mesačný passat fúka ako zbasilí takže Lega je tiché auto ale pri vyšších rýchlostiach to fúka :idea: No pravda je že mne taky jeden plast odstával ale podarilo sa mi ho prilepiť a dal som tam aj siolikón no a dosť sa to zlepšilo,to vlastne chápem čo Ti na tom vadí lebo keď to odstává tak je ten hluk hrozný ;) No skos to zatial takto že prevrtáš ten plast krížom a dáš tam zapustenú skrutku ktorú potom zatri silikónom ktorý daj aj do škáry okolo :idea: Mne to pomohlo :D
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Jsem nejak mimo myslite jako gumy kolem oken nebo jake plasty?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Slam

Příspěvek od Slam »

Hanzy píše:Jsem nejak mimo myslite jako gumy kolem oken nebo jake plasty?
JJ, taky furt netusim, co by mi tam melo hucet, ale nehuci! :lol:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

TAKŽE......

Hanzy ten plast je na konci okna dverý a zakrývá stredový stlpik :twisted:

Slamko to hučani je počuť len pri vyšších rýchlostiach a nakolko Ty sa tam nedostávaš tak sa nečuduj že neppočuješ :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

POCHOPILI :twisted: :lol: :twisted: :lol:
Slam

Příspěvek od Slam »

No ja sice konecne pochopil, co maji nekteri za problem, ale presto mi huci akorat tak pneumatiky a tyhle plasty drzi jako pribite, teda pokud tou vyssi rychlosti nemyslis nad 200 km/h, to fakt tak casto nejezdim... 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Také hučí

Příspěvek od Vazoun »

Slam píše:No ja sice konecne pochopil, co maji nekteri za problem, ale presto mi huci akorat tak pneumatiky a tyhle plasty drzi jako pribite, teda pokud tou vyssi rychlosti nemyslis nad 200 km/h, to fakt tak casto nejezdim... 8)
--------------------------
:lol: a jelikož je to mladej kluk :lol: tak mu také ještě často hučí :lol: no kde :?: no tam přece :lol: ahoj kluci - :P zdraví " Vazoun " :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Čauko Vazounku díky za podporu témátka už sme pochopili kde to mladým hučí :twisted: :lol: :lol: :lol:

Slamko neboj já som ako Ty tiež neholdujem vysokej rýchlosti takže nehučíme :lol: :lol: :lol: Ale já som ten plast mal zlomený už pri kúpi takže to hukotalo no ale som to napravil takže ako píšeš počujem len gumy a na to je liek..dám si hlasnejšie rádio :lol: :lol: :lol:
ferko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferko »

no ked ten plast odstava as pol centimetra tak to dost huci uz pri 100 a myslim ze je hanba jazdim s takym autom menej ako 120 - mam plyn a proste ked sa da tak ficim
uz som to par krat lepil ale budem musiet cely plast spevnit lebo uz je pokruteny :(
dik za rady
jurašek

Příspěvek od jurašek »

ferko: proč hanba?? jen ať všici vidí jak levné a krásné máš auto, já osobně jezdím tak abych všechny na sebe upozornil :lol: obec 40 km a mimo 160 km ;) :lol:
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“