UŽ MĚ TO POTKALO TAKY
Moderátor: Blue Lanos
UŽ MĚ TO POTKALO TAKY
Tak už jsem i ja měl problém s motorem ,nejdřív začla blikat kontrolka checku, pak začal matiz škubat a pak zdechl a už jsem nenastaroval .Auto jsem odtáhl ke známému,co má servis,hodilo se na diagnostiku a ukázalo to že je v háji zapalovací modul v rozdělovači .Takže se rozdělal rozdělovač a čekalo mě překvápko ve formě ukrutného bordelu v něm, byl plný bíleho svinstva,palec i víko rozdělovače byli navíc silně zoxidované,takže přišel na řadu nový palec,víko a ten zapalovaví modul,jinde se taky uvádí optycký snímač. Vše objednáno v Krči, vše značky DAC,nezaměnit za mando.Jinak fakt doporučuji díly z krče,protože jsou levější než v origo servisu a to o dost,protože v Chevy v Opavě stojí ten modul 4200 a ulně ten stejný origo díl v Krči 3270 i s poštovným.Celkem mě tahle sranda stála asi kolem 5000, tak doufám že ted bude MATES zase nějaký čas poslouchat, byla to první porucha.Ted už zase poslouchá.
Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny
- Reklama