Blbost, já ho měl na stovkový ŠkodovceTony M píše:Ale teplomer oleja som videl iba na šesťkových Peugeotoch.

Moderátor: Blue Lanos
Blbost, já ho měl na stovkový ŠkodovceTony M píše:Ale teplomer oleja som videl iba na šesťkových Peugeotoch.
Prehriatie zbadáš ked začne vrieť voda a spod kapoty ide para.Docent píše:Blbost, já ho měl na stovkový ŠkodovceTony M píše:Ale teplomer oleja som videl iba na šesťkových Peugeotoch.. A k tomu teploměru chladicí kapaliny - nikdo tady netvrdí, že když teploměr vyleze do půlky, že už je ohřátý motor. Ale pokud tam ten teploměr není, tak v létě nepoznám, že odešel termostat a okruh je trvale otevřený, tudíž motor studený. A pokud odejde v kontrolce žárovka, tak pro změnu nepoznám, že mám přehřáto.
Kurenie můžeš zapnout, ale nepomůže ti to, páč regulace teploty vzduchu v topení je na straně vzduchu (je tam klapka ovládaná regulátorem teploty, která míchá teplý vzduch z vložky topení se vzduchem nasávaným z okolí), nikoliv vody, takže ikdyž máš regulátor teploty stažený na minimum, vložka topení je horká na maximum.....keszi píše:...tak zapne kúrenie...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |