Těsnění dveří Nexia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Těsnění dveří Nexia
Ahoj potřebuji pomoct sehnat nové těsnění do dveší na 3dv...Zjistila sem totiž že mi teče do auta když více prší..
Daewoo Leganza 2.0 16V, červená metalíza, koža, R.v. 1999, predtým Daewoo Espero 1.5 16V R. v. 1996 a Škoda 120 GLS
- Reklama
Re: Těsnění dveří Nexia
ted jsem to kupoval na vrakáču a vzal jsem si celou i když jsem potřeboval jen kousek a usmlouval jsem to za 50kčsandruš píše:Ahoj potřebuji pomoct sehnat nové těsnění do dveší na 3dv...Zjistila sem totiž že mi teče do auta když více prší..
1. Daewoo Nexia 1.5 r.v.1997 (koupeno v r. 8/2006-prodáno v r. 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
2. Citroen Berlingo 1.6HDi r.v.2006 (koupeno v roce 8/2009)
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
nexia
...to sandruš drafel to hlídá, teď jsem objednal oboje na HB třídveřové ( vzadu už mám...jo a je to zhruba za " litr "...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
nexia
...to cukrar gumy se většinou nevyplatí kupovat na " vrakáči " jsou vystárlé...jinak sandruš 800 je dobrá cena, včera jsem si dovez z Drafelu za 900 na 3 HB...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
nexia
...to franto P myšleno za pár tedy dvě pravé dveře levé dveře - Drafel 900 a na 5dvířko levnější kratší guma...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
nexia
...to Franto P a jaký bylo těsnění z vrakáče...to už musí být pryč - vymačkané - zpuchřelé ap.,....ale drafel je dobrá adresa, a propo kolikrát si sám pro sebe říkám jeden myslel a ... no to je o tom
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico