Windows Vista máte zkušenosti a jake?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Ani jsem nevěděl, že tu takové téma je .-)
Na PC i notebooku jedu na Vistách (dokonce oficiálních...) a neměnil bych. Ty bezpečnostní dotazy se dají obejít - ručně, ale jde to. Jinak stabilita je přijatelnější a rychlost je lepší. Už se k XP vracet nemíním.
Nutno sice stáhnout nové ovladače, ale to je v podstatě vše.
K tomu navíc Office 2007...
By by!
Nutno sice stáhnout nové ovladače, ale to je v podstatě vše.
K tomu navíc Office 2007...
By by!
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Nuže další poznatky....Vista Ultimate poskytuje spoustu vychytávek....hodně si potrpím na grafiku a efekty, takže paráda....v poslední době mi ale Explorer začal házet error, když stahuju víc než 3 soubory najednou.....kousne se a soubory se nedotáhnou (což je blbý při velikosti souboru 200MB) Jinak dobrý, fungují i programy a hry původně na XP. Ovladače musely být nové, většinu si našla Vista sama. Jen Pinnacle studio jsem si musel sehnat přímo na Vistu, tj. 11.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Hlava našej rodiny si teraz kúpil notebook. Samozrejme už s Vistou. Viacmenej v pohode, akurát neviem prečo som ten notebook nevidela v sieti. A vo Viste som tiež nevidela ostatné (pričom všetky 3 ostatné PC v našej domácej sieti sa navzájom vidia), ale aspoň cez IP adresu sa dalo pripojiť. Zaujímavé však bolo to, že z ostatných PC s XP som sa do toho s Vistou takto nedostala. Nemala som čas sa s tým zabávať, takže neviem, kde je chyba. Možno niekde v ochrane Viste
Je to prakticky prvý PC s Vistou, ktorý sa mi dostal do ruky a bohužiaľ sa k nemu moc nedostanem, lebo cestuje po svete.
Je to prakticky prvý PC s Vistou, ktorý sa mi dostal do ruky a bohužiaľ sa k nemu moc nedostanem, lebo cestuje po svete.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Toto som nedavno riesil. HP notebook s Vista. Problem robil predinstalovany Norton Security. Ma to v sebe aj firewall a ten je nejako divne nastaveny. Nemal som cas sa v tom nejako hlboko hrabat, firewall som vypol a siet zacala normalne fungovat.LIFELIKE píše:Hlava našej rodiny si teraz kúpil notebook. Samozrejme už s Vistou. Viacmenej v pohode, akurát neviem prečo som ten notebook nevidela v sieti. A vo Viste som tiež nevidela ostatné (pričom všetky 3 ostatné PC v našej domácej sieti sa navzájom vidia), ale aspoň cez IP adresu sa dalo pripojiť. Zaujímavé však bolo to, že z ostatných PC s XP som sa do toho s Vistou takto nedostala. Nemala som čas sa s tým zabávať, takže neviem, kde je chyba. Možno niekde v ochrane Viste
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Windows Vista
Zdravim všechny na foru a majitele Windows Vista - zvlášt jsem také majitelem OS - Windows Vista - Home Basic 64 bit. a jsem s ní velice spokojený i když stále ještě jsem nucený stahovat různé kodeky,neb mi tu či onde nejdou stahovat různé videoklipy a podobné / pokud jsou zakončeny zkratkou vmv., pps., /kdo poradí ?
Jinak paráda a ty barvy jsou perfektní zdraví " Vazoun "
--------------------------
Člen Matiz clubu reg.č. 20
Matiz SE r.v.2002 - sv.zel.metlina U38 - 45.000km prům.spotř.5,8/100
Jinak paráda a ty barvy jsou perfektní zdraví " Vazoun "
--------------------------
Člen Matiz clubu reg.č. 20
Matiz SE r.v.2002 - sv.zel.metlina U38 - 45.000km prům.spotř.5,8/100
Prezentácie *.pps vytvára program PowerPoint, ktorý je súčasťou Microsoft Office. Takže ho treba mať k ich prehrávaniu, alebo aspoň dajaký prehrávač túchto súborov. Sú také, ale ja som ich nehľadala, keďže mám celý MS Office.
Inak Office predávajú v študentskej verzii (je to aj verzia pre domácnosti) u nás za 1990 SKK. A v nej je okrem excellu a wordu aj práve spomínaný PowerPoint.
Inak Office predávajú v študentskej verzii (je to aj verzia pre domácnosti) u nás za 1990 SKK. A v nej je okrem excellu a wordu aj práve spomínaný PowerPoint.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Nebo si stahni Open Office. Na doma se vyrovnaj malejm měkkejm opicím a jsou legálně zadarmo. PPS a ty ostatní pseudosoubory v tom otevřeš taky.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Na stahování větších souborů nepoužívej Explorer. Lepší je např FlashGet. Je fakt skvělý, vřele doporučuji.Ivoš píše:Nuže další poznatky....Vista Ultimate poskytuje spoustu vychytávek....hodně si potrpím na grafiku a efekty, takže paráda....v poslední době mi ale Explorer začal házet error, když stahuju víc než 3 soubory najednou.....kousne se a soubory se nedotáhnou (což je blbý při velikosti souboru 200MB) Jinak dobrý, fungují i programy a hry původně na XP. Ovladače musely být nové, většinu si našla Vista sama. Jen Pinnacle studio jsem si musel sehnat přímo na Vistu, tj. 11.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Na novom notebooku bola vista...Poslal som ju s panombohom. Spätna kompatibilita absolutne ziadna. Vsetky drahe zariadenia na hudbu s nou nedokazu spolupracovat. A nutit cloveka rok po ich kupe k vymene je pekne svinstvo.
Co sa tyka grafiky, tak fajn...ale na 3d grafiku linuxu sa absolutne nemoze hrabat.
Co sa tyka grafiky, tak fajn...ale na 3d grafiku linuxu sa absolutne nemoze hrabat.
s vistou mam us skusenosti cca rocne, hned ako sa dostala na trh, spociatku som na to kukal jak PUK ale postupne som si zvykol, vzdy tam ale najdem neco nove co som nehladal ale aj tak si myslim ze vista skonci podobne ako windows milenium, teda upadne do zabudnutia lebo pride novy lepsi a krajsi windows
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05