Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Kontaktovat uživatele:
No mna nepotešila moja kráska lebo zasa vypadol klimatronic a dokonca sa mi rosipal vlnovec takže teraz mám rachot ale to nie je také najhoršie Horšie že naša staršia dcérka sa usídlila v Prahe a nenormálne nám doma chýba a já dokonca po troch dnoch som sa najedol ale aj tak je mi nenormálne smutno Asi je to to najhoršie keď sa rodinka rozbiehá do sveta Proste a jasne mám po dlhom čase nenormálne čierne dni a som uplne bez nálady no jediné čo ma drží je že sa blíži stretko a som velmi rád že tam idem od piatku lebo normálne chápem ludí čo hovoria že sú na dne - já tam asi som
- Reklama
Pěkný den
Peháčku s tím nic nenaděláš ale chápu tě jám mám dceru které je dnes 42 ale pro mě je to porád moje malá holčička Musíš to brát jak říkal jeden můj známý.Člověk to vypiplá a on si ji potom odvede uplně cizej chlap A nebo jak se to zpívá v té lidovce .Táta si vzal mámu a já si musím vzít uplně cizí ženskou Nebo si vzpomínám někdy v sedumdesátých letech byla hitem písnička" Děvčátko". Už nevím kdo to zpíval ale byla to citovka jak otec zpívá o své dceři a jak roste,že se přestává bát a začíná se bat on.A končí to slovy."Dnes v noci jsem viděl princeznu a cítím se jako král !" No vidíš až jsem z toho taky sentimentální
Ať nám jezí a nezlobí
Peháčku s tím nic nenaděláš ale chápu tě jám mám dceru které je dnes 42 ale pro mě je to porád moje malá holčička Musíš to brát jak říkal jeden můj známý.Člověk to vypiplá a on si ji potom odvede uplně cizej chlap A nebo jak se to zpívá v té lidovce .Táta si vzal mámu a já si musím vzít uplně cizí ženskou Nebo si vzpomínám někdy v sedumdesátých letech byla hitem písnička" Děvčátko". Už nevím kdo to zpíval ale byla to citovka jak otec zpívá o své dceři a jak roste,že se přestává bát a začíná se bat on.A končí to slovy."Dnes v noci jsem viděl princeznu a cítím se jako král !" No vidíš až jsem z toho taky sentimentální
Ať nám jezí a nezlobí
[quote="-peha-"]...... Horšie že naša staršia dcérka sa usídlila v Prahe a nenormálne nám doma chýba a já dokonca po troch dnoch som sa najedol ale aj tak je mi nenormálne smutno [quote]
Pepino, my starší jsme tím prošli asi všichni. Zvykneš si a budeš se o to víc na děti těšit. Ale chápu Tě.
TO Topol: Písnička se nejmenovala "Děvčátko", ale "Zatím co ty spíš". Nezpíval, ale mluvil Mirek Černý a máš pravdu, byla to citovka.
Pepino, my starší jsme tím prošli asi všichni. Zvykneš si a budeš se o to víc na děti těšit. Ale chápu Tě.
TO Topol: Písnička se nejmenovala "Děvčátko", ale "Zatím co ty spíš". Nezpíval, ale mluvil Mirek Černý a máš pravdu, byla to citovka.
Pěkný den
Vojto samozřejmě máš pravdu !
Tady je aspoň text stojí za to ! Pro všechy otce co mají doma dceru!
http://www.supermusic.sk/skupina.php?id ... id=&TEXT=1
Ať nám jezdí a nezlobí
Ať nám jezdí a nezlobí
V Cesky sode na to byla parodieTopol píše:Pěkný den
Ať nám jezdí a nezlobí
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Docente, pokud je pri smyslech tak ji to ani nenapadne, jdi hledat novy POI a zensky nech pro pravy chlapyReinkarnace Docenta píše:A jestli naopak jí je smutno po taťkovi, tak bych jí třeba v té Praze mohl utěšovat .-peha- píše: Horšie že naša staršia dcérka sa usídlila v Prahe a nenormálne nám doma chýba a já dokonca po troch dnoch som sa najedol ale aj tak je mi nenormálne smutno
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
peha:Ehm...no niceho se neboj...kdyby neco tak vis,ze ja jsem prazak a umim o lidi dobre pecovat a chranit je... Vsechno zvladnete...vsak neni na druhy strane sveta ale u bratru ne...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Pehacku nesmut vsak mas jeste jednu ne dcerusku neee a kdyz tak ti ji kluci v praze pohlidaji neee... Zas bud rad ze se podivala do zapadni Evropy a vidi kde by jste mohli byt kdyby jste vic pracovali...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Hanzy
Ja s ODS nemam nic spolecneho ani szadnou jinou podobnou skupinou pacientu... Jinak je moc dobre ze € dloho jeste mit nebudem taky proc zatim kdyz porad stoupa koruna a myslim ze to nebude mit nic kladneho pro Slovaky ba naopak jen pro nas nebot bude tam pro nas cim dal vic levneji nez ted....
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Veru tak,ale nás občanov sa na to ,ako vždy,zas nikto nepýtal .Lenže naši politici sa báli,že by asi kurz kuny neudržali v dlhodobejšom horizonte,preto si s tým EUROm hol pospíšili
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L