Tie CO hodnoty pozriem keď sa vráti moja polovička a prinesie protokol z emisnej.,je v dokladoch od vozu,potom sem napíšem.
Moderátor: Blue Lanos
Serpico, tie hodnoty z EK,čo Ťa zaujímali sú - pri 2940 ot/min 0.02 % hodnota lambda 1.01 , pri 960 ot/min (voľnobeh) 0.01 %Serpico píše:...to alvine docela by mi zajímalo CO2 při 3000otáčkách...já jenom pro porovnání s novou klasifikací euro spotřeby...podle mě zavádějící - na válcích a podle CO2 ( připouštím simulovaný různý režim ale stále v podstatě jenom laboratorní )...což v praxi znamená spotřebu vyšší o 1 až 1,5 litru...
ale jinak vám " mrňousům " ( a to s duší...) jenom závidím, takže gratuluji jste na tom líp než s fabkou - to je proti vám benzínový " ochmelka "
Mějte se fajn
------------------------------Vojta píše:Tak se taky pochlubím. Olej nebere vůbec, od výměny do výměny ani ň. S průměrná spotřeba (měřeno stejně jak Vazoun - vždycky do plné) od začátku roku 6,08 l/100km. A to teď jezdím spíš couračky (tak 2/3). Po pěti letech naprostá spokojenost.![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |