Jakou máte spotřebu - Nubira?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Ako tu tak pozerám tak po zaslepení EGR ventilu budem musieť aj vičistiť celé sanie a pozrieť lambdu, teraz som s LPG na 11l s jazdou tak 75% po meste (ak sa dá tak za 5 a 70km/h ) a 25% mimo (asi 100 - 120 km/h).
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
No zase jet na 5-ku 40 taky neni ekonomicky To nezere ani me a to mam 1.6 16V automat oplikabigmac píše:ma moje lacetti zere tech 10l/100km, motor 1.4...coz je docela dost a to se snazim jezdit ekonomicky
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Takto sa spotreba vôbec nedá porovnávať. Každý z nás má iný štýl jazdy a najmä, každý najazdíme iný pomer mesto/mimo mesta/dialnice. Ja som už s Lacetti mal spotrebu v meste 9,5, na druhej strane som pred týždňom prešiel cca 500 km (víkendový výlet s rodinou) po okresných cestách, kľudne ale nie lenivo, a spotreba 6,6 l.
ex: Matiz, Kalos, Lacetti
jsem nejak zapomel napsat.tak s plynem v prumeru 10l na 100km.at delam co delam je to porad stejny.jeste planuju nainstalovat zpet katalyzator aby to zacalo mit normalni zvuk a snad se to taky malicko zlepsi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Jezdíme celoročně praktícky 100% venkov-couračky od 3 do 20 km. Z toho tak 70% najede mamča,což je lehká noha,(nezaměňovat prosím s lehkou děvou) a spotřebu máme 9l léto, 10l zima.Mám ale vypozorované že není rozdíl ve spotřebě jestli se jezdí lehká n. nebo kapku ostřeji.
Na dovolené je to lepší, loni Chorvat. mi vycházelo ve 4 lidech a proviantem v kufru na 7,8l. Po dálnici jezdím okolo 140km/h.
Spotřebu měřim od plné do plné/počet najetých km.
Co se klimy týče zatím je OK, takže v létě používame, na tach. mám natočeno 121500, snad pravdivých, mám servisku.
Na dovolené je to lepší, loni Chorvat. mi vycházelo ve 4 lidech a proviantem v kufru na 7,8l. Po dálnici jezdím okolo 140km/h.
Spotřebu měřim od plné do plné/počet najetých km.
Co se klimy týče zatím je OK, takže v létě používame, na tach. mám natočeno 121500, snad pravdivých, mám servisku.
DAEWOO NUBIRA I combi 2.0 CDX r.v.: 97.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pohoda s tým tankováním je to tak že je to závislé od ventilu a tlaku na čerpadle takže pri vysokom tlaku vypne ventil skorej ako pri nízkom ,vtedy sa tam dá natlačiť až do plna a pokud auto nestojí s takou to náplní na velkom slniečku tak sa nič nedeje Jo pokud chceš odskúšať spotrebu tak natakuj plnú odjazdi 100 km a na tej istej čerpačke to zasa doplň