![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
nene kamo, nexii jsem mel moc rad a i ted bych ji si klido koupil jako druhy autro, kdyby byla do 10litruHabron píše:Původně jsem nechtěl, ale nakonec mi to nedalo a musím si rejpnout.
Milosh je takový ten typ člověka, pro kterého auto, se kterým aktuálně jezdí, je (když už ne nejlepší na světě) to nejlepší, co se široko daleko vyskytuje.
Tyhle lidi mám rád, ale nediskutuju s nimiZpravidla to nikdy nemá cenu.
H3 jsou do mlhovek,to bud v klidu. Ty jo chlapy já mám asi vyjímečnou Nexii,protože mě to svítí úplně v pohodě,dokonce mnohem líp,než firemní Felda.Dark69 píše:Chcem kupit lepsie ziarovky do hmloviek..ake ziarovky tam idu?? nechce sa mi rozoberat hmlovku teraz v tejto zimeradsej rovno kupim...vraveli mi ze do hmloviek idu H3 ziarovky...je to pravda??staci mi kupit hocijake ziarovky ktore su oznacene H3 a zarucene mi budu pasovat do hmloviek?vdaka
felda siviti taky na hovno pokud nema ciry svetla - ty novejsi modelyPetr Soukup píše:H3 jsou do mlhovek,to bud v klidu. Ty jo chlapy já mám asi vyjímečnou Nexii,protože mě to svítí úplně v pohodě,dokonce mnohem líp,než firemní Felda.Dark69 píše:Chcem kupit lepsie ziarovky do hmloviek..ake ziarovky tam idu?? nechce sa mi rozoberat hmlovku teraz v tejto zimeradsej rovno kupim...vraveli mi ze do hmloviek idu H3 ziarovky...je to pravda??staci mi kupit hocijake ziarovky ktore su oznacene H3 a zarucene mi budu pasovat do hmloviek?vdaka
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |