2. Slovensko-český zraz - Manínska tiesňava - prihlasovanie
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
2. Slovensko-český zraz - Manínska tiesňava - prihlasovanie
Ak ste si prečítali detailné informácie a chete naozaj ísť na zraz, tak napíšte svoje meno, počet osôb a či máte záujem o ubytovanie a stravu. Ak máte záujem prísť už v piatok napíšte, aby som Vám zajednal nocľah.
Vzory:
MiPo + 2 osoby, ubytovanie, strava. (Príde MiPo s dvoma ďalšími osobami, zostanú na noc a chcú papať.)
MiPo + 2 osoby, ubytovanie. (Príde MiPo s dvoma ďalšími osobami, zostanú na noc, bez jedla.)
MiPo, ubytovanie. (Príde MiPo a zostane na noc.)
MiPo + 2 osoby. (Príde MiPo s dvoma ďalšími osobami a NEbudú zostávať na noc.)
Peniaze mi posielať predom nemusíte, zaplatíte na mieste!
Prihláste sa prosím do 1. 9. 2007, lebo treba nahlásiť predbežný stav ubytovaných.
Prosím, nepíšte sem žiadne dotazy/návrhy ohľadom zrazu, na to je iná téma - Detailné informácie.
Vzory:
MiPo + 2 osoby, ubytovanie, strava. (Príde MiPo s dvoma ďalšími osobami, zostanú na noc a chcú papať.)
MiPo + 2 osoby, ubytovanie. (Príde MiPo s dvoma ďalšími osobami, zostanú na noc, bez jedla.)
MiPo, ubytovanie. (Príde MiPo a zostane na noc.)
MiPo + 2 osoby. (Príde MiPo s dvoma ďalšími osobami a NEbudú zostávať na noc.)
Peniaze mi posielať predom nemusíte, zaplatíte na mieste!
Prihláste sa prosím do 1. 9. 2007, lebo treba nahlásiť predbežný stav ubytovaných.
Prosím, nepíšte sem žiadne dotazy/návrhy ohľadom zrazu, na to je iná téma - Detailné informácie.
- Reklama
2.SK-CZ SRAZ
IMPIK 1 + 2 /3 osoby/ od pátku bungalov pro 3 se snídaní v sobotu a v neděli.
Naposledy upravil(a) impik 1 dne pon črc 28, 2008 09:10, celkem upraveno 3 x.
nejdúležitější je ráno se probudit
Ahoj Mipo,hlásíme se také...tak od pátku do neděle 1x 2lůžkovou chatičku + samozřejmě jídlo...Těšíme se J.BAD + 1
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27