Malá generálka motoru

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Dicks

Malá generálka motoru

Příspěvek od Dicks »

Zdravím pánové.Tak už mam po 14 dnech spraveny motor.Poté co mi bežel na 3 válce s průměrnou spotřebou benzínu 18 litrů a 1 litru oleje.Obnášelo to 4-nové ventily a zabroušení těch zbylých 12,spravení dvou sedel ventilu a všech vodítek.Nový píst na 3 válci a překroužkováni všech 4 válců,nové těsnění na vstřikovadlech a přitom všem jsem hned po dvou letech vyměnil palivový,olejový,pylový a vzduchový filtr + nové svíčky-tak a tím pádem se na dovolenou nejede,jenže vysvětlujte to ženským.(a na nový laděný výfuk ještě nepřisla) :lol: :lol: :lol:
Reklama

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Re: Malá generálka motoru

Příspěvek od Vazoun »

Dicks píše:Zdravím pánové.Tak už mam po 14 dnech spraveny motor.Poté co mi bežel na 3 válce s průměrnou spotřebou benzínu 18 litrů a 1 litru oleje.Obnášelo to 4-nové ventily a zabroušení těch zbylých 12,spravení dvou sedel ventilu a všech vodítek.Nový píst na 3 válci a překroužkováni všech 4 válců,nové těsnění na vstřikovadlech a přitom všem jsem hned po dvou letech vyměnil palivový,olejový,pylový a vzduchový filtr + nové svíčky-tak a tím pádem se na dovolenou nejede,jenže vysvětlujte to ženským.(a na nový laděný výfuk ještě nepřisla) :lol: :lol: :lol:
----------------------------
A to ještě netuší kolik :lol: jsi do té generálky vrazil :lol: vid? Ahoj a držím pěsti a at to moc nebolí :lol: " Vazoun "
Dicks

Příspěvek od Dicks »

No zhruba to ví,ale ještě jsem chtěl nechat poopravit trochu lak a celkově vyleštit-ale to už se prý mužu odstěhovat :lol: -no jo když jí miluješ,není co řešit. :lol: :lol: Ženský to nikdy nepochopí :D
jindrys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jindrys »

na kolik tě to vyšlo?a kolik stály ty ventily? :D
Daewoo Nubira 1,6 16v kombi stříbrná metal rv.1998
Dicks

Příspěvek od Dicks »

Na kolik to vyslo ja opravdu nevim a ani nevim ceny jednotlivych dilu.Delalo se to u otce v servisi-takze jak kazdy vi-pomaha se jak muze,ale za to vse jsem daval-13 tisic-coz si myslim ze pri takove oprave je to pakatel,ale urcite jsou v tom ceny bez DPH atd.
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“