Chevrolet Dream garage
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Chevrolet Dream garage
Ahoj, dnes mne potěšili - dostal jsem CD od Chevroletu, ale proč píšu - s tímto CD přišel i slevový kupón na nové auto v hodnotě 7000,- Kč, který mohu předat i druhé osobě. Jelikož nikdo z mých blízkých neplánuje koupi Chevroletu - platnost je do 10.9.2008, tak ho zde nabízím.
Víte o někom, kdo v této době bude kupovat či objednávat Chevrolet a uplatnil by si slevu 7000,- Kč? Je škoda ji nechat propadnout. Kdyby mi potom chtěl věnovat třeba kvalitní láhev archivního vína, nebo něco jiného - zlobit se nebudu
Takže Vaše návrhy sem...
Víte o někom, kdo v této době bude kupovat či objednávat Chevrolet a uplatnil by si slevu 7000,- Kč? Je škoda ji nechat propadnout. Kdyby mi potom chtěl věnovat třeba kvalitní láhev archivního vína, nebo něco jiného - zlobit se nebudu
Takže Vaše návrhy sem...
- Reklama
JJ, soutěž skončila už 30.6.2008 a zatím se tu nikdo nepochlubil, kolik má doma nových Chevroletů!
PS: Kdyby někdo vyhrál nějaké zajímavé upomínkové předměty a chtěl by se jich za nějaký mrzký peníz zbavit, jsem tu připraven s rukou na peněžence!
@PeS: Kdyby se Ti náhodou na ten slevový kupón nikdo do toho 10.9.2008 neozval, rád bych ho za nějaký symbolický poplatek zařadil do své sbírky. Stejně jako to CD "Chevrolet Legends Volume 2" nebo skládací obal Chevrolet Dream Garage GB apod.
PS: Kdyby někdo vyhrál nějaké zajímavé upomínkové předměty a chtěl by se jich za nějaký mrzký peníz zbavit, jsem tu připraven s rukou na peněžence!
@PeS: Kdyby se Ti náhodou na ten slevový kupón nikdo do toho 10.9.2008 neozval, rád bych ho za nějaký symbolický poplatek zařadil do své sbírky. Stejně jako to CD "Chevrolet Legends Volume 2" nebo skládací obal Chevrolet Dream Garage GB apod.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
No, docela to potěšilo - i když nic nevyhraji, tak to CD včetně 5 automap (se asi spletli ) a slevového kupónu - tomu říkám marketingSlam píše:JJ, soutěž skončila už 30.6.2008 a zatím se tu nikdo nepochlubil, kolik má doma nových Chevroletů!
Víte-li tedy někdo, kdo zvažuje koupi Chevroletu - bylo by škoda slevu nechat propadnout... klidně mu řekněte - pošlu poukázku poštou- musím ji předvyplnit...
-
pokec
...to Docente to je v překladu převtělení nebo tak něco...co máš společnýho s Docentem, nejseš z Kladna...ale příspěvek je trefný a nejspíš taky opodstatněný...
A tak se mějte fajn s novým Chevroletem
A tak se mějte fajn s novým Chevroletem
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
-
Re: pokec
No jsem ten jedinej pravej Docent . A protože na původním účtu mám neexistující mailovou adresu, tak ho nemůžu aktivovat a začínám znovu od píky .Serpico píše:co máš společnýho s Docentem, nejseš z Kladna...
Stránky soutěže
To vis, my pravoverni priznivci znacky utreme, ale prekupnici vyhravaji (Aukro je temi slevovymi kupony primo precpane).Janinka píše:Ahoj, to koukám já jsem taky soutěžila a zatim žádná odezva... vůbec bych nevěřila, že někomu něco pošlou
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ahááááááá,no mne to bolo jasné od prvého momentu, že "Reinkarnace Docenta" je náš starý,dobrý Docent,len som nechápal celkom dôvod zmeny profilu.Nelistoval som v prehľade účtov,tak som nevedel presne,čo je dôvodom reinkarnace,ale ten preklep v adrese som si všimol už pred rokom,bolo mi to divné že "volna.cz " reku,"volny.cz" poznam,ale volna??? To je akurat sobota,aj to pre mňa nie každá .To si ešte pamätám,že Docent sa sem registroval 13.3.2005,to bola nedeľa,tu v Nitre bolo nádherne jarné počasie,deň predtým som zacal počúvať cez NET dnes už neexistujúce Radio b1,to som bol na NETe úplným nováčkom a tom,že budem raz Daewákom sa mi ani nesnívalo,mal som vtedy 9 dní pred rozvodom s bývalou,to som mal ešte GETZa.Reinkarnace Docenta píše:No jsem ten jedinej pravej Docent . A protože na původním účtu mám neexistující mailovou adresu, tak ho nemůžu aktivovat a začínám znovu od píky .Serpico píše:co máš společnýho s Docentem, nejseš z Kladna...
Stránky soutěže
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
-
volna.cz není překlep, je to jeden z aliasů, které si po registraci na volny.cz můžeš vybrat, celkem je jich tuším 5, např. velmi pěkný mizera.cz . Prostě jsem zareagoval, možná nepřiměřeně, na jistý příspěvek, ale už to nechci rozebírat, omlouvá mne snad to, že jsem měl pár dní před rozvodem .alvin píše:ale ten preklep v adrese som si všimol už pred rokom,bolo mi to divné že "volna.cz " reku,"volny.cz" poznam,ale volna???
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Jasné,poznám to,ja som týzdeň pred tým spomínaným 13.3.2005, v nedeľu 6.3. sa kvalite pohádal s vlastnými rodičmi,ktorí mi neskuotočne pomohli pri rozvode,tiež mi vtedy tiekli nervy ,deň pred rozvodom (21.3.2005) my vytočil v práci jeden kolega,tak,že som hodil o stenu vlastný hrnček na kávu.Ale deň po rozvode bola idylkááááááááá,památám si to ako dnes,ten hrček,čo som si doniesol do práce 23.3.05,vydržal tam niečo vyše roka,ten som tas v amoku hodil o zem 19.4.2006,keď ma kvalitne na..al môj tuž t.č. terajšísvokor (tchán).Reinkarnace Docenta píše:volna.cz není překlep, je to jeden z aliasů, které si po registraci na volny.cz můžeš vybrat, celkem je jich tuším 5, např. velmi pěkný mizera.cz . Prostě jsem zareagoval, možná nepřiměřeně, na jistý příspěvek, ale už to nechci rozebírat, omlouvá mne snad to, že jsem měl pár dní před rozvodem .alvin píše:ale ten preklep v adrese som si všimol už pred rokom,bolo mi to divné že "volna.cz " reku,"volny.cz" poznam,ale volna???
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
pokec
...to Docente rozvod omlouvá vše...jinak mi zbývá popřát klidný průběh a... s trochou narovnaných nároků...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem si jist, zda stačila pouze registrace přes internet, myslím, že dárek posílali pouze těm, kteří zaslali "papírovou verzi" soutěže... Nedostal jsi ji před půl rokem do schránky? Byly tam nálepky s modely aut a v podstatě to samé, pouze fyzicky, jsi udělal na papíře a odeslal.Ivoš píše:Já jsem se registroval 2x a nepřišlo mi nic...ať si trhnou nohou...Chevrolet mě začíná pěkně štvát
Myslím, že dárky posílali pouze těm, co odeslali soutěž "fyzicky". Tak si z toho nic nedělej. pokud tu poukázku nikdo nebude chtít, tak Ti ji pošlu i s CD...