Dovolená 2008
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
upplne super. malo ludi dobra voda, pivko. co viacIvoš píše:Jeee, vy jste zase byli ve Slatine? A dobrý?
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
jeee KESZI kde si bol tak dlho že ťa tu nebolo ja som bol v Primorsku 4x z toho 2x auto a super lacne ubytko nechod do hotela je predražene ake chceš podrobejšie rad si s tebou posedim v Orgovane a pokecame tel 0903617210 nie sme tak ďaleko kedy sa chystaš možno zajdem aj ja ale iba autom Karpary su krasne
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Hanzy
Tak vas tady opet zdravim po krasnych 10 slunecnych dnech na spici Istrie a mohu misto vrele doporucit je jedno kde tam my byli v Banjole ale nejvic jsem jezdil az na konec spici Istrie do jakoby rezervace a tam to bylo bozi a nemelo to chybu bez problemu naproste soukromi a klid valeni a uplne nazi jednim slovem nadhera...
Cesta tam pres Slovinsko jeste v cervnu za myto a zpet jsem to vzal pres Italii a chrochtal jsem blahem jizdu po Italske dalnici jeste se mi to nestalo tak luxusni dalnice same tunely a zaply tempomat 200km v kuse proste fantazie a pokud na Istrii tak bych asi jinak nez pres Italii nejel je top sic o necelych 100km delsi ale Slovinska dalnice je proti tomu polni cesta...
Cesta tam pres Slovinsko jeste v cervnu za myto a zpet jsem to vzal pres Italii a chrochtal jsem blahem jizdu po Italske dalnici jeste se mi to nestalo tak luxusni dalnice same tunely a zaply tempomat 200km v kuse proste fantazie a pokud na Istrii tak bych asi jinak nez pres Italii nejel je top sic o necelych 100km delsi ale Slovinska dalnice je proti tomu polni cesta...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Pekne Pehacku zase si uzivas toho krtkolezectvi....
Jinak tiez bych nahodil foto ale nechce se mi z tim drbat to nekde cpat...
Jinak tiez bych nahodil foto ale nechce se mi z tim drbat to nekde cpat...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Si to prehodil a ted vypada ze pisu capiny...
To je robota z tebu synku ...
To je robota z tebu synku ...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Tak ja jsem se take vratil z dovolene...po spani v aute na Liptovske Mare jsem pokracoval dale na Jezersko...pocasi bohuzel nevyslo a skoro kazdy den prselo...ale projel jsem Strbske Pleso,Poprad atd atd...no a pak zacla Legina zlobit...obcas bezela na 3 valce a pri prekroceni 3000 otacek zacla silene skubat a na 4 jsem nejel vice nez 90...no a pricina byla spatny benzin...vzal jsem z nouze u neznackove benzinky...na uctu neni primo nazev benzinky dodavatel je BIO-plus a ta benzinka je v Popradske ulici 837...takze tam pokud nechcete mit problemy s autem nejezdete...kdyz jsem pak natankoval opet u Shellu...problemy s autem byly pryc a hned jsem na D1 ve 4 lidech poprve pokoril hranici 200km/h... Ale dovolena super...odpocinul jsem si a to je hlavni...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-
Ty si ty lumpe nic nepsal...uz jak si psal ze budes u Li. Jana tak jsem ti psal,ze budu vedle...no nic hele...priste to vyjde... baba zadna nebyla...-peha- píše:No a to že si bol 10 km od mna a ani si si nevspomenul že by sme trocha pokecali čóóó veď som Ti písal aby si sa ozval lumpe jeden -jó že Ty si tam mal novú babu tak to by ťa ospravedlnalo No na značkových netankovať a hurá F 1 PARÁDA
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Byl jsem ted tyden zde - www.karafiatovi.cz
jeli jsme misto mych rodicu ktery to meli zaplaceny ale tata musel do nemocnice na operaci takze bylo po dovce.
Fakt super, i kdyz nejsem nakej lazar tak jsem si to uzil
jeli jsme misto mych rodicu ktery to meli zaplaceny ale tata musel do nemocnice na operaci takze bylo po dovce.
Fakt super, i kdyz nejsem nakej lazar tak jsem si to uzil
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet