Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Goose píše:Tak me dnes nepotesilo,ze me opustila pritelkyne Marketa se kterou jsem byl 4 roky a 4 mesice...je to pro me rana nozem do srdce... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Kua Gosiku nekecej uz vis co v tom bylo jestli novy skokan?
No nepotesi ale kdyz to vemes z druhe strany a vemes si z toho to pozitivni tak mel si jednu a ted mas vsechny! :D
Ja uz si v zivote hodne prosel takovyhle utrpeni a moc dobre vim co to znamena kdyz tu dotycnou milujes tak jsem si momentalne zakazal se zamilovat a mam klid a je mi neskutecne dobre... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hanzy píše:
Goose píše:Tak me dnes nepotesilo,ze me opustila pritelkyne Marketa se kterou jsem byl 4 roky a 4 mesice...je to pro me rana nozem do srdce... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
No nepotesi ale kdyz to vemes z druhe strany a vemes si z toho to pozitivni tak mel si jednu a ted mas vsechny! :D
Ja uz si v zivote hodne prosel takovyhle utrpeni a moc dobre vim co to znamena kdyz tu dotycnou milujes tak jsem si momentalne zakazal se zamilovat a mam klid a je mi neskutecne dobre... :D
No zadny novy v tom pry neni...ale me uz je to fuk... ;) Jsem z toho uz vylecenej...ted budu balit buchty na auto... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Lega je super na cinnost v aute jak das sedacky dopredu tak to je vzadu jak v obyvaku na sedacce....navic uz tam mas lcd takze luxus akce... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Goose píše:
Hanzy píše:
No zadny novy v tom pry neni...ale me uz je to fuk... ;) Jsem z toho uz vylecenej...ted budu balit buchty na auto... :lol: :lol: :lol:
Ako sa spieva v jednej z najkrajších aspoň pre mňa,skladieb na túto tému " you let the time pass by,
big boys don´t cry...."
(Nechaj plynúť čas,
veľkí chlapci neplačú... :)
http://youtube.com/watch?v=_4hJ9aBr8sY
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Edit původní zprávy..........
Naposledy upravil(a) Ivoš dne pon črc 07, 2008 23:30, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

No Ivoši tak si mysím, že se na toto téma nežertuje. Někdy to moc bolí.....
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ale Goosík napsal, že už je vyléčenej :lol: :lol: A navíc ví, že bych to neudělal ;) :lol:
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

jasně Ivo s tvé strany to bylo to myšleno v žertu , ale 4 roky jsou dost dlouhá doba a něco spolu prožili a tak i když Pavel píše, že to má za sebou, přeco něco hezkého muselo zůstat. Ale proč se do toho pletu, :(
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Beru to. Možná jsem přestřelil.
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Petře tohle je s 8 zásuvkami stabilizátor - ochrana proti přepětí bez náhradního zdroje ( akumulátor ), vím co myslíš stupně ochrany B C D ale tady ( název toho krámu je perfomance ...) nejsou uvedeny, jinak jasný, nechám si poradit...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Sato
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sato »

Mno dnes sa mi podarilo poslat do vecnych lovisk moj este origo reprak vo vodicovych dverach :cry: . Do otvoru na ventilaciu na dverach som striekal ddezinfekcny sprej na klimu a ta mi potiekla priamo na repro... len v nom spraskalo ... vytiahol som aj rychlo poistku pre radio ale praskalo to dalej... mno a potom zapnem radio a to repro uz nebavi KUA :evil:
R.I.P

aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Joooo kluci je to tezky...pro me to byly nadherny 4 roky...zazili jsme toho strasne moc a nikdy jsem si nepripoustel,ze by to mohlo nekdy skoncit...myslel jsem si,ze uz to mam za sebou...ale dnes rano jsem se probudil a vedle me stale prazdno...no chce to jeste cas no... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

To je jasný...já si teda myslel taky, že jsi už v pohodě....ještě to chvilku potrvá a pak to bude cajk ;)
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

vcera ma velmi nepotesil pohlad na strechu auta, zadna cast je extremne doskriabana, parkoval som pod stromom a konare mi doskriabali lak, dnes to skusim vylestit, ale vyzera to hrozne, parkoval som tam asi 2 dni, predtym som tam mal auto mesiac vkuse ked som bol odcestovany a nic sa nestalo. narastli orechy a konar otazel.

KU*VA !

Obrázek

Obrázek

uz som na to aplikoval Turtle Wax ale pomohlo to len tak na 70%, mozno o mesiac to bude vyzerat tak isto ako predtym, uz sa tesim :cry:
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
kaper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaper »

kaper píše:nooo, tak ja som docela nasrany...odisiel mi motor na espere
roztrhol sa klinovy remen na dialnici...a zbytok uz asi nemusim hovorit... :?
KUUUUUUUUUUUUUUUR......nik ...sere ma to nervy mam :evil:
...noo, tak som sa tieto dni nezaoberal nicim inym len som riesil espero...opravit, neopravit, druhy motor, druhe auto bez TP, alebo uplne ist do ineho auta/znacky..... no nenudil som sa veru
...ono, ten klinovy remen neviem veru presnejsie kolko mal natocene. Rocne nabeham cca 10tis km a meneny bol asi pred 3rokmi.
...vyslo mi to ze bud ten motor "polepim" (najmenej penazi) ale to je len na cas riesenie. Alebo druhy motor do toho...to je "macka vo vreci"
...ono -pri dnesnych cenach espika mi kazda vacia investicia zacina vychadzat ako "stratene peniaze" -zial bohu :(
...no, neviem, asi pojdem do lizingu a zmenim znacku, tento tyzden to uzavriem.... ach jaj...
Odpovědět

Zpět na „POKEC“