Captiva: hitparáda nejnižší spotřeby
Moderátor: Blue Lanos
Captiva: hitparáda nejnižší spotřeby
v neděli jsem se vrátil z dovči a na té dlouhé cestě, když jsem jel z kopce s větrem v zádech, jsem viděl něco neuvěřitelného - na palubním počítači jsem měl spotřebu 5,7 litru ( automat) . Sice jenom na párset metrech, ale i tak jsem to viděl poprvé. Dojezd na tuto hodnotu byl přes 1000 km. Samosebou, že celkem jsem jel asi za 10l/100km.
Tak napište kolik jste měli nejméně vy.
Tak napište kolik jste měli nejméně vy.
- Reklama
Dle PC jsem se níž než na 6,7 nedostal a to pouze taky na chvíli. Normál jezdím kolem 9-10l (nemám automat). To na obrázku je nejnižší z února
tohoto roku.(Bylo to 7,7l/100km) Teď jsem přidal nový obrázek s extrémem jen pro toto focení - tak se jezdit opravdu nedá - možná tak s Yarisem.
tohoto roku.(Bylo to 7,7l/100km) Teď jsem přidal nový obrázek s extrémem jen pro toto focení - tak se jezdit opravdu nedá - možná tak s Yarisem.
Naposledy upravil(a) jiruna dne pát črc 11, 2008 07:12, celkem upraveno 1 x.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no myslim ze tam mit petku nemohl bo je to ctyřkvaltBullmastiff píše:To skoro - bylo to v mírným klesání od Beziny za Brnem na D2. Při rychlosti kolem 130. Předpokládám, že automat tam měl zařazenou 5ku, ale za chvíli se spotřeba vrátila do normálu.pagi píše:Tak to musíš od Jihlavy jet na neutrál
i kdyz nemam captivu tak napisu taky svoji spotrebu, posledni vysla na 5,7 s motorem 1.9
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ale tady je diskuse o Chevrolet Captiva a ne o nakupnich taskachtomko píše:no ja mam 4,5l/100km medzi tankovaniami, v zime 5,7-6,0l/100km
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak čaute ! ! Dlho som tu nebol,tak nie som "IN",ale Ked sme teda pri tých spotrebách...Keď viete s CAPTIVOU aj pod 6l ísť mimo mesto ,tak klobuk dole
Ale čo to vidím??? Je medzi nami aj druhý yarisák ? Myslel som si,že len ja som si kupil auto (dobrý podj..pre chevroletákov )
Ale nie...-vážne. Dnes je s tým benzínom všelibarasjako a od zajtra to zasa ide hore,čiže budeme súťažiť,kto najazdí za čo najmenej korun ??(nie na úkor ničenia motora a toho nešťastného cheku)
Ale čo to vidím??? Je medzi nami aj druhý yarisák ? Myslel som si,že len ja som si kupil auto (dobrý podj..pre chevroletákov )
Ale nie...-vážne. Dnes je s tým benzínom všelibarasjako a od zajtra to zasa ide hore,čiže budeme súťažiť,kto najazdí za čo najmenej korun ??(nie na úkor ničenia motora a toho nešťastného cheku)