Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Kua,tak to je hodně silný kafe. :roll: Copak se stalo,že tak najednou? Vždyt jste byli tak v pohodě!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Reklama

Telekom [Bot]

Příspěvek od Telekom [Bot] »

Hynek píše:Já jsem byl s první ženou 23 let a krachlo to!
Tak koukám, že jsem zase průměr... Ty 23, alvin 17 a já 20 :) . Jediný, co mne štve, je to, že jsem se nerozved už dávno, pořád jsem si říkal "nebudu se rozvádět kvůli dětem" a výsledek je ten, že je mně zejtra 50 a na krku mám handrkování o majetek, protože s tou debilní exmanželkou není možno se domluvit na ničem (ještě že alespoň Matýzek má jako majitelku moji maminku, takže o něho se dělit nebudeme).
Telekom [Bot]

15.6.2008 jsem přidával na www.poi.cz novou rozhlednu Bára u Chrudimi (údajně jediná stavba s touto konstrukcí na světě), v sobotu 21.6.2008 byla slavnostně otevřena a po včerejší (25.6.2008) vichřici je z ní hromada trosek :( :( :( .
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ivos...Peta: No ono to nebylo dobry uz posledni dobu ale chteli jsme to dat dokupy ale z niceho nic jak blesk z cistyho nebe mi oznamila,ze to nema smysl a ze uz nechce dal...no ja si stejne myslim,ze je v tom nekdo jinej,ze nekoho ma ale uz je to fuk...uz je mi lip,zivot jde dal...vnucovat se uz nebudu...max budem kamosi ale tomu neverim...aspon si na pristim srazu budu moct poradne vozrat drzku a zahulakat si... :lol: :lol: :lol: A planuju na pristi tryden prekvapko co se tyce auta a tak se mate snad na co tesit... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Seoma [Crawler]

Příspěvek od Seoma [Crawler] »

No nekecej,takže už to skončilo s Tvojí slečnou ze srazu?Nevadí však přijde jiná.Nezapomeň co napsal Hanzy ;)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Goosíku, já to na Masters zjistím vo co šlo :lol: :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ládin píše:No nekecej,takže už to skončilo s Tvojí slečnou ze srazu?Nevadí však přijde jiná.Nezapomeň co napsal Hanzy ;)
Bohuzel no...ale co nadelam... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ivoš píše:Goosíku, já to na Masters zjistím vo co šlo :lol: :lol: :lol:
Jasny kluku...heled bylo kvuli tomu jak jsem se choval...ale to myslim nebyl ten pravy duvod...asi jako kazdy tak jsme se taky hadali...ale ja to dokazal prejit a ona ne...heled pokud se uvidite na Mastrech tak ji pozdravuj... ;)
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:( :( :( :( :( :( :( :( Goosíku!!!!! Sakrkrbléééééééé :!: :!: :!: :!: :!: Nikoho se nedoprošuj, žádný pozdravy!!!!!!!!!!!Hrd buď a na starou lásku prdˇ!!!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hynecku...nemyslim to jako doprosovani...proste jen jako pozdrav... ;)
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ja by som to tiež nechápal,ako doprosovanie,naopak,ako istú dávku miernej zlomyseľnosti,ako "Vidíš,ide to aj bez teba :P :P :P :P :P :P ",Nemám pravdu ,Goose ? Inak,Hynku,ja tvrdím to isté,čo povedal kedysi Franta Němec "Správny chlap nikdy neškemrá !" :lol: :lol: :lol: :lol: Ale toto je naprosto narmálne,každý chlap rád dáva pocítiť,bývalej partnerke,že to ide bez nej aspoň tak dobre,ak nie lepšie,ako s ňou. Jooooooj,pre mňa bol rozchod a následny rozvod s bývalou doslova vyslobodením a vykúpením,ale kým som s ňou žil,nevidel som to až tak dramaticky,rozjasnilo sa mi,až po rozchode a keď som začal žiť s mojou terajšou,vtedy som si až takmer začal biť hlavu o múr,ako som len mohol toľké roky....Asi ako človek,keď vymení topánky,do ktorých tečie,ale už si na ne aj zvykol,tak mu to,kým ich má ,nepripadá také desné,doľahne to na neho,až keď ich vymení za nové. :lol: :lol: :lol: :lol: ,lebo tie staré sa doslova rozpadli... :lol: :lol: :lol:
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Alvin:No mas castecne pravdu...ale spis jsem ji chtel jen tak pozdravit... :lol: :lol: :lol: No uprimne chtelo by to nejakou daewacku...takze pokud je tady nejaka volna daewacka tak at se ohlasi... :lol: :lol: :lol:
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Goose, našťastie život plynie ďalej .... to maj na pamäti, vždy ked si spomenieš na niečo z toho, čo bolo.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Telekom [Bot]

alvin píše:a keď som začal žiť s mojou terajšou,vtedy som si až takmer začal biť hlavu o múr,ako som len mohol toľké roky....
Tak to já si s tou hlavou o zeď tluču kvůli tomu, že jsem se nerozvedl už dávno, pořád jsem si říkal "kvůli dětem" a mohl jsem mít tohle peklo už dávno za sebou :evil: .
Hynek

Příspěvek od Hynek »

:D :) ;) No myslím, že tvůj počítačový úsměv je první známkou toho, že se tomu nepodáš a vezmeš to prostě jako neměnnou skutečnost. A to je ta správná cesta dál! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“