Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To jste teda koukali hodne spatne, Zafira je jenom 5-mistny drobek [DxRxSxV] - (4467x2703x1801x1625), takze az 7-mistna Captiva to jisti ve vsech meritelnych rozmerech (4635x2705x1850x1720) a dokonce i "prcek" HHR je delsi nez Zafira (4475x2631x1755x1588).Jana_ píše:Rozhodli jsme se rozšířit náš vozový park, ale bohužel takové trošku větší autíčko jako je ta Zafira, tak to jsme u Daewoo/Chewrolet nenašli, tak proto ta volba.![]()
To je ovsem jinaci duvod, nez psat, ze Chevrolet zadne vetsi auto nenabizi...Jana_ píše:Captiva je malinko víc nad naše finanční možnost
Samozrejme jsem koukal na stranky Opelu a o 7 mistech v Zafire jsem tam nenasel ani slovo. Jinak verim, ze se tam muze nacpat lidi a sedadel spousta, ale o cca ctvrt metru delsi Captiva mi pro 7 sedadel prijde preci jen vhodnejsi...-peha- píše:Janka má pravdu ZAFIRA má 2x sedaku zloženú vzadu v zavadle a neprekážá je to velmi vydarené po sklopení tých predných je tam fúra miesta![]()
![]()
Jani ten motor je 2.0 DTI a pozor na něj! To je snad nejhorší diesel od Opela!!!! To už 1.7 DTi je lepší,protože je od Isuzu. Diesel od Opela brát až od označení CDTi!Jana_ píše:koukali jsme i na Tacumu, ale ta je menší-jde nám o zavazadlový prostor a náhodně i o dvě místa navíc.
V jednání máme Zafiru 2.0TDi, r.v.2001, najeto 114000km, což si myslím, že není tak špatné.Ale i přesto Lanosek zůstává dál v naší rodině![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |