Krtek píše:Já to celý nečet, přeskočil sem 2 stránky (holt moc plkáte) ale nemůžu ignorovat ty řeči o vožení jídla atd... furt řikam když nemáš na banány, nekupuj si opici. Starat se o jídlo na dovolený je podle mně ubohost. To můžu zůstat doma, čučet na bednu a nechat starou ať vaří. V práci mi řikaj, že sem Rochild když jedu za 30 kolíků do blbýho hotelu na slovensku ale co, kdybych měl na dovolený škudlit, tak radši nejedu nikam. Pak si akorát člověk připadá jak blbec kdž pořád počítá a škudlí. Jediný jídlo co bych vzal s sebou je tak bageta na požrání v autě cestou.
nechapem, podla coho usudzujes, ze ked ide clovek na dovolenku kde si berie jedlo( to znamena ze nejde do hotela) tak musi zakonite "pořád počítá a škudlí"
mozno len napr. ako v nasom pripade nechceme ist do hotela. napr. preto lebo berieme aj psa zo sebou. alebo aj preto ze na sukromi mame proste sukromie. byvame 10m od vody. alebo ze si napr. radi aj nieco ugrilujeme. kedze byvame v meste a tam na to akosi neni prilezitost. atd.
tymto prispevkom som chcel iba ozrejmit ze nie kazdy kto ide na dovolenku inam ako do hotela este neznamena ze tak robi preto lebo na hotel nema peniaze.
PS: napr. mne sa v hoteloch nepaci napr. preto, lebo tam je taka specialitka: ako slovaci a cesi ktory maju pocit ze su najvacsi big boss na svete a vsetkym davaju najavo ze su nieco viac ked maju all inclusive, pritom potrebovali 10 rokoch setrenia na normalnu dovolenku.