F1 je nesmeruje k nicomu zlemu, toto je zatial vydarena sezona, len prave prechadza McLaren trosku smolnejsim obdobim.
Ale paci sa mi, ako sa zacinaju pozlacovat stare casy so Schumacherom.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Peháčku,ale když někoho předjede,tak se musí zařadit před něj ane to švihnout rovně po trávě!!!!!!! Proto ta penalizace. Hami už se nedokázal vrátit před toho,koho předjížděl a vzal to rovně,tudíž si pomohl proti pravidlům,už chápeš?????-peha- píše:Krtečku čo je to za blbovinku veď predbiehať sa môže po celej trati a to že dakedy jazdec vyletí mimo trať to je tiež normálné čiže po tom všetkom proste hemi predbehol normálne ale po té opustil trať což je tiež normálné a pred ním išlo auto no to keby predbehol tak je trest na mieste lebo by si polepšil nezákoným spôsobom ale on spomalil a tak vlastne nič nespravil veď to to sa stávalo aj Schumimu a to už bol pan jazdec lenže tu sa komisári velmi sekli a mali by si alespon priznať chybu (alebo to bol úmysel-no nerád sahám do svedomia druhých).Takže pokud to prvé potrestanie človek zoberie že síce tvrdé ale proste uznajme že sa to Hemimu nepodarilo takže -trest ale to druhé už je len útok na jeho osobu a to ma F1 velmi mrzí veď posôlednou dobou je to hrôza dokonca aj poedofília je tam takže o čom je tento šport momentálne-o aférách
Podstata problemu je v tom, ze moderne okruhy maju tak vybudovane vybehove zony, ze vacsina vyletov mimo trat konci prinajhorsom stratou par sekund. Pretekari to obzvlast v dueloch doslova zneuzivaju. Esicka a sikany su potom uplne extremne v tomto ohlade, pretoze ten, kto nezatoci do prvej casti, prejde vlastne zakrutu rovno, cim v podstate zakrutu uplne vynecha a vdaka vyasfaltovanemu vnutru ma moznost plnej akceleracie aj mimo trate a teda moznost udrzania si pozicie.-peha- píše:Krtečku čo je to za blbovinku veď predbiehať sa môže po celej trati a to že dakedy jazdec vyletí mimo trať to je tiež normálné čiže po tom všetkom proste hemi predbehol normálne ale po té opustil trať což je tiež normálné a pred ním išlo auto no to keby predbehol tak je trest na mieste lebo by si polepšil nezákoným spôsobom ale on spomalil a tak vlastne nič nespravil veď to to sa stávalo aj Schumimu a to už bol pan jazdec lenže tu sa komisári velmi sekli a mali by si alespon priznať chybu (alebo to bol úmysel-no nerád sahám do svedomia druhých).Takže pokud to prvé potrestanie človek zoberie že síce tvrdé ale proste uznajme že sa to Hemimu nepodarilo takže -trest ale to druhé už je len útok na jeho osobu a to ma F1 velmi mrzí veď posôlednou dobou je to hrôza dokonca aj poedofília je tam takže o čom je tento šport momentálne-o aférách
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |