Vse o Volvu
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Vse o Volvu
Jambo napsal:
vedel som ze tu ma uz niekto Volvo , len som si nevedel spomenut ze kto.
Nevies prosim ta co znamena kontrolka v tvare ziarovky a vo vnutri s vykricnikom ? zhasne vzdy ked stupim na brzdovy pedal a potom uz nesvieti.
mam len manual v taliancine.
Nevies prosim ta co znamena kontrolka v tvare ziarovky a vo vnutri s vykricnikom ? zhasne vzdy ked stupim na brzdovy pedal a potom uz nesvieti.
mam len manual v taliancine.
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
to je stopcontrol, kontroluje jestli nemas spatnou zarovku na brzdach, pokud by ti pri seslapnuti zustala svitit tak jedna z zarovek je spatna a nesviti. Je to cerna krabicka 5x8cm a je schovana v levym zadnim blatniku. Je to dobra vec aspon se ti nestane ze by ti nesvitily brzdy
Mam taky V40 ve striberny metalize, podivam se nekde navod sem mel ale je v nemcine, jestli ti to pomuze vic. Hod nejaky fotky at se pokocham, ja hodim taky. Mel sem jeste V70 ale tu sem prodal bylo to moc silny na me, ja radej jezdim pomalu ale jiste
Mam taky V40 ve striberny metalize, podivam se nekde navod sem mel ale je v nemcine, jestli ti to pomuze vic. Hod nejaky fotky at se pokocham, ja hodim taky. Mel sem jeste V70 ale tu sem prodal bylo to moc silny na me, ja radej jezdim pomalu ale jiste
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
Kurna chlapci to mate takove vychytavky jo???Kamos mel Octavku Laurin a Klement a byla to opravdu parada...mel pres PC hlidane vsechny zarovky v aute a i tlak v gumach...no na to,ze to byla Octavka tak super...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
jenze do volv to davali uz v 90 a do skodovek teprv v 2000
Ivosi za 1500000 koupim tucet volv a budou lepsi nez octavie
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
Hmm a do Oplu už od r.v. 1984. Kdo měl GSi ví o čem mluvím,jinak to měli i Vectry a Omegy.Slavek píše:jenze do volv to davali uz v 90 a do skodovek teprv v 2000
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
uz som na to prisiel,v navode su tam k tomu dve vety ale prekladal som to vcera vecer dve hodiny a dnes som to odskusal ci som to spravne prelozil.Slavek píše:to je stopcontrol, kontroluje jestli nemas spatnou zarovku na brzdach, pokud by ti pri seslapnuti zustala svitit tak jedna z zarovek je spatna a nesviti. Je to cerna krabicka 5x8cm a je schovana v levym zadnim blatniku. Je to dobra vec aspon se ti nestane ze by ti nesvitily brzdy
Prosim ta pozri ten nemecky navod , lebo prelozit nieco z talianciny aby to davalo zmysel je asi nemozne.
Dnes som dal vymenit olej ,olejovy filter a sviecky + robota=3000sk
Rozvody boli menene vo Volve v Taliansku pri 102 000km a teraz mam 162550 km a mechanik povedal ze sa menia kazdych 120000km takze este nieco vydrzia.Zakonna poistka ma vysla 5900sk na rok(na espero som mal 4400sk a to bolo 1.5 a v tej istej poistovni).
Ked som ho bral od predchadzajuceho majitela tak som natankoval plnu(voslo mi tam 55l=2300sk)a cesta domov bola rovnych 100km tak som hned dotankoval a voslo mi tam 7l takze spotreba sa mi zda celkom dobra na to ze som isiel len cez dediny.
Fotky budu urcite, teraz cakam na nove elektrony konkretne su to tieto:
http://www.pneueshop.sk/wheel.php?id=18000
pneu mam teraz na plechacoch Michelin tak 70% 195/55r15 , dufam ze mi tam tie elektrony budu pasovat,nejako sa mi nezda ta roztec a v technickom je pisane 6x15 a tie elektrony su 6,5x15.
Este rozmyslam ci by sa tam dali dorobit predne hmlovky,keby tam boli natiahnute kable tak uz ich len niekde zohnat,ozaj tebe vzadu tiez svieti hmlovka len na jednej strane?
ex Espero 1.5 16V
Volvo V40 1.6 16V , 0907680110
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
mlhovka zezadu je jen jedna na levy strane, ale muzes si tam dat i druhou zarovku, musis jen vylomit to plastovy kolecko, nejsem si jistej jestli budou tam kontakty, u 460 tam nebyli u 440 zase jo u V70 svitilo to na obouch stranach u V40 sem se tam jeste nedival, ta roztec co pises je jen siřzka rafku, k prikladu na 6 treba obujes maximalne 205, na 6,5 uz dostanes i 225, hlavne aby sedela roztec mezi srouby, ta je 4x 114,3
Ono to neni otom ze kdyz tam sou napsany 6 tak tam dam i 6,5 , ono to jde bez problemu ale 6,5 uz sou tezsi a je to veci zatez na loziska, a lozisko na volvo je sakra kurwa drahy, skoro jako na renault
Ono to neni otom ze kdyz tam sou napsany 6 tak tam dam i 6,5 , ono to jde bez problemu ale 6,5 uz sou tezsi a je to veci zatez na loziska, a lozisko na volvo je sakra kurwa drahy, skoro jako na renault
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
skusal som dat ziarovku do zadnej pravej hmlovky a nesvietila,len este neviem pricinu .
takze na elektrony s roztecou 4x114,3 a sirkou 6,5x15 ET 35 mozem obut pneu 195/55 R15 a nemalo by mi to na aute robit neplechu
este rozmyslam ci sa nepridem aj ja ukazat na zraz ale len na otocku , taky maly vyletik
ak by si nasiel ten nemecky manual tak by sa mi to celkom oplatilo.
prave som pozeral na www.elitecat.sk tie loziska a su teda pekne drahe,dufam ze mi ich tie elektrony neodrovnaju
takze na elektrony s roztecou 4x114,3 a sirkou 6,5x15 ET 35 mozem obut pneu 195/55 R15 a nemalo by mi to na aute robit neplechu
este rozmyslam ci sa nepridem aj ja ukazat na zraz ale len na otocku , taky maly vyletik
ak by si nasiel ten nemecky manual tak by sa mi to celkom oplatilo.
prave som pozeral na www.elitecat.sk tie loziska a su teda pekne drahe,dufam ze mi ich tie elektrony neodrovnaju
ex Espero 1.5 16V
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ja sem nepsal ze ti odejdou ale psal sem co se muze stat, ty kola co tam budes mit sou v pohode nemecky manual sem nenasel zatim, protoze ho mam v garazi a tam je bordel jak svine, ted uz na to nebudu mit cas, az ho najdu tak ti ho naskenuju, prijed na chvilku pokecame, ja jedu starym volvem, bo na V40 mi neprislo jeste cerpadlo, kupoval sem to bez cerpadla.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
uz sem nasel ten manual tak az ho naskenuju tak ti to hodim na mejl, jen to bude trvat je toho pomalu 130 stran
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči