Daewoo Nubira 1,6 SX Wagon
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Daewoo Nubira 1,6 SX Wagon
Strusne...je mi 14let....Nubiru maji rodice od 21.prosince 2007.Koupili jsme ji v havirove na parkovisti kde na ni byl papirek ze ji ten pan prodava.Nubira u nas vystridala Nissana Sunny 1,6 SX Liftback kterou ted bude mit bratr ...jde ve stredu na zkousky ridicaku .koupili jsme ji za 52 000Kč i s Letnimi pneu a disky zdarma...
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže výtej keď ste sa rozhodli kúpiť velmy vydarené auto od Daewa je to ťahúň ktorý má vela dobrých vlastností takže si ho užite lebo Nubi je rozhodne rodiné auto a pokud vám občas zakašle tak sa ozvite sem na fórum je tu vela ludí ktorý pomôžu ak je to možné a hlavne sme tu taká rodinka tak že ješte raz výtaj
diky moc za privitani...kdo bude chtit neco vedet urcite co nejdrive odpovim uz znam z clubu Goose nebo nevim jekou ma tady prezdivku ma stribrnou Leganzu zanm ho z moje.auto.cz ...a ta nalepka co se da koupit za tech 17Kč tak to se dava na okno?-peha- píše:Takže výtej keď ste sa rozhodli kúpiť velmy vydarené auto od Daewa je to ťahúň ktorý má vela dobrých vlastností takže si ho užite lebo Nubi je rozhodne rodiné auto a pokud vám občas zakašle tak sa ozvite sem na fórum je tu vela ludí ktorý pomôžu ak je to možné a hlavne sme tu taká rodinka tak že ješte raz výtaj
-
no nevim kde myslis ze je to lepsi?SPZ nebo okno?podle mne spise asi oknoikdyz na okno je asi moc mala ne?no a na okno asi je lepsi vnitrni ne?Ládin píše:Vítej mezi námi Daewáky a Nubiráky Kdyby si tu samolepku přilepil na přední okno, tak by si místama nemusel nic vidět,Lepí se spíše na zadní okno nebo na SPZ a můžeš si vybrat jestli chceš vnitřní nebo vńější Kdyby si s tim měl nějaký problém, tak se ozvy
-
Já sem si jí dal na Nubiře na zadní okno vnější - zrcadlovka,aby byla dobře vidět a čitelná pro TY kdo pojedou za mnou a z boku na okno (to samé)Ale kluci to mají třeba i na SPZ a taky to nevypadá špatněHotHatch píše:no nevim kde myslis ze je to lepsi?SPZ nebo okno?podle mne spise asi oknoikdyz na okno je asi moc mala ne?no a na okno asi je lepsi vnitrni ne?Ládin píše:Vítej mezi námi Daewáky a Nubiráky Kdyby si tu samolepku přilepil na přední okno, tak by si místama nemusel nic vidět,Lepí se spíše na zadní okno nebo na SPZ a můžeš si vybrat jestli chceš vnitřní nebo vńější Kdyby si s tim měl nějaký problém, tak se ozvy
zrcadlovka?to znamena ze to normalne prectes jen treba ve zpetnem zrcadku proto ma napr. Ambulance na predku to napsane necitelne aby jsi to v pozn.zrcatku mohl v poho precistLádin píše:Já sem si jí dal na Nubiře na zadní okno vnější - zrcadlovka,aby byla dobře vidět a čitelná pro TY kdo pojedou za mnou a z boku na okno (to samé)Ale kluci to mají třeba i na SPZ a taky to nevypadá špatněHotHatch píše:no nevim kde myslis ze je to lepsi?SPZ nebo okno?podle mne spise asi oknoikdyz na okno je asi moc mala ne?no a na okno asi je lepsi vnitrni ne?Ládin píše:Vítej mezi námi Daewáky a Nubiráky Kdyby si tu samolepku přilepil na přední okno, tak by si místama nemusel nic vidět,Lepí se spíše na zadní okno nebo na SPZ a můžeš si vybrat jestli chceš vnitřní nebo vńější Kdyby si s tim měl nějaký problém, tak se ozvy
vítej v clubuHotHatch píše:no nevim kde myslis ze je to lepsi?SPZ nebo okno?podle mne spise asi oknoikdyz na okno je asi moc mala ne?no a na okno asi je lepsi vnitrni ne?Ládin píše:Vítej mezi námi Daewáky a Nubiráky Kdyby si tu samolepku přilepil na přední okno, tak by si místama nemusel nic vidět,Lepí se spíše na zadní okno nebo na SPZ a můžeš si vybrat jestli chceš vnitřní nebo vńější Kdyby si s tim měl nějaký problém, tak se ozvy
já mám nálepku jak vnější na podložce spz, tak vnitřní na zadním okně nad nápisem ABS.dual airbag a zase až tak moc malá není. Když si najdež ve fotogalerii ze srazu v Plumlově fotku stříbrné nubi combi se značkou 2Z8.... ze zadu, tak tam ty nálepky najdeš alespoň nebudeš kupovat zajíce v pytli.
mimochodem: já občas jezdívám k rodičům do Havířova !!! (viděl jsem, že jsi z Albrechtic)
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
no tak fotku jsem videl a lepe to vypada asi na to pozn.znacce.....na okno je to podle mne celkem male a le na SPZ si toho mene lidi vsimne tak nevim :D:Dcobyll píše:vítej v clubuHotHatch píše:no nevim kde myslis ze je to lepsi?SPZ nebo okno?podle mne spise asi oknoikdyz na okno je asi moc mala ne?no a na okno asi je lepsi vnitrni ne?Ládin píše:Vítej mezi námi Daewáky a Nubiráky Kdyby si tu samolepku přilepil na přední okno, tak by si místama nemusel nic vidět,Lepí se spíše na zadní okno nebo na SPZ a můžeš si vybrat jestli chceš vnitřní nebo vńější Kdyby si s tim měl nějaký problém, tak se ozvy
já mám nálepku jak vnější na podložce spz, tak vnitřní na zadním okně nad nápisem ABS.dual airbag a zase až tak moc malá není. Když si najdež ve fotogalerii ze srazu v Plumlově fotku stříbrné nubi combi se značkou 2Z8.... ze zadu, tak tam ty nálepky najdeš alespoň nebudeš kupovat zajíce v pytli.
mimochodem: já občas jezdívám k rodičům do Havířova !!! (viděl jsem, že jsi z Albrechtic)
do Havířova?no my budeme mit ted nekdy v lete sraz v Mostech u jablunkova nechtel by ses stavit?pujdem asi na bobovou drahu minule jsme sli na motokary
no tak fotku jsem videl a lepe to vypada asi na to pozn.znacce.....na okno je to podle mne celkem male a le na SPZ si toho mene lidi vsimne tak nevim :D:Dcobyll píše:vítej v clubuHotHatch píše:no nevim kde myslis ze je to lepsi?SPZ nebo okno?podle mne spise asi oknoikdyz na okno je asi moc mala ne?no a na okno asi je lepsi vnitrni ne?Ládin píše:Vítej mezi námi Daewáky a Nubiráky Kdyby si tu samolepku přilepil na přední okno, tak by si místama nemusel nic vidět,Lepí se spíše na zadní okno nebo na SPZ a můžeš si vybrat jestli chceš vnitřní nebo vńější Kdyby si s tim měl nějaký problém, tak se ozvy
do Havířova?no my budeme mit ted nekdy v lete sraz v Mostech u jablunkova nechtel by ses stavit?pujdem asi na bobovou drahu minule jsme sli na motokary
Ja te tady take vitam,ikdyz se uz zname z moje.auto...no samolepky mam na rameccich SPZ...a to sice oranzove...na cernem ramecku krasne vyniknou a jsou pekne videt...coz muzes videt na mych fotkach...ale musel jsem je prelakovat po nalepeni bezbarvym lakem...radeji nekolik vrstev...mel jsem strach z mycky co provede s tou samolepkou...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
já už párkrát projel i myčkou (pár = 2) a zatím drží i bez lakuGoose píše:Ja te tady take vitam,ikdyz se uz zname z moje.auto...no samolepky mam na rameccich SPZ...a to sice oranzove...na cernem ramecku krasne vyniknou a jsou pekne videt...coz muzes videt na mych fotkach...ale musel jsem je prelakovat po nalepeni bezbarvym lakem...radeji nekolik vrstev...mel jsem strach z mycky co provede s tou samolepkou...
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,