Kimi dostal zajimavy smyk na mokre trati v uzkem Monaku normalne v zavodu a navic trefil nekoho kdo nema sanci se umistit na prnich mistech celkove takze i tak to vliv na nake vysledky melo minimalni...Petr Soukup píše:No vidíš aproto to schytal ted Hami. No ale Raikonena měli taky potrestat,protože tohosutila sejmul dost nešetrně.Goose píše:Ted???McLaren...ten uz to odnasi pekne dlouho nejen ted...a ten trest za prejeti cary je na miste...kdyby ho nedali tak by byly jeste vetsi pochybnosti...obcas neco udelat musej kdyz to uz vylozene bije do oci...aby se nereklo...
Formule 1
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Hanzy
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
- Hanzy
Kdyz delaji bordel v zavodech museji byt trestani v zavodech Kimi bojuje o obhajobu titulu a treba ho ten moula Hami o to pripravil jak ho sestrelil...Goose píše:Ted promluvil ten kdo vsechno vi nejlip...klidne at McLaren dostava pokuty ale ne tresty v zavodech...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Myslim to tak ze je rozdil sestrelit nekoho co jezdi porad na konci pole a nema sanci bojovat o titul a nebo trefit a pripravit o body toho co o titul bojuje a kazdy bod je dulezity...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Hanzy, napsal jsi to krásně...jen s tím rozdílem, že třeba pro Super Aguri jsou body taky důležitý a Kimi je o něj připravil...férovost ve Fromuli zkončila. Řeči o plakání jsou žvásty. Promiň mi ten výraz, ale je to tak.
Ta dnešní situace byla jasná. Hamilton předjel toho jezdce ještě před zatáčkou, pak to nedobrzdil aím s vým rovným průjezdem mohl ještě předjet Toro Rosso, ale přibrzdil a vrátil se na svoje místo. Běžná situace. Bohužel ne v případě McLarenu.
Podívám se ještě na ten noční závod až se pojede a jinak si budu v klidu sledovat Baseball na NASP a budu v klidu. Možná dokonce přejdu na Moto GP.
Ta dnešní situace byla jasná. Hamilton předjel toho jezdce ještě před zatáčkou, pak to nedobrzdil aím s vým rovným průjezdem mohl ještě předjet Toro Rosso, ale přibrzdil a vrátil se na svoje místo. Běžná situace. Bohužel ne v případě McLarenu.
Podívám se ještě na ten noční závod až se pojede a jinak si budu v klidu sledovat Baseball na NASP a budu v klidu. Možná dokonce přejdu na Moto GP.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Hanzy
Body jsou pro kazdy tym dulezite ale nekde jsou dulezitejsi u slabych tymu dole je jedno kolik jich ziska nebot na poradi prvnich mist to nema zaden vliv a i tak by je ziskal nahodne a ne podle zasluch jako minule Kubica,ale je to tady porad dokola a nekteri maj klapky vsude a at se rekne cokoli a argumentuje jakkoli a dukazy jsou jakekoli jasne tak porad se krivdi Mc uz je to trapne ubohe porad nekoho obvinovat,myslim ze je to profi sport a maji moznosti to videt jak na miste tak detailne ze zaznamu oproti nam co vidime a muzem posoudit leda tak HO... a tak si myslim nikdo nedovoli rozhodnout krive v neprospech nejakeho tymu....
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy souhlas s tebou...porad nekoho obvinovat...nejcasteji Mc je opravdu uz trapne a profi sport...je to hezky napsany ale dokud se tam bude dit to co se deje tak to profi sport jen tak nebude...a to jak pises,ze pro ty posledni tymy nejsou ty body tak dulezity tak ja si myslim pravy opak...body jsou pro ne mnohem dulezitejsi nez pro nejaky Ferrari nebo Mc atd...jakykoliv bod je pro ne zivotni uspech a ty lidi maji z jakehokoliv bodu stejnou radost jako rudy z titulu...doufam,ze si tohle nemyslim sam...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Myslim hlavne breceni ze nekdo krivdi Mc to je proste nemozne jak jiz jsem napsal.Body ano dulezite jsou ale beru hlavne zaslouzene a ne ziskane nahodou diky okolnostem,body takove ktere si jsou adekvatni vykonu a ne ziskane omylem a velkou nahodou...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
pokec
...to Ivoš přejdi na MOTO GP budeš se víc bavit...doporučuji
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Vsetkym byvalym fanusikom F1 vela zabavy pri nahradnom motorsporte a nezabudnite pri odchode zavriet za sebou dvere.
Fuchsröhre - love it or hate it
Lanos 1.6SX, 4dv., cierny, klima, chip, Dezent N 6,5x15, Michelin Pilot Exalto PE2 195/45, vzadu nalepky okruhov
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
Lanos 1.6SX, 4dv., cierny, klima, chip, Dezent N 6,5x15, Michelin Pilot Exalto PE2 195/45, vzadu nalepky okruhov
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Milane, tady ale nikdo nemluví o tom, že přestaneme fandit formuli 1. Jen nemusíme být u těch šarád...A protože formuli miluju, tak se možná přistihnu, že se zas posadím před televizi...já nevím...ale pořád si trvám na tom, že jsem zhnusenej....a jestli sleduješ F1Sports.cz, tak řada věcí, který píšou lidi do diskuzí, myslím různý postřehy, tak některý jsou minimálně zvláštní vůči McLarenu. A nejde jen o Ferrari, ale i o BMW, Williams....i tyhle stáje, měli některý věci, za který by MC dostal penalizaci nebo trest.
Pozri, ja som velky fanusik okruhoveho motorsportu vo vseobecnosti, fascinuje ma precizne jazdenie na hraniciach moznosti, cim okruhove sprintove pretekanie je. Vrcholom je F1, to je bez akejkolvek diskusie, aj ked niektori ludia maju potrebu tento fakt nezmyselne spochybnovat.
Pride mi zvlastne, ze v sezone, ktora ma v podstate vsetky spravne ingrediencie, niekto tento sport zacne zatracovat. Uprimne, vobec netusim, co take sa v poslednej dobe udialo, kde bol McLaren poskodeny a ine teamy s podobnymi "prehreskami" nie. Skutocne nemam najmensiu sajnu, aka krivda sa zase mclarenistom udiala. Akurat mi to pride smutnosmiesne, ako donekonecna v tom vasom gentlmenskom tabore nadavate na nieco a neustale ste nespokojni.
Pride mi zvlastne, ze v sezone, ktora ma v podstate vsetky spravne ingrediencie, niekto tento sport zacne zatracovat. Uprimne, vobec netusim, co take sa v poslednej dobe udialo, kde bol McLaren poskodeny a ine teamy s podobnymi "prehreskami" nie. Skutocne nemam najmensiu sajnu, aka krivda sa zase mclarenistom udiala. Akurat mi to pride smutnosmiesne, ako donekonecna v tom vasom gentlmenskom tabore nadavate na nieco a neustale ste nespokojni.
Fuchsröhre - love it or hate it
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
Dubravka, Bratislava
Schumacher 7x MS!
-
- Kontaktovat uživatele:
A tebe ide o ton kdo vyhrá alebo si to zaplatí já som zatial považovaný za čestného človeka ale práve pre to viem možno odhadnúť svinstvo a to sa momentálne vo F1 deje (bohužial lebo tiež mám rád okruhy ale nie takým to spôsobom)veď pred pár rokmi bol absolutný pokoj žiadne tresty a pokud aj vyhral Schumi tak som to považoval za jeho úspech ale nie to že od stola sa rozhoduje o tom kto vyhrá a preto som sa rozhodol že než pozerať takú blamáž tak sa vrátim k tomu čo som vždy považoval za motorizmus a to je rally takže hurá na pomalšie ale čestnejšie súboje
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím. Závodit a rozhodovat se má na okruhu a ne u stolu. O to nám jde všem, bez rozdílu komu fandíme. Letos to vypadalo na pěkný souboje Ferrari, McLaren a kupodivu i BMW. Není nic hezčího než parádní předjíždění na hranicích možností jak píše Milan.Proto se Formuli 1 říká královna motosportu. Ale letos se v mnohem větší míře rozmohlo posouvání na roštu, penalizace a další věci. Dobře, nechme stranou kdo je postižený, ale ten nárůst "rozhodování závodů od stolu" je veliký!!!
Já jsem třeba začal koukat pravidelně na Formuli kvůli soubojům Hakkinena a Schumachera...všechno (nebo 99,99999%) bylo fér a na okruhu. A když Schumi vyhrál Mistra, tak jsem byl sice zklamanej, ale uznal jsem, že to byl Pan pilot. Ale tohle je neúnosný.
Další možnost je, že FIA uměle drží špičku tabulky vyrovnanou...
Já jsem třeba začal koukat pravidelně na Formuli kvůli soubojům Hakkinena a Schumachera...všechno (nebo 99,99999%) bylo fér a na okruhu. A když Schumi vyhrál Mistra, tak jsem byl sice zklamanej, ale uznal jsem, že to byl Pan pilot. Ale tohle je neúnosný.
Další možnost je, že FIA uměle drží špičku tabulky vyrovnanou...