Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ooooo az takhle...je fakt,ze pod sedackou trci nejaky draty...ale pry to je udajne nejaky spinac pasu nebo airbagu nebo tak neco mozna dohromady...faczko76 píše:Goose, oddělej plasty pod volantem, radši i palubku, ALE OPATRNĚ!!! a podívej se, jestli tam není náhodou nějakej ten grámek výbušninky s drátkama. Pokud ne, taxe ještě mrkni pod sedačku. Asi se jim to nepovedlo. Asi to nějak zkratuje, nebo vypadla rozbuška... Tak se to projevuje jen blbnutím centrálu. I Tobě chce asi někdo odstranit vůz... (bohužel i s Tebou). Hezký den.
To me zase velice potesilo...moc jsem nemcum fandil...hrali uzasne a byli to super goly...takhle meli hrat nasi...ikdyz nemci vedli porad sli dopredu...a ta strela Podolskeho...to byla bomba...skoda,ze netrefil branu...chybelo malo a byl by to urcite nejhezci gol mistrovstvi...Ivoš píše:Nepotěšilo mě, že dneska vyhráli Němci...fandil jsem Portugalcům, když tam mají 2 kluky z Manchasteru...![]()
To jsou anomalie tohle to je sileny...se z toho asi zblaznim pokud dneska zacne v pul jedny zase houkat...Ládin píše:Goosiku mě se dřív stávalo u Nubiry, že, páč tam nemam alarm, tak mi blikali směrovky,vždycky každej večer a to sem je nenechával zapnutý....Záhada hlavolamu
Ruce zlamat a nohy utrhat at uz by to byl chlap nebo zenska...za tohle by kdokoliv dostal nakladacku...mino píše:Mna nepotešil tukanec pred obchodom na mojom novom 1 dnovom autíčku.Zabil by som tých hajzlov. Ani číslo nenechal.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |