Jestli byla v nákupním vozejku tak byla stopro miloshovo .conpet píše:Tam kde stáli auta byla nalezena flash pamet , pokud jste ji nekdo ztratil, tak mě kontaktujte, podle obsahu se nám nepovedlo identifikovat majitele
Návrat z Plumlova.
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
-
- Reklama
Teď , už bohužel z práce , hlásím štastný návrat soupravy Nubira - bydlík cca v 18.00 hod . Díky všem za super víkend , slyšel jsem tam hodně názorů na organizaci a místo srazu atd . . Jde o to se sejít . Místo se mě líbilo víc než Baldovec , co se týče organizace - musíte mít vždy přesně dané , co se bude dělat ? Pokud se někdo nudil , jeho problém , mě náplň vyhovovala - zámek , lanovka přez rybník , grylování , sudy s pivkem , po cestě domu s pár skalními členy - návštěva Westernového městečka ...... celkově super víkend , to jsem ani nebyl na letišti , kde jste si dali pár sprintů.
V Baldovci byla navíc jen super drahá hospoda . To je muj názor , nikomu ho nevnucuji , ale na dovolenou taky nejezdím na stejné místo každý rok , já jsem byl rád , že nastala změna .
PS : specialní poděkování Řezníkovi za chůvu Markétku .
V Baldovci byla navíc jen super drahá hospoda . To je muj názor , nikomu ho nevnucuji , ale na dovolenou taky nejezdím na stejné místo každý rok , já jsem byl rád , že nastala změna .
PS : specialní poděkování Řezníkovi za chůvu Markétku .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Já hlásím, že jsme s Naďou dorazili taky v pořádku (už v sobotu večer ). Díky všem a za všechno, byl jsem na daewoo srazu poprvé, ale tolik super lidiček jsem ještě nikdy nikde pohromadě nepotkal. Díky Vám všem za to, že jste a příští rok přijedeme na celý víkend, nebo alespoň od soboty do neděle. Bohužel, letos jsem byl rád, že mi vyšla ALESPOŇ ta sobota.
Ještě jednou díky !!!!!!
Ještě jednou díky !!!!!!
EX"PLAVÁČEK" Daevoo Nubira I wagon 2,0 16V CDX 1997 - utopeno při povodni,
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
pak Renault Scenic 2,0 - zemřel mrazem,
teď návrat Chevrolet Nubira SX wagon 1,6/16V "Černoušek"
Cobyll (čti jednoduše "Kobyl") Valmez ID 2933
uboha kacnicka
Decka ja vam zavidim, mne to tam nejak nedojelo. V Kyjove mi klekli budiky a espero ostalo stat. Alternator i baterka v haji. Mal som dve decka na palube a tak som nemohol riskovat. Kupil som novu "Baterku" a na jednickach svetlach (riskujuc porusenie silnicniho zakona) som musel naspat na slovensko. Aj tak som nedojel ostal som 23 km pred Modrou.
Proste smola. A to som mal 15litrov dobreho modranskeho.
P.S. este som zvedavy co ma bude stat ta oprava.
DAEWOO ESPERO 1,5 /1996
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
simone aj s norikou tiež došli v poriadku a potom sa už len oslavovala cena /dakujem za hlasy / v krčme do 01nej no dva dni v lieho to da zabrať
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Opožděně hlásím návrat v pořádku do místa bydliště. Tomáš naprosto přesně vystihl mé dojmy ze srazu. Jsem rád, že jsem se mohl po čase pobavit a zasmát s supr lidma a další poznat. Se spaním jsem žádný problém neměl (stejně to bylo tak na čtyři hodiny).Jinde je třeba pohodlnější ubytování, ale má to zase jiné mínusy. Ti , co mají připomínky, tak mají široké pole působnost již za rok, protože mám dojem, že to Ivošovi dosti znechutili. Hodně se snažil a nato, že to byla jeho první akce, tak bych hodnotil jako super. Ivan ví, o čem mluvím. Za mě JEDNATomáš píše:Teď , už bohužel z práce , hlásím štastný návrat soupravy Nubira - bydlík cca v 18.00 hod . Díky všem za super víkend , slyšel jsem tam hodně názorů na organizaci a místo srazu atd . . Jde o to se sejít . Místo se mě líbilo víc než Baldovec , co se týče organizace - musíte mít vždy přesně dané , co se bude dělat ? Pokud se někdo nudil , jeho problém , mě náplň vyhovovala - zámek , lanovka přez rybník , grylování , sudy s pivkem , po cestě domu s pár skalními členy - návštěva Westernového městečka ...... celkově super víkend , to jsem ani nebyl na letišti , kde jste si dali pár sprintů.
Není na světě člověk ten, který by se zavděčil lidem všem.
Já jezdím na srazy kvůli lidem a zábavě.
PS SkylineGTR: Příště můžeš přiložit ruku k dílu, aby to bylo super na jedna.
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
CHEVROLET SPARK
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Re: uboha kacnicka
A to jsem se na teba tak těšil, tak ať ti to co nejdříve jezdí a v Maníně se na tebe těším.kinats píše:Decka ja vam zavidim, mne to tam nejak nedojelo. V Kyjove mi klekli budiky a espero ostalo stat. Alternator i baterka v haji. Mal som dve decka na palube a tak som nemohol riskovat. Kupil som novu "Baterku" a na jednickach svetlach (riskujuc porusenie silnicniho zakona) som musel naspat na slovensko. Aj tak som nedojel ostal som 23 km pred Modrou.
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
CHEVROLET SPARK
CHEVROLET SPARK
-
- Kontaktovat uživatele:
Ivošku neber si to vôbec vážne bolo to fajn a na to že si to pripravoval poprvé tak Ti uprimne gratulujem bol si skvelý a ako píše IVOR aj my sme boli hlavne preto že sa stretneme z lidmi ktorých máme radi a to sa podarilo(vďaka tebe)na 100% takže si môžeš gratulovať Len jedno ma mrzí mal som foťák aj kamerku a Ty nie a nie sa válať po tráve ,teda mohol si aj na asfalte no a nič takže to je velký mínus A ludkovia do dalšieho stretka všetko dobré a hlavne hurá na dalšie
Jake byly vysledky souteze? abych to dal na nexiaclub, dikes.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pěkný den
Dorazil jsem pochopitelně ještě v neděli ale na net jsem se dostal až teď.
Dík všem zůčastněným za příjemně prožitý vikend
Jinak jako připomínky by třeba byly ale jestli to organizuje jeden člověk tak není o čem mluvit a taky neexistuje na světě člověk ten,který by se zavděčil lidem všem !!! Jinak já chci poděkovat Hanzymu,že zajistil tu předváděčku coš bylo něco nového a myslím že by to mělo pokračovat Tak vážení sice se to týkalo králů/král je mrtev ať žije král/ ale tentokrát sraz .
Sraz zkončil a se vydaří ten příští !!!
Ať nám jezdí a nezlobí
Dorazil jsem pochopitelně ještě v neděli ale na net jsem se dostal až teď.
Dík všem zůčastněným za příjemně prožitý vikend
Jinak jako připomínky by třeba byly ale jestli to organizuje jeden člověk tak není o čem mluvit a taky neexistuje na světě člověk ten,který by se zavděčil lidem všem !!! Jinak já chci poděkovat Hanzymu,že zajistil tu předváděčku coš bylo něco nového a myslím že by to mělo pokračovat Tak vážení sice se to týkalo králů/král je mrtev ať žije král/ ale tentokrát sraz .
Sraz zkončil a se vydaří ten příští !!!
Ať nám jezdí a nezlobí