Iveta píše:Tak už jsme s Míšou taky dorazili domů. Akorát tak komlikovaný návrat jsem ještě neměla. Asi 20 km před Přerovem mě odpadl kryt katalyzátoru a držel pouze na jedné půlce. Michal se k tomu postavil jako chlap , zvedl pravé přední kolo na heveru a kryt odtrhl úplně. Naštěstí už mám domluveného servisáka který to spraví.
Mne letos kryt katalyzatoru odpadl taky a netrapil bych se byt Tebou tim davat ho tam zpatky, stejne je tam hlavne kvuli tomu, aby rezl, rezonoval a nakonec upadl...
Jinak i ja patrim mezi spokojene a nebylo to kvuli tomu, ze jsem necekane vyhral jednu z cen!

Timto dekuji jeste jednou vsem, co ocenili me usili v peci o auto.

Oproti minulemu rocniku se perfektne vydarilo pocasi a podminky pro auta byly rozhodne dustojnejsi. Navic se oproti minule stihla i prohlidka zamku a sprinty...
Vecerni/nocni cesta domu byla v pohode (zadne zacpy na silinici), akorat jsme potkali 2 prave naborena auta od divocaka a esickem jsem se musel vyhnout jezkum pochodujicicm pres silnici, celni stret jsem tudiz absolvoval pouze s komary, murama a jinou hmyzi haveti a domu dorazil vcera tesne pred pulnoci...