no s webem co ma 100 navstev denne to menit nebudu, nejde o to s jakym webem ale o to ze se zlepsi pozice ve vyhledavacich kdyz menim odkaz se strankou co ma nekolik tisic navstev denne
vysvetlim na srazu, oni taky maj odkaz na daewoo a treba tam maj taky nakyho IVosi kterymu se to nelibi ale admin to dojednal se mnou takze asi tak
Jé já som tak brúzdal po škodováckom fóre a svete div sa oni tam rieší nákup cez jednoho člena -KODEMI a presne ten sa vyskytuje aj na Tuning fóre a tiež je tam naťahuje z nákupmi tak som zvedavý či sa neobjaví aj u nás
Ivoš píše:No hergot, nějak omylem jsem sjel až dolů tady na stránkách a co tam nevidím!!!!! Malinkej banner Škoda home!!!!!!!!!!!!!!!!Vo co hergot jde?????
Ivošku, klídek, Firefox + AdBlock a nebudeš mít ani tušení, že nějaká firma Škoda existuje .
Popis :
Pekař-pekařka, cukrář- cukrářka ( jen vyučení v oboru, nebo s praxí v pekárně )
Směnnost: 3 směnný provoz, 37,5 hod. týdně, 6 dnů pracovních od neděle do pátku
Platové podmínky - 1 sk. 8.000,- Kč
-peha- píše:Jé já som tak brúzdal po škodováckom fóre a svete div sa oni tam rieší nákup cez jednoho člena -KODEMI a presne ten sa vyskytuje aj na Tuning fóre a tiež je tam naťahuje z nákupmi tak som zvedavý či sa neobjaví aj u nás
jj znam ho je mu asi 19 bydli v Teplicich 20km od nas
Aj já som Tepličák Len som si ho všimol ako sa do neho navážali v Tuningu a teraz hups a je aj na Škodováckom tak brúzdam po fórkoch že kde na neho narazím Jo ale nezdá sa mi že je to podvodník veď to by sa potom prihlasoval pod iným nickom takže je to obchodník a sem tam má aj dobré veci
A co me dnes ani ne nepotesilo ale vylozene nasralo je to,ze jak jsem mel vcera radost z oklideni toho vraku s moji pomoci tak dneska po tom zacla patrat Policie...takovych let to tam stoji a nic a kdyz to zmizi tak je hned problem....a vypada to,ze se nasel i majitel,kterej to tam nechaval hnit...no nic...zatloukat zatloukat a zase zatloukat...jinak to nepujde...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
No ja to nechapu...hned rano tam to auto shanela mistni ochranka...a pak prijela Policejni pojizdna vysetrovna a stali tam na u mista kde stal Peugeot skoro 3 hodiny s nejakym chlapem a ten porad rozhazoval rukama jakoby na to misto kde stalo to auto...no a tak jsem sel nenapadne jakoby okolo ale nic dulezityho pro me jsem nezaslechl...no jsem zvedav jak to dopadne...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Asi díky srazové euforii tu neproběhla skoro žádná zmínka o naší účasti (na víc to bohužel letos nebylo) na EURO 2008, takže zde je alespoň symbolicky ona "černá neděle" zachycena bráchou v několika málo obrazech:
Tak me dnes nepotesilo,ze z niceho nic zaclo ve 12:25 houkat auto...tak kouknu z okna a nic...to same se mi stalo v utery...presne ve stejny cas...a jen co houkalo tak nesel aktivovat alarm a rozsvitila se zarovku v kufru...a dnes to same...zarovka porad sviti ale kufr je zavreny...houkacka funguje,pri odemykani auto 2x zablika jako vzdy ale pri zamikani jen cvaknou zamky ale bez bliknuti,zkusil jsem vyndat pojistu a zandat a nic...stale neslo...tak jsem vlezl do kufru a otocil zarovku i konektor a zase to jde...ja to uz vazne nechapu...jak muze byt spojena zarovka v kufru s centralnim zamykanim a alarmem???Uz v pondeli jsem nad tim kroutili hlavama s Petou Soukupem...me to porad neleze do hlavy...
Goose, oddělej plasty pod volantem, radši i palubku, ALE OPATRNĚ!!! a podívej se, jestli tam není náhodou nějakej ten grámek výbušninky s drátkama. Pokud ne, taxe ještě mrkni pod sedačku. Asi se jim to nepovedlo. Asi to nějak zkratuje, nebo vypadla rozbuška... Tak se to projevuje jen blbnutím centrálu. I Tobě chce asi někdo odstranit vůz... (bohužel i s Tebou). Hezký den.