Nenastartujem HELP

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Dark69

Příspěvek od Dark69 »

phalanx píše:mozno kecnem uplne odveci, ale nemohol by to sposobovat blbnuci imobilizer (ak ho tam mas)?
jasne aj to sa stava lenze ja imobilizer nemam nastastie :lol:
Reklama

phalanx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phalanx »

to mas dobre, aspon mozes jednu vec vylucit :D, ale aj tak mi to pripada na nejaky blby kabel, kontakt ci nieco co sa niekde skratuje ..., hlavne to preblikavanie kontroliek je divne ...
Honda Accord 1997 2.0 96kW Obrázek
Ford Mondeo 2004 96kW TDCI - to keď zneužívam otcove :)
EX: Espero 1.5 66kW, Leganza 2.0 98kW - obe bývalé rodinné
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

phalanx píše:to mas dobre, aspon mozes jednu vec vylucit :D, ale aj tak mi to pripada na nejaky blby kabel, kontakt ci nieco co sa niekde skratuje ..., hlavne to preblikavanie kontroliek je divne ...
no ved to ja som hotovy bud je cela elektrika na h...o alebo som este nieco nevymenil co sa da....ja uz neviem
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Zistil som ako nastartujem auto vzdy.....no ked nejde nastartovat musim vybrat jeden kabel z rozdelovaca a auto nastartujem na prvy krat hned na 3 valce...vypnem motor zapojim naspät kabel a nastartujem auto uz normalne na prvy krat......ak vypnem motor a chcem nastartovat zas tak to dookola musim urobit :twisted: :twisted: stretli ste sa s tym uz niekto???toto by uz malo odhalit chybu konecne
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

zktery valec odpojujes???
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Slavek píše:zktery valec odpojujes???
4 valec....ale podla mna to je jedno ktory ono to urobilo mi tak aj 3 valci ked som urobil
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

no ted uz me jen napada jestli mas dobre zapojeny kabely v rozdelovaci.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Ked nastartujes, tak ako ti ide motor? Je hodne lenivy? Mna napada to, ze bud mas posunuty rozdelovac (predstih), alebo mas nieco s rozvodami, ale to by ti mohlo asi aj niekedy odpalit do vyfuku. Ako ti vypadaju sviecky? Aku maju farbu? Asi budu mokre, ked ich vyberies, ze?
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Vyzerá to na vadný akumulátor, alebo štartér.
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

chlapy dnes konecne ked som nastartoval a jazdil rozsvietila sa mi kontrolka motora pocas jazdy !!! tak som vyblikal zavadu podla kodov..a vyblikalo mi kod 33 co je NESPRAVNY SIGNAL CIDLA ABSOLUTNEHO TLAKU (MAP) ...boze moj co to je???? nemam ani sajnu tak toto uz musi vyriesit moj problem na 100 % poradte dikes
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

To je take cidielko ovladane podtlakom. Ked otvoris kufor, tak na lavej strane, pri celnom skle, je prichytene pod tou gumou a ide k tomu podtlakova hadicka. Je to zhruba v tom mieste, kde ti ide podtlakova hadicka z motorovej casti do interieru, pre ovladanie klapiek vetrania. Mozno budes mat z neho vypadnutu hadicku, alebo bude derava.
ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Tuto je ho trosku vidiet, len tu sa jednalo o hadicku pre tie klapky, tak preto tam je oznacena ona, no ten senzor je nad tou hadickou:
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... ia+hadicka
Ja si pamatam, ze som ju raz omylom odpojil a motor mi isiel akoby na 3 valce a aj z vyfuku to smrdelo inak, nez standardne. Jazdit sa s tym urcite nedalo.
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Dikes ferino aj JRD to iste mi napisal.....no tak s tym inym pachom z vyfuku to mas pravdu mne tam sami benzin citit alebo co to je proste uplne inak to tam pachne nez predtym...rano pozrem na to a dam vediet..takze to startovanie ze nenastartujem ma na svedomi ten Map senzor?asi hej..takze rano prekontrolujem este raz dikes...hej ferino a este jedna vec zda sa mi to trochu cudne pretoze mne ked neslo nastartovat tak mi vobec sviecky neodpalovali ani iskri...a ked odpalily sem tam tak auto naskocilo...tak moze mat ten Map senzor nieco spolocne s tymi svieckami a zapalovanim???zda sa mi to divne :?
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Nikde jsem se tady nedočetl ( nebo jsem to přehlíd ) jestli ti vůbec jde jiskra DO rozdělovače :roll: Pak by byl problém asi v cívce a může to dělat i vlhkost.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

conpet píše:Nikde jsem se tady nedočetl ( nebo jsem to přehlíd ) jestli ti vůbec jde jiskra DO rozdělovače :roll: Pak by byl problém asi v cívce a může to dělat i vlhkost.
jasne to mas pravdu musim vymenit aj tu cievku pretoze uplne vsetko mam menene len na cievku som zabudol a vyzera hrozne je hrdzava zaoxidovana navlhnuta....a to ci ide iskra do rozdelovaca to neviem neskusal som skusal som iba na sviecke ale ked nejde do sviecky tak nejde ani do rozdelovaca naisto podla mna lebo raz ide raz nie nastartovat...zaiskry sviecka ako sa jej zachce takze asi blbne cievka a teraz riadiaca jednotka hlasi chybu MAP senzor tak to asi ma spolocne nieco zo sebou...rano to poriesim a dam vediet...majte sa
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“