Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Slamiku moc pekny masiny...ale me by se spis libi styl choper... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:Slamiku moc pekny masiny...ale me by se spis libi styl choper... ;)
Tak to mne se libi jen to, co ma aspon 4 kola, tudiz brachu a jemu podobne vubec nechapu... :lol:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

JA jsem take jednoznacne priznivce 4 kol ale je spousta motorek ktere se mi moc libi...treba takovahle...
Obrázek
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já mám moc rád motorky, ale nějak jsem nikdy nepřišel na chuť silničním mašinám...je to na mě moc rychlý a nepohodlný....mít váhu neustále na rukou je docela záhul....já miluju choppery, pak endura, cesťáky a některý naháče...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:JA jsem take jednoznacne priznivce 4 kol ale je spousta motorek ktere se mi moc libi...treba takovahle...
Obrázek
No tak jediny motocykl, co kdy zaujal me, je Dodge Tomahawk (a ne zrovna kvuli tomu, ze to ma vlastne 4 kola) : 8)

Obrázek

http://photos1.blogger.com/blogger/7016 ... hawk_3.jpg
http://photos1.blogger.com/blogger/7016 ... awk_11.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Dodge_Tomahawk
Naposledy upravil(a) Slam dne stř čer 04, 2008 21:05, celkem upraveno 4 x.
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Slamiku tak to mi tedy neni jasne co te na tehle oblude zaujalo... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Divnej stroj :lol:
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:Slamiku tak to mi tedy neni jasne co te na tehle oblude zaujalo... :lol: :lol: :lol: :lol:
Si precti ten popis z toho linku a mozna pochopis. :lol: BTW nekomu se motorka, co ma motor neco jako Fabie, zda silna, no a tohle ma 10-valcovy 8,3-litrovy moturek (373kW) z Vipera, coz uz mi prijde samo o sobe celkem zajimave. 8)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No ta technická data jsou uchvacující řekl bych...zrychlení 0 - 60 MPH - 0,75 sec, max. rychlost: 750 mph a šla by víc....tohle měla armáda pronajmout místo Gripenů :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja to znam...videl jsem to uz i nekolikrat v TV...ale me uzasne neprijde...ten vykon co to ma je uplny zbytecny...schvalne by me zajimalo jak by dopadlo,kdyby s tim nekdo chtel zajet rychle kolo na okruhu...ja si myslim,ze je to dost neohrabany a je to akorat na predvadeni a aby o tom mohli rikat jak je to uzasny... ;)
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

0-60 MPH za 0,75s??? Tak to asi nee!! ;)
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Taky jsem machroval na mašině v džínách a vestičce,ale jen do té doby,než silničáři nasypali štěrk do zatáček. Pánové mít to od paty až k rameni je fakt super zážitek. Pak jsem vyndal kombinézu a několikrát mě dost zachránila. K těm motorkářkum,jako jsou řidiči v autech hovada,tak jsou i motorkáři,ale je fakt bomba,když valim v levym po dálnici a z pravého pruhu mě lochtá pani s fiestou zrcátkem. A to jsem jel cca 150 km/h,takže mě musela vidět!!!! V Německu když valíte 250km/h po dálnici,tak každej uhne! Tam s tím počítají a nikdo vás nebrzdí,schválně neblokuje apd. Myslím,že spousta řidičů by se mělo zamyslet nad tím,co dělají,ale jet za autem 60 na místě kde je 90 a ještě ten člověk jede schválně prostředkem,tak to je na pěst!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo Peto to znam...myslim to jak jezdi nekteri pomalu...ja kdyz jel z Krumlova domu tak jsem potkal primo dokonaly exemplar idiota...pani okolo 50 let...vetsich rozmeru se sluchatky na usich...pozor neslo o normalni sluchatka...byl to styl rakosnika z filmu Vesnicko ma strediskova...a jeste k tomu jela ve Felicii...no a pres obec jela 30 a mimo obec 50-60...a jelikoz jsou tam docela uzke a klikate cesty a byl velky provoz tak jsem ji nemohl predjet...jel jsem hned za ni a ja nadaval...trvalo asi 2km nez bylo misto na predjeti... :evil: :evil: :evil:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

A pak je kvůli takovejm magorům spousta bouraček....některýmu řidiči rupnou nervy, začne předjíždět tam, kde by normálně nepředjel a prásk...střelí to do protijedoucího auta....a pak se (v tomhle případě ta bába) ten "louda" diví a pohoršeně říká: "Vidíte, kdybyste jeli opatrně jako já, tak by se to nestalo..."...to je na pěst :evil:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja nepredjizdim tam kam nevidim...jedine kdyz mam hodne mista...ale musim se priznat,ze jsem dneska vytlacil Fobii na chodnik...u krajnice stal nejakej moula s Octavkou a ja ho chtel obejt a najednou proti me Fabie...tak jsem oba brzdili ale on se musel uhnout na chodnik... :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“