MATÍZ CLUB CZ

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Dakujem Vazoun-e ;) Castokrat to boli pri garazach ozaj nervy, hlavne typu "kurnik zajtra je pondelok a ja proste musim mat to auto pojazdne !!!" :) A baba sedi doma a vravi potom: "kde si bol zas tak dlho, vobec si sa mi nevenoval dnes...: :)

Prave preto som napisal to podakovanie, lebo najviac cennych rad som ziskal od Vas. Zvysnych 30% som sa docital zo Service Manual-u, no a ostatok som spoznal on-line - zaolejovany az po usi :)
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Reklama

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Jsme tu od toho

Příspěvek od Vazoun »

Ano kolego " Rado 77 " jsme tu - na tomto foru od toho, abychom si navzájem pomáhali a poradili, každý dle svých schopností a podle toho kolik toho zná a umí. Poznal jsem na " srazech " mnoho schopných a šikovných kolegů z Daewoo clubů všech značek. Zdraví " Vazoun " :lol:
----------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
Matiz SE světle zelená metlina U 38 - r.v. 07/2002 - STK+Emise do 07/2008Obrázek
Vojta

Matíz club

Příspěvek od Vojta »

Prosím všechny členy Matíz clubu, kteří změnili e-mail, adresu bydliště nebo příp. telefon, aby mi to nahlásili buďto na e-mail, nebo PM. Spousta e-mailů se mi vrací jako nedoručitelné.
Díky
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Vsetko dobre vam prajem do noveho roka 2008 ! "At nam v roku 2008 jezdi a nezlobi" ... alebo ked uz zlobi, tak len minimalne ;)
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vazoun »

Rado77 píše:Vsetko dobre vam prajem do noveho roka 2008 ! "At nam v roku 2008 jezdi a nezlobi" ... alebo ked uz zlobi, tak len minimalne ;)
--------------------------
k přáníčku se připojuje zkromnou vánočmí ozdobičkou :lol: " Vazoun " :lol: doufám že ne pro pohoršení :?: Obrázek
daewoo master

Re: Matíz club

Příspěvek od daewoo master »

Ahojky, jsem čerstvou majitelkou matizka, ráda bych se k vám přidala.Pokud ještě do klubu přibíráte nové členy.
Lenka Kramolišová, Hodslavice, Moravskoslezký kraj, Daewoo Matiz 0.8 SE /2003, ilic@centrum.cz :D
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Vítám Tě na fóru, informace posílám e-mailem
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Přivítání

Příspěvek od Vazoun »

Vážená kolegyně " Matízkářko Ilic " přivítání našim partafírou " Vojtou " bylo provedeno včetně dalších potřebných informací. Jako momentálně nejstarší člen Matiz clubu si dovoluji Tě také přivítat do našich řad a popřát Ti s Matízkem samé radosti a mnoho štastných kilometrů. Sama poznáš, že je to spolehlivé vozítko.Zdraví :lol: " Vazoun " :lol:
-------------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís 20 :P
Matiz SE r.v. 07/2002 sv.zel.metlina U38- STK + Emise do 07/2008 :lol:
/ Po srazu v Plumlově mne čeká další STK /
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Zdravím Ilic a vítám na fóru - i když já nejsem členem Daewoo clubu, rád jsem chodím a pokud vím i rád poradím. Tak ať se zde líbí a Matísek slouží bez poruch.
Obrázek
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hanzy

Re: Matíz club

Příspěvek od Hanzy »

ilic píše:Ahojky, jsem čerstvou majitelkou matizka, ráda bych se k vám přidala.Pokud ještě do klubu přibíráte nové členy.
Lenka Kramolišová, Hodslavice, Moravskoslezký kraj, Daewoo Matiz 0.8 SE /2003, ilic@centrum.cz :D
Rovnez zdravim o to vic ze krajanku a srdecne zvu rovnou na nas hlavni sraz uz pristi vikend tak doufam ze se ukazes... :D
PS:Mas krasnou barvicku vozu :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Vítej medzi námi a hlavne medzi Mrnúskami :lol: Tak nech sa maťulkové rozrastú :lol: :lol:
Ješte raz velký pozdrav

Obrázek
daewoo master

Příspěvek od daewoo master »

Přeji hezký pozdní večer,
Vám všem díky za vřelé uvítání.
:)
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Vítám , a upozorňuji na sraz 14.6. - 15. 6. v Plumlově.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
mošťo

FORUM

Příspěvek od mošťo »

Dobrý den Všem

stal jsem se taky majitelem Matýzka SE 02/2002.Procházel jsem celý váš web.Je zde spoustu zajímavých věcí.Jen je to trochu nepřehledné.Možná by bylo dobré rozdělit příspěvky do sekcí.Jako například elektrika,motor atd.Takto je třeba řešen web pro škodovku.Jinak to neberte jako kritiku.Dočetl jsem se u Vás mnoho zajímavého a díky za to.
Boris Mahdal

Daewoo Matizek

Příspěvek od Boris Mahdal »

Ahojky, před 5 měsíci jsem se stala majitelkou Matizka a jsem s ním velice spokojená. Chtěla jsem se zeptat, jestli bych se taky mohla stát členem Vašeho klubu.
Jana Tomášková,Ostrava-Polanka,72525, Daewoo Matiz,barva modrá, rok výroby 02/2002.. Jajuska95@seznam.cz
Díky, Janča
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“