co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Ty ses hroznej jouda, co si mysli ze to lidi sundavaj kvuli tomu ze se stydej za znacku, me se clean design libi vic nez kdyz to nejaky kraviny nalepeny i kdyby to byl mercedes !!!!Slam píše:A jeee, dalsi, co se stydi, v cem jezdi... To ja, kdyz mi na jedne strane napis CDX chybel, jsem ho samozrejme hned koupil a nalepil!Goose píše:Dnes me potesilo,ze jsem byl umyt auto a houbou sem serval napis Daewoo z kufru...nejdrive sem to chtel dat do sekce co me dnes nepotesilo,ale jelikoz jsem uz mel odlouply napis CDX z predniho blatniku tak jsem se rozhodl,ze sundam i druhy napis CDX a napis Leganza...no a bez tech napisu to vypada super...takze to me dnes potesilo...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Presne tak, jsem "hroznej jouda", co nema rad tuzing v jakekoliv podobe a tak jsem to i ironicky myslel (Goose moc dobre vi, jak to myslim, takze jsme ho urcite neurazil)...milosh píše:Ty ses hroznej jouda, co si mysli ze to lidi sundavaj kvuli tomu ze se stydej za znacku, me se clean design libi vic nez kdyz to nejaky kraviny nalepeny i kdyby to byl mercedes !!!!
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ne ja to beru...Slamiku jsi originalista...vse musi byt perfektni a hlavne original...ja to sundal a moc se mi to ted libi...myslim,ze to bylo preplacane...ale jsem rad,ze je to dole...auto tak vypada cisteji...Slam píše:Presne tak, jsem "hroznej jouda", co nema rad tuzing v jakekoliv podobe a tak jsem to i ironicky myslel (Goose moc dobre vi, jak to myslim, takze jsme ho urcite neurazil)...milosh píše:Ty ses hroznej jouda, co si mysli ze to lidi sundavaj kvuli tomu ze se stydej za znacku, me se clean design libi vic nez kdyz to nejaky kraviny nalepeny i kdyby to byl mercedes !!!!
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
tu je slúbena fotka bratovho Opla,dnes sme stáli vedľa seba všetky 3 vozy ,čo máme v rodine,tak mi to nedalo necvaknúť aspoň mobilom
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Moje barva ale trosku serie
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivoš píše:Mildo, nechápu proč by měl být Slam jouda....naopak jeho Lega je jedna z nejhezčích tady na fóru - Peha, Slam, Hanzy (teda kromě toho bordelu uvnitř )
Slam píše:A jeee, dalsi, co se stydi, v cem jezdi... To ja, kdyz mi na jedne strane napis CDX chybel, jsem ho samozrejme hned koupil a nalepil!Goose píše:Dnes me potesilo,ze jsem byl umyt auto a houbou sem serval napis Daewoo z kufru...nejdrive sem to chtel dat do sekce co me dnes nepotesilo,ale jelikoz jsem uz mel odlouply napis CDX z predniho blatniku tak jsem se rozhodl,ze sundam i druhy napis CDX a napis Leganza...no a bez tech napisu to vypada super...takze to me dnes potesilo...
-
- Hanzy
Oplik je pekny kocar kola nejsou spatne jen by to chtelo vetsi disky a min gumy, ja jsem taky koukal po necem takovem nez jsem poridil Legu but VOLVO V40 nebo OPEL a ale asi OMEGU v combi ale ted uz asi pokud se mi nezalibi nic jineho tak bude HHRmilosh píše:Dekuji, jeste mam v planu asi zase jiny kola, tyto asi nebyla nejlepsi volba (ale za ty prachy ) pokud teda nebude driv jiny kocar...Goose píše:Miloshi je to kraska tedka...opravdu moc hezka...zmena primo genialni...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha