Jaky daewoo? to je jen kastleIvoš píše:Moc pěkná práce Ivane...co jsem slyšel, tak do Hondy se toho dá narvat spousta, takže to měli kucí asi slušně poladěný, nicméně Daewoo uspělo velmi dobře
Nexia³ Supersport Project
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
nexia
....a VELIKÝ ( to srdce...nadšení a píli... )
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolegové, dnešní moje 5. místo v kategorii do 3500 ccm na letišti v Blatné: http://www.emuni.cz/viewtopic.php?t=1596
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji! Ale pořád rovně to je nuda, ne? Potkáme se někdy na volných v Brně? Já 18.6. zase budu...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolego, na těch sprintech se to má tak, že pokud máš turbo, kompresor nebo NOS, tak svůj objem motoru (u mě tedy 2000 ccm) násobíš určitým koeficientem, který bývá obvykle 1,5, na některých srazech dokonce 1,7. Takže když si vynásobíš 2x1,7, vyjde Ti 3400 ccm. Bohužel je to tak. Kdybych jezdil v kategorii do 1600 ccm, tak moje auto už je tak "profláklé", že by si určitě někdo podal protest a já bych byl diskvalifikovanýcukrar píše:Jen nechápu že jsi v kategorii do 3500ccm?
Vždyť máš Daewoo Nexia 1500ccm , tak kam tě to zařadili?
to Ondras: čoveče, mě to pořád ještě rovně baví, i když uznávám, že to není nic kreativního Kdy budu v Brně na okruhu, to netuším...
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, zajímalo by mě jak to auto opravdu jede... Zase tolik termínů jízd není, snad ti to někdy vyjde.Ivan píše:to Ondras: čoveče, mě to pořád ještě rovně baví, i když uznávám, že to není nic kreativního Kdy budu v Brně na okruhu, to netuším...
|\/| /\ '|' | '/.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Výsledky sprintů z Milovic: http://www.emuni.cz/viewtopic.php?t=1610
Sice jen 6. místo, ale v důsledku asi ucpaného palivového filtru jsem posledních 50 metrů jel bez plynu (hrozně to cukalo). Takže spokojenost. Kdyby to jelo, jak má, tak je to minimálně na 3. místo
Sice jen 6. místo, ale v důsledku asi ucpaného palivového filtru jsem posledních 50 metrů jel bez plynu (hrozně to cukalo). Takže spokojenost. Kdyby to jelo, jak má, tak je to minimálně na 3. místo
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal výše, selhala technika... asi 50 metrů před cílem mi vypnul motor, takže jsem dojížděl jen setrvačností...cukrar píše:koukám že tě dala i M3 jak to? naposled byla někde za tebou.
Nexia² project
- Hanzy
I tak pekny vykon jen tak dal...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG