Klubová kartička - detailnější info
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
OK, zatim je to tedy 4:1 pro novy navrh, cca kolem 17. hodiny to uzavru a dam do vyroby viteze...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-
- Kontaktovat uživatele:
A nedalo by sa tak že ako každý chce lebo ako na to pozerám tak pri tej druhej variante ani to meno a mesto je neprehladné ,pod sebou je to krajšie takže mne sa ta druhá už vôbec nepáčí je na nej všetko chaotické a aj číslo je krajšie umiestenie medzi znaky teda neviem ale ten druhý variant je pre mna tak akorád na to že ho hodím do šuflíka :DAle nerobte si s toho hlavu už som si ho stiahol a keď tak si ho dám zrobiť sólo
pridavam se k variante jedna zaprve napis hezsi a za druhe vetsi pismo jmena takze volim 1
Tico,Nexia,Kalos
Chevrolet Cruze 2.0 VCDi 110 kW/150HP-134,5kW/183,5HP,K&N Filter,Chip
chevrolet-cruze.wz.cz Webovka věnovaná mému vozu ve výstavbě!
Prodám: A.E. svět. Kalos 400Kč
lam. zad. nárazník Cruze s difusorem 1000Kč
KN vložku vzduchového filtru vč čistíci sady. dle dohody ;)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Je mi to blbý, že bude někdo s kartičkou nespokojenej....když už za ní zaplatí, tak by se měla líbit....je jasný, že je to demokratický hlasování...i mě se víc líbí 2. možnost. Nicméně s původním návrhem byli všichni spokojeni bez vyjímky, tak co udělat tu původní klasiku, tedy variantu č. 1?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
S puvodnim navrhem byli vsichni spokojeni, protoze ten druhy tu jeste nebyl, to neni dobry argument. Dal jsem dnes demokraticky hlasovat a vyhral to navrh c.2. Ten navrh 2 je sice jednodussi, ALE PODSTATNE LEPE CITELNY A PREHLEDNEJSI, coz je myslim dulezita funkce teto karticky a take duvod vzniku tohoto navrhu. BTW ten 2. navrh vykrystalizoval po konzultaci s profikama, co se podobnyma vecma zivi, ten 1. navrh je pry spis vhodny jako poutac na ulici, cituji:Ivoš píše:Je mi to blbý, že bude někdo s kartičkou nespokojenej....když už za ní zaplatí, tak by se měla líbit....je jasný, že je to demokratický hlasování...i mě se víc líbí 2. možnost. Nicméně s původním návrhem byli všichni spokojeni bez vyjímky, tak co udělat tu původní klasiku, tedy variantu č. 1?
"Na plechovy poutac na ulici bych si vybral ten prvni, protoze je takovy pestrejsi/slozitejsi a krome textu si clovek zapamatuje ten zvlastni tvar a barvu pisma, takze priste tu hospodu snadno pozna jen koutkem oka, aniz by ceduli cetl. Jenze se to vlnity pismo hur cte a je to min prehledny, takze na reklamu nebo vizitku bych si vybral ten poslední..."
A delat kazdemu vizitku jinou je sice technicky mozne, ale pracnejsi a prehlednost a sounalezitost tkvi mj. take v jednotnosti.
BTW ted resim problem, nebot pri me namatkove kontrole jsem zjistil, ze celkem 10 lidi uvedlo chybne ID. Dale rade lidem nesouhlasi prezdivka s tou, pod kterou tu vystupuji (coz byl jeden z duvodu vzniku karticky, aby podle ni kazdy poznal toho, s kym si pise na foru, ale prezdivky jsem nechal, jak je kazdy uvedl, treba se mu ta, pod kterou tu je, proste nelibi. ), dalsi maji uvedeno ve svem profilu jine mesto nez v udajich pro karticku, u jednoho prijmeni chybela dokonce diakritika! Snazil jsem se u spatnych ID dohledat prislusneho uzivatele (nektere podle nicku, jine podle mesta a nektere jsem musel vygooglovat podle jmena na jinych serverech, abych je vubec tady nasel ). Bohuzel u 2 uzivatelu nebylo v mych silach dopatrat konkretni zdejsi uzivatele, protoze nesedi ani prezdivka, ani mesto a ani jmeno k necemu, co tu lze najit ve vyplnenych profilech, takze se obracim timto na vsechny pritomne, jestli dokazi poznat, kdo se skryva za temito udaji:
Alexka, Silvia Čillíková, Prešov
dušanek, Dušan, Marejka, Opava
...abych mohl dohledat jejich spravne ID a na karticce byl alespon tento udaj spravne. Dekuji vsem za pomoc!
Jinak tu novou variantu jsem mezitim jeste trochu poupravil/stylove docistil, takze finalni varianta (pokud teda nikdo nebude ostre protestovat, coz doufam, ze ne, protoze vysledna varianta vyplynula z sirsiho a prevazujiciho spektra nazoru, jak tady na foru, tak i mych znamych) jdouci do vyroby vypada takto:
...tem, kterym pripada malo citelna, jeste zvetsenina:
...mejte na pameti, ze to, co vidite na obrazovce v meritku 1:1 ma oproti vysledne karticce PODSTATNE nizsi rozliseni, tedy vysledna karticka ve vektorovem formatu bude na papire mnohem ostrejsi (doufam)...
Naposledy upravil(a) Slam dne čtv kvě 29, 2008 17:26, celkem upraveno 1 x.
Jak jsem psal je mozne vyhotovit oba navrhy, ale to mi neprijde rozumne. Mne osobne se prvni navrh zda zajimavejsi, ale ten druhy je opravdu lepe citelny a stylisticky cistsi.
Je mi lito, ze se pehovi vubec nelibi, to opravdu nebylo ucelem druheho navrhu... Takze co ted, mam tedy ignorovat nazor 71% hodnotitelu a vratit se k puvodnimu navrhu a uspokojit 29% lidi, nebo staci u druheho neco zmenit (napr. zvetsit pismo) a bude spokojeno 100% lidi? Jen upozornuji, ze sraz je jiz za 14 dni, takze uz neni moc casu...
Prosim tedy zkusme se vsichni dohodnout do zitrka nejpozdeji (tzn. jeste zitrek nechavam na vykrystalizovani, zpracovavani tiskovych podkladu zacne tedy az o vikendu) na nejakem vseobecne prijatelne podobe karticky. Dekuji.
Je mi lito, ze se pehovi vubec nelibi, to opravdu nebylo ucelem druheho navrhu... Takze co ted, mam tedy ignorovat nazor 71% hodnotitelu a vratit se k puvodnimu navrhu a uspokojit 29% lidi, nebo staci u druheho neco zmenit (napr. zvetsit pismo) a bude spokojeno 100% lidi? Jen upozornuji, ze sraz je jiz za 14 dni, takze uz neni moc casu...
Prosim tedy zkusme se vsichni dohodnout do zitrka nejpozdeji (tzn. jeste zitrek nechavam na vykrystalizovani, zpracovavani tiskovych podkladu zacne tedy az o vikendu) na nejakem vseobecne prijatelne podobe karticky. Dekuji.
Naposledy upravil(a) Slam dne čtv kvě 29, 2008 17:50, celkem upraveno 1 x.
- Hanzy
Me je to sumak ale nechci tam mit Iveta ani Rožnov!
Me se libi oba kazdy ma sve plus...
Me se libi oba kazdy ma sve plus...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No prave a v tom je ten problem, kazdy vnimame esteticno/krasno jinak a pak z toho je akorat dohadovani. Mne se taky libil ten prvni vic, ale cim dele jsme koukal na ten druhy a cim vic ruznych nazoru jsem vyslechl, tim mi ten druhy prijde praktictejsi a taky profesionalnejsi (takze ne 71% jak pisu vyse, ale vlastne 75%). Nicmene bych byl rad, aby spokojeno bylo 100% lidi. Takze co jeste mam kdyztak poupravit, aby byl spokojen uplne kazdy?Hanzy píše:Me se libi oba kazdy ma sve plus...
V tom ale problem neni! Klidne Ti rad tu prvni variantu udelam, tiskova predloha je hotova stejne jako pro tu druhou...-peha- píše:ale ako vravím nieje to problém mám známú a ta mi kartičku spraví takú ako bola ta prvá a bude to
ahoj toho dusanan marejku muzes smazat vynechat jestli to jeste jde moc dekujiSlam píše:S puvodnim navrhem byli vsichni spokojeni, protoze ten druhy tu jeste nebyl, to neni dobry argument. Dal jsem dnes demokraticky hlasovat a vyhral to navrh c.2. Ten navrh 2 je sice jednodussi, ALE PODSTATNE LEPE CITELNY A PREHLEDNEJSI, coz je myslim dulezita funkce teto karticky a take duvod vzniku tohoto navrhu. BTW ten 2. navrh vykrystalizoval po konzultaci s profikama, co se podobnyma vecma zivi, ten 1. navrh je pry spis vhodny jako poutac na ulici, cituji:Ivoš píše:Je mi to blbý, že bude někdo s kartičkou nespokojenej....když už za ní zaplatí, tak by se měla líbit....je jasný, že je to demokratický hlasování...i mě se víc líbí 2. možnost. Nicméně s původním návrhem byli všichni spokojeni bez vyjímky, tak co udělat tu původní klasiku, tedy variantu č. 1?
"Na plechovy poutac na ulici bych si vybral ten prvni, protoze je takovy pestrejsi/slozitejsi a krome textu si clovek zapamatuje ten zvlastni tvar a barvu pisma, takze priste tu hospodu snadno pozna jen koutkem oka, aniz by ceduli cetl. Jenze se to vlnity pismo hur cte a je to min prehledny, takze na reklamu nebo vizitku bych si vybral ten poslední..."
A delat kazdemu vizitku jinou je sice technicky mozne, ale pracnejsi a prehlednost a sounalezitost tkvi mj. take v jednotnosti.
BTW ted resim problem, nebot pri me namatkove kontrole jsem zjistil, ze celkem 10 lidi uvedlo chybne ID. Dale rade lidem nesouhlasi prezdivka s tou, pod kterou tu vystupuji (coz byl jeden z duvodu vzniku karticky, aby podle ni kazdy poznal toho, s kym si pise na foru, ale prezdivky jsem nechal, jak je kazdy uvedl, treba se mu ta, pod kterou tu je, proste nelibi. ), dalsi maji uvedeno ve svem profilu jine mesto nez v udajich pro karticku, u jednoho prijmeni chybela dokonce diakritika! Snazil jsem se u spatnych ID dohledat prislusneho uzivatele (nektere podle nicku, jine podle mesta a nektere jsem musel vygooglovat podle jmena na jinych serverech, abych je vubec tady nasel ). Bohuzel u 2 uzivatelu nebylo v mych silach dopatrat konkretni zdejsi uzivatele, protoze nesedi ani prezdivka, ani mesto a ani jmeno k necemu, co tu lze najit ve vyplnenych profilech, takze se obracim timto na vsechny pritomne, jestli dokazi poznat, kdo se skryva za temito udaji:
Alexka, Silvia Čillíková, Prešov
dušanek, Dušan, Marejka, Opava
...abych mohl dohledat jejich spravne ID a na karticce byl alespon tento udaj spravne. Dekuji vsem za pomoc!
Jinak tu novou variantu jsem mezitim jeste trochu poupravil/stylove docistil, takze finalni varianta (pokud teda nikdo nebude ostre protestovat, coz doufam, ze ne, protoze vysledna varianta vyplynula z sirsiho a prevazujiciho spektra nazoru, jak tady na foru, tak i mych znamych) jdouci do vyroby vypada takto:
...tem, kterym pripada malo citelna, jeste zvetsenina:
...mejte na pameti, ze to, co vidite na obrazovce v meritku 1:1 ma oproti vysledne karticce PODSTATNE nizsi rozliseni, tedy vysledna karticka ve vektorovem formatu bude na papire mnohem ostrejsi (doufam)...
Tico,Nexia,Kalos