co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Jinac me vcera ve vecernich hodinach moc potesilo,ze Ligu mistru vyhral Manchester a ne Chelsea...sice je mi lito Petra Cecha ale jinak ten klub nemam rad...takze gratulace Manchesteru...pri tech penaltach jsem ani nedychal...jelikoz jsem byl v hospode tak jsem nevidel jmena a ani neslysel ale i tak z toho mam silenou radost...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
GLORY GLORY MANUNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GLORY GLORY MANUNITED!!!!!!!!HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!MISTŘI LIGY I LIGY MISTRŮ!!!!!!!!!!!JOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A pak taky, že za 1400 Kč máme kompletní servis klimatizace včetně pilového filtru v Auto Kelly u Pardubic. Kousek od našeho baráku si za to řekli 3 500 Kč
Takže teď chodit do Sedana zásadně v beranici a vaťáku když je klíma puštěná A to kdybyste viděli ten pilovej filtr....byl měněnej teď po 2 letech a byl totálně černej + písek + listy...no šílený
A pak taky, že za 1400 Kč máme kompletní servis klimatizace včetně pilového filtru v Auto Kelly u Pardubic. Kousek od našeho baráku si za to řekli 3 500 Kč
Takže teď chodit do Sedana zásadně v beranici a vaťáku když je klíma puštěná A to kdybyste viděli ten pilovej filtr....byl měněnej teď po 2 letech a byl totálně černej + písek + listy...no šílený
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivosi, ja teda nevim jak ty ale ja menim filtr PYLOVY
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
My Ti pro jistotu koupíme pravidla českého pravopisu v kapesním vydání.Ivoš píše:Jéééé klucí, tak jsem se spletl nooooooo. Slibuju, že už budu strašně hodnej a nikdy se to nestane
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Dnešek je báječnej...mám lístek na Queen do Vídně, kam jedu s českým fanclubem a brácha dneska odmaturoval s výsledkem dvě jedničky a tři dvojky Dnešní noc bude krušná...místo krve budu mít líh
Naposledy upravil(a) Ivoš dne pát kvě 23, 2008 15:35, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Hanzy
Hezke pozdravuj brachu ze blahopreji a ze si dame v PlumloveIvoš píše:Dnešek je báječnej...mám lístek na Queen do Vídně, kam jedu s českým fanclubem a brácha dneska odmaturoval s výsledkem dvě jedničky a tři dvojky Dnešní noc bude krušná...místo krve budu mít líh
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Není to dnes co mě potěšilo, ale včerejší koncert skupiny Team v Pardubicích. Byl to nářez, zavzpomínali jsme na 20 let skupiny. Dostali mě laserové efekty a světla celkově. Hrálo jim to fantasticky.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová