Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já neříkám, že neudělal maximum. Jen říkám, že to jeho maximum bylo oproti jiným brankářům málo. Další vina je na Hadamczikovi, kterej poskládal dobrej tým, ale měl vzít hráče podle aktuální formy, tj. Svoboda jako jednička, Mensator jako dvojka.
Rozhodčí nás poškodili nejen ve čtvrtfinále, ale i při zápase s Rusy, kdy jich bylo na konci 2x 6 na ledě a nic se nedělo. Souhlasím s Hnildou, že 2. gól Švédů neměl platit, protože do něj hráč najel.
Ale pořád bohužel vidím Hnildu jako nejslabšího v naší sestavě a ostatní hráči se o něj nemohli opřít tak, jako např. Švédi o svého brankáře.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Joooo svedi meli super brankare...na toho se mohli spolehnout a podnikat nejaky utoky...ale coz...je to uz za nami a je zbytecne ted rikat co by kdyby... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

zabudla som sa pochváliť, že ešte minulý štvrtok ma nepotešil prvý defekt na Kaloskovi. Večer o jedenástej, ale aj tak som mala šťastie v nešťastí. Bol to šróbik aj s podložkou. Na vysvietenom parkovisku Tesca som to kolo vymenila, ale aj sa mi trocha vypomstilo, že som sa nikdy na hever ani nepozrela, ani na to, kam sa dáva a podobne. Chvilu som troška šaškovala, ale žiadne trápnosti sa nakoniec nekonali.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Defekt je síce smola ale ako viem tak si holka šikovná a ta výmena je paráda lebo si ani pomoc cudzích nepotrebovala takže ----poklona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Vymeniť koleso nie je ťažké .... na škodovke som to za tie roky urobila viac krát. A to boli iné problémy, ked sa mi už podbeh vykrivoval (bola a aj je hrdzavá) a nemohla som to dvihnúť vyššie. Môj syn aj s kamarátom nadvihovali auto, aby sme mohli nasunut koleso :). To bola iná sranda.
Ak to porovnám, tak na Kalose to bola "pohodička".
Jediné, čo ma desilo bolo, že sa mi to mohlo stať kdesi na uzkej ceste, v tme, medzi dvomi dedinami. Tam by som sa nemohla rozložiť so všetkým, ako na trhovisku :).
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Škoda, že jsem nejel kolem Vás, určitě bych zastavil a pomohl s výměnou. Teda kdyby jste s pomocí souhlasila. Ale jinak chválím, šikovná "holka".
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

To by si si musel udelat peknou zajizdku aby si jel kolem... :lol: :lol: :lol: Ja bych take pomohl vsem daewakum nebo hezke slecne v nouzi s jakymkoliv autem... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

to V.Brousek

dakujem za ponúknutú pomoc. Cením si ponuku o to viac, že sa mi nikdy nestalo, aby mi niekto pomohol. A to som bola aj mladšia aj krajšia :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Dnes me nepotesilo,ze выиграла Россия :cry:
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Goose píše:Dnes me nepotesilo,ze выиграла Россия :cry:
Robíš prču Brtka? Vždyt Kanada vedla 4:2!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Nerobíš,4:5,ted jsem na to hodil oko. No jo,ale oni získali titul po 15 letech! Tak to si počkali déle než m¨naši,ty na něj čekali 11 let(1985-1996)
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No hele Kanade jsem to pral a to z toho duvodu,ze je to zeme ktera dala svetu hokej a teprve az letos se tam poprve hralo MS...a z toho duvodu jsem jim to pral... :cry:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hokej, kterej má původ kdesi ve Velký Británii nebo Irsku :lol: :lol: :lol: Nemám rád ani Kanadu (od Nagana, kdy Kanaďani uráželi čechy) a ani Rusáky, takže je to fuk, kdo vyhrál....a na to, že je Kanada "kolébka hokeje", to měli dost mizerně organizovaný....špatnej led, špatní rozhodčí, mnohdy špatná kamera, malý střídačky....no banda moulů...nevím na co si hrajou :roll:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...myslím, že Ivoši " boduješ " proti kolébce hokeje kanadě mluví původ hokeje v Anglii, no zajímavostí bylo, že gól nám dal " jednooký " švéd ( po zranění od našeho hráče do 17 let v minulosti...), nakonec oba zápasy ovlivnily rozhodčí viz písknutí 2 minutového trestu za puk na střídačce ve finále, to by se nemělo pískat...no rusákům jsem to nepřál, už jenom za " državu " satelitu ČS, ve svých světových mocenských aktivitách, nemám je rád, zažil jsem prostě 68 rok, je to " bolák " světa ( a to je můj subjektivní názor...), a kanada si za hru zasloužila vyhrát ( tady se snažím být objektivní..), tedy souhlas s GOOSEM

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:Dnes me nepotesilo,ze выиграла Россия :cry:
To me sice taky nepotesilo, ale 100x min by me potesilo, kdyby vyhrala nafoukana Kanada (nebo Amici). :lol: Navic Rusaci meli nafalsovanou radost, takhle mi se radovali naposledy asi v Naganu. ;)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“