co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Nuž ja som nepatril k sklaným skupiny Kabát,aj keď sú to naozaj rockeri a nie len komunistickí nomenklatúrni častuškári za rockerov sa vydávajúci,ako podľa mňa jedna slovenská skupina, ale dosiaľ ma nijaká zo skladieb skupiny Kabát výraznejšie neoslovilaaj keď nič proti nim,narozdiel od tej slovenskej skupiny ktorá sa dovolila nazvať rovnako ako svetoznáma značka lyži,preto tú kapelu od jej vzniku nevolám inak ako "Krípli", alebo "Súdruhovia Krípli" lenže Kabát je z iného vreca,je to poctivý rock,Ale táto skladba ,počul som ju pre pár dňami v jednom rádiu,čo nehrá od nich doblba len Pohodu ,toto je fakt super bomba dnes si to púšťam celý deň stále dokola http://www.youtube.com/watch?v=YGxfl_Gc ... re=related
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
Tak dnes me potesilo,ze jsem byl v ty mototechne co jsem objednaval ty matky a bylo mi receno,ze tam budou ve stredu...takze aspon vim na cem jsem a jelikoz nemam pak uz volno tak kola budu nahazovat az o vikendu...to i Legu pekne vyluxuju a snad i umeju...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ja ti tedy nevim Bedo...me to naopka kopalu do pedalu kdyz jsem mel praskly kotouc...jakmile tam sel novy i s destickama tak krasa...je divne,ze to kope kdyz je oboji nove,dle meho nazoru by to delat nemelo...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Konecne som namontoval novy hlavny brzdovy valcek ktory ma vysiel 4000 Sk. najprv mal stat 9600 Aj to mi poslaly zly A konecne som si spravil v aute troska mensiu kablovacku takze uz ju len dokoncit namontovat blatniky a spojler predny a dat dokopy interier
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Mě dnes odpoledne nejvíc potěšilo, že jsem se v Milovicích "dostal" na zem s letadlem a zůstali jsme oba celí. Najednou to začalo foukat a dvakrát jsem se pokoušel na dráhu, ale nakonec jsem musel sednout "napříč" na stojánku. Ten vítr by mě obrátil. Straton, co šel na přistání za mnou ,už takový štěstí neměl. Dost to odřel o zem. Urazil si křídlový kolečko.
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.