Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak me dnes nepotesilo,ze stale nemam matky ke kolum...no to je hruza...byl jsem tam v ty mototechne jak mi rekli abych prisel ve sredu odpoledne a ono nic...pry jim neprisly a prijdou zitra...ale ze by mi nekdo zavolal to ne...no snad uz konecne budou zitra...jinak se jim na to vyprdnu... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

Slam

Příspěvek od Slam »

No a nasi preci jen na MS v hokeji vybouchli podruhe v jednom tydnu se Svedama (efektnim vlastnakem na konec)... :cry:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Jj co se da delat ale hrali dobre i Hnilda se rozhodl chytat proste chybelo to povestne stesti... :cry:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hnilda chytal dobre,cely tym hral dobre...byla to smula...musim ale uznat,ze svedi hrali skvele... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Goose píše:Tak me dnes nepotesilo,ze stale nemam matky ke kolum...no to je hruza...byl jsem tam v ty mototechne jak mi rekli abych prisel ve sredu odpoledne a ono nic...pry jim neprisly a prijdou zitra...ale ze by mi nekdo zavolal to ne...no snad uz konecne budou zitra...jinak se jim na to vyprdnu... :cry:
....a budu jezdit bez kol :lol: :lol:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Tieto majstrovstva su cele cudne a prekvapive :) Vidis v 2002 sme boli majstri a teraz ? Hrali sme o zachranu aby sme sa vobec buduci rok na dake MS dostali :) U nas uz bezi peticia na odovlanie vedenia slovenskeho svazu ladoveho hokeja. Vsak nam hraci odmietali hrat kvoli vedeniu hah. Som zvedavy kto vyhra ale tak drzim kanade uz ked su doma a ide im to :)

Skoda ze tento rok sme sa spolu nestretli s vami zas by sme dostali na zadok :)
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Beda

Příspěvek od Beda »

Tak mě zase naštvali v autoservise, doslova mě vynadali že mám svůj vlastní materiál, přední kotouče, a všechny destičky, protože tím přicházejí o kšeft. Nejlepší je asi opravdu si vše dělat sám. Přeobjednali mě na příští pátek, to je v....platit za práci jim prostě nestačí
Leganza 2,0 CDX (1997) černá
Slam

Příspěvek od Slam »

Beda píše:Tak mě zase naštvali v autoservise, doslova mě vynadali že mám svůj vlastní materiál, přední kotouče, a všechny destičky, protože tím přicházejí o kšeft. Nejlepší je asi opravdu si vše dělat sám. Přeobjednali mě na příští pátek, to je v....platit za práci jim prostě nestačí
Kdyby nebyli tak hamizni (po mne chteli za cidlo trojnasobek bezne ceny v krame) a na opravu jsem nemusel cekat 14 dni, klidne bych jim vydelat nechal. Aspon ze me nikdo za vlastni material nenadaval... 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Beda i Slam vono je to o marži 30 - 60 % a skladové obrátce ( většinou díly nemají skladem a objednávají á ks... ) tedy proč jim platit skladovou obrátkou - soused čekal na poloosu u Srby 2 měsíce ( zdůvodnění centrální sklad v Maďarsku a druhý v Holandsku )...a hlavně czdrafel by prodal poloosu za 5 - 6tis. u Srby vyšla na 12 tis. s montáží...no a pro pražáky něco " prásknu " na palikxe - má k dispozici v Praze dobře vybavenou dílnu ( dva stojanové hevery + CO + lis a vše potřebné...) a hlavně šikovný ruce ) a dvorního dodavatele dílů Daewoo no tak si zvažte sami

Omluva pro samotného palikxe " dobrá práce se chválí sama "...takže jsem to sem opravdu musel dát...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Beda píše:Tak mě zase naštvali v autoservise, doslova mě vynadali že mám svůj vlastní materiál, přední kotouče, a všechny destičky, protože tím přicházejí o kšeft. Nejlepší je asi opravdu si vše dělat sám. Přeobjednali mě na příští pátek, to je v....platit za práci jim prostě nestačí
Je jedna vec ze jde o kseft ale kolikrat ti to sezenou a daji za stejnou cenu jako si to sezenes sam a diky slevam ktere maji za odbery neco na tom maji ale kolikrat je lepsi u nekterych veci to nechat na nich nebo v pripade problemu si ho vyresi sami ale kdyz je problem s materialem od zakaznika tak se to resi sloziteji tak je to jejich problem a dodavatel jim to diky dobrym vztahum bez problemu vymeni osobne se s tim taky nekdy setkavam... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

SkylineGTR píše:
Goose píše:Tak me dnes nepotesilo,ze stale nemam matky ke kolum...no to je hruza...byl jsem tam v ty mototechne jak mi rekli abych prisel ve sredu odpoledne a ono nic...pry jim neprisly a prijdou zitra...ale ze by mi nekdo zavolal to ne...no snad uz konecne budou zitra...jinak se jim na to vyprdnu... :cry:
....a budu jezdit bez kol :lol: :lol:
A basta...ja ty vase matky nepotrebuju... :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hele Bedo a hladne si pokus zkontrolovat ty dily co si jim daval...aby ti tam nedali nejaky starsi a ty tvoje si nechali... :lol: :lol: :lol:
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

....no Hanzy vono jde o to, aby konečná cena byla " jedlá " přes všechny jejich množstevní rabaty, je nakonec cena vyšší než srovnatelná kupní originálního dílu třeba u drafelu nebo Krči...a taky jde o původ dílu...viděl jsem v ceníku ACI spodní rameno včetně kuláku na octavii za 320 Kč!!! made in china !!! - prostě, aby tě neměli za pitomce...jinak dle mého názoru kvalita opraven a ti značkových značně upadla proti cenám, které značně stouply...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Nejslabčí článek našeho týmu.....Hnilička....krááásnej vlastňáček...hergot vždyť každe brankář ví, že když se hraje u tyče, tak ty betony sklapne k tyči, aby tam puk neproklouznul a on tam nechal díru, jak vrata....to, že se puk odrazil od Čáslavy, to se stát může, ale Hnildův úlet se prostě omluvit nedá :evil:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Ivoš píše:Nejslabčí článek našeho týmu.....Hnilička....krááásnej vlastňáček...hergot vždyť každe brankář ví, že když se hraje u tyče, tak ty betony sklapne k tyči, aby tam puk neproklouznul a on tam nechal díru, jak vrata....to, že se puk odrazil od Čáslavy, to se stát může, ale Hnildův úlet se prostě omluvit nedá :evil:
Myslím si že Hnilda dělal co mohl - hokej je kolektivní hra a pochybuju že ten gól pustil schválně.Další věc jsou rozhodčí - ty nás bez diskuze poškodili!!To prodloužení a vyloučení našeho to nás zlomilo.Nic proti tobě ,ale nebuď na Hniličku vysazenej - celá republika mu to zazlívá a tak si myslím že tady foru by se to mohlo přejít...Hnildovi to není zrovna příjemný jak se do něj ty supy novinářský navážej.Určitě udělal pro naše vítězství maximum.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Odpovědět

Zpět na „POKEC“