Kecarna o vsem i o nicem...OT vitano...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak že páni na ukáž to sú asi pekný hazli lebo už pol hodinku sa snažím zaplatiť a stále ta istá odpoveď
hele a to už fakt neviem akou kombináciou to poslat ale asi to fat nie je férový server no škoda ale ludia sú už taký
Kolko krát treba poslať správu že chcem zaplatiť
PAY UKAZTO....PAYUKAZTO.....pay ukazto......payukazto...Pay Ukazto....a tak dalej a stále tá istá odpoveď SMS ste nenapísali v správnom formáte ale vy to tam máte TAKTO
Pošlete SMS ve tvaru PAY UKAZTO na číslo 6671.
Môžte mi teda prosim vás povedať či si robíte z ludí srandu alebo ako sa to má chápať
To som im poslal mailom a som zvedavý či pan ako sa nazívá ADMINISTRÁTOR sa vyjadrý
hele a to už fakt neviem akou kombináciou to poslat ale asi to fat nie je férový server no škoda ale ludia sú už taký
Kolko krát treba poslať správu že chcem zaplatiť
PAY UKAZTO....PAYUKAZTO.....pay ukazto......payukazto...Pay Ukazto....a tak dalej a stále tá istá odpoveď SMS ste nenapísali v správnom formáte ale vy to tam máte TAKTO
Pošlete SMS ve tvaru PAY UKAZTO na číslo 6671.
Môžte mi teda prosim vás povedať či si robíte z ludí srandu alebo ako sa to má chápať
To som im poslal mailom a som zvedavý či pan ako sa nazívá ADMINISTRÁTOR sa vyjadrý
- Hanzy
Je to banda zlocincu!!!
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
PEHAčik-všimni si tu menu-píšu 47,6 Ks a nie Sk-čo od nich čakáš.Možno tí blbci dali aj do systemu nejaký blud a tým pádom to neide poslať(ale to si len myslím)...
Len aby sa ti tonespoplatňovalo,aj keď sa ti to nedarí. Už sa mi raz stalo(s hrami na mobil) .Poslal som SMS za 90Sk a hra sa mi nedala stiahnuť-nechcem menovať operátora kôli reklame(ale bol to T-mobile)
Len aby sa ti tonespoplatňovalo,aj keď sa ti to nedarí. Už sa mi raz stalo(s hrami na mobil) .Poslal som SMS za 90Sk a hra sa mi nedala stiahnuť-nechcem menovať operátora kôli reklame(ale bol to T-mobile)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jak u čeho...třeba když jsme před závěrkama stahovali oficiální formuláře daň. přiznání apod., tak to je taky formou tou, že pošleš SMS za 90 Kč a oni ti obratem pošlou kód, kterým "odemkneš" stahování a zároveň ti to v počítači vygeneruje paragon Ale co se týká softwaru nebo do mobilu, tak až na vyjímky nakupuju levně , protože si seženu všechno co potřebuju jen díky tomu, že si platím PREMIUM účet na Rapidshare
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza