funguje cassette adapter? máte někdo zkušenosti?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
funguje cassette adapter? máte někdo zkušenosti?
Máte někdo zkušennosti s tímto adapterem?
Griffin technology DirectDeck cassette adapter - kazetový adaptér iPod a MP3 do auta
http://www.cables.cz/produkt/griffin-te ... 047445118/#
je to levný a prý poslech je kvalitnější než FM transmiter s usb,
tak jsem to objednal a vyzkouším, moc v autě hudbu neposlouchám proto nechci ddo leganzy nic montovat a tohle vypadá zajímavě, když si na to napojím telefon a přehrávat budu z telefonu
Griffin technology DirectDeck cassette adapter - kazetový adaptér iPod a MP3 do auta
http://www.cables.cz/produkt/griffin-te ... 047445118/#
je to levný a prý poslech je kvalitnější než FM transmiter s usb,
tak jsem to objednal a vyzkouším, moc v autě hudbu neposlouchám proto nechci ddo leganzy nic montovat a tohle vypadá zajímavě, když si na to napojím telefon a přehrávat budu z telefonu
Leganza 2,0 CDX (1997) černá
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Ale pozor, nefunguje to v každém autorádiu!!!!! Koupil jsem to jako první možnost a v Autorádiu SONY to nefungovalo....funguje to v normálním kazeťáku a v autorádiu Sanio....nejlépe nejdřív vyzkoušet, pokud možno!
Já jsem pak koupil adaptér do zapalovače na USB....kvalita je průměrná...nicméně se ot dá čekat, záleží to na rušení signálu a když to něco ruší, tak to trochu šumí.
Já jsem pak koupil adaptér do zapalovače na USB....kvalita je průměrná...nicméně se ot dá čekat, záleží to na rušení signálu a když to něco ruší, tak to trochu šumí.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
nahodou zvuk to ma dobry, ja som tam kupil diskmen Roadstar a bolo to v cene, potom som na to napojil aj notebook a pozeral filmy az raz som predal radio a kupil ine.
funguje to aj na SONY, ja som to mal na Sony, ktore malo vyhladavanie pesniciek a ine vychytavky, ale tusim ze som s tym mal raz nejaky problem a to preto ze to radio akoze hladalo dalsiu pesnicku (hladalo pauzu medzi pesnickami) a dalej neviem co, mam pocit ze vkuse len pretacalo
inak som bol spokojny
funguje to aj na SONY, ja som to mal na Sony, ktore malo vyhladavanie pesniciek a ine vychytavky, ale tusim ze som s tym mal raz nejaky problem a to preto ze to radio akoze hladalo dalsiu pesnicku (hladalo pauzu medzi pesnickami) a dalej neviem co, mam pocit ze vkuse len pretacalo
inak som bol spokojny
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
Taky to mám v autě, od firmy iriver, ale stálo to asi 180,- a to před 2 lety
Jinak hraje to OK akorát je trochu patrný šum, ale při jízdě to nijak neruší
Jinak hraje to OK akorát je trochu patrný šum, ale při jízdě to nijak neruší
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Třeba zrovna tvoje autorádio to moc nebaští....mě to taky nešlo a tak jsem koupil adaptér do zapalovače na USB a AUX vstup....funguje bezva...někdy je tam šum, když člověk projíždí místem, kde je na té frekvenci adaptéru třeba nějaký rádio, ale stačí přepnout na drohou frekvenci a klid
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Díky vyzkouším to, ale asi to vypadá tím kazeťákem, protože ani moje starý kazety nahraný ještě dolby B, nebo C taky hrál nějak divně. Asi koupím něco novýho na mp3 místo toho starýho originálu.Marra píše:hele Béďo, mně to dělalo taky, normálně to pusť a jak to bude hrát a něco vynechávat, zkus potáhnout za ten drát co jde do kazety.....normálně lehce poškubej a uvidíš, někdy je třeba aby si ta hlava sedla, já to takhle vychytal a hraje to dobře:)
Leganza 2,0 CDX (1997) černá