Xenony H1 6000K
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
sevas Robo, nič Ti netreba kup leginu a zober iba tie žiarovky čo tam maš teraz a maš to poriešene.roberto33 píše:Ja nad tým rozmýšľam, ale neviem či investovať 3.499sk alebo už kúpiť iné auto a potom do Leganzy alebo Nubiry, neviem či to bude fakt fungovať v Esperku.
Daewoo Leganza 2.0 CDX (1998),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
Daewoo Espero, 1.5 DOHC(1996),
Zdravím pánove, tiež rozmýšlam o HID xenonoch do espera ,ale ked sa prepína tlmené a diaľkové nie je to problém.Ved zapnutím dialkových sa tlmené vypnu a pri zapnutí som čítal že to chvíľu trvá pokiaľ dosiahne ten svetelný tok aký má.A to časté prepínanie v krátkom časovom rozpätí neškodí to xenonom?!?Mohol by si ,"hasič" to mas na espere xenony?,je to ok, z tvojej strany ako sa ti to vidí.Jazdíš už nejakú tu dobu nie.
"Hasič" ako si montoval tie xenony do espera. Videl som zostavu aj návod ako sa to montuje, je tam pri výberaní originál žiarovky červený (+), ktorý ide na (+) xenon zostavu,ale čierny (kostra) na reflektore som nevidel alebo to (-) je ako na pôvodnej žiarovke ten okraj a tym ostane na xenone ten čierny kabel volny.Ked možeš vysvetli mi to prosím nechcem vyhorieť.Proste akosi to zapojil presne.-dík
Foto bolo robene v rýchlosti a na telefon, čo nieje velmi kvalitne a na porovnanie už ine foto nemám. Čo sa týka prepínania na dialkové a späť, tak teraz už ani dialkove nepoužívam, ale chcem urobiť aby mi svietili tlmene zaroveň z dialkovými a tym vyriešim problem. Pri zapajaní svetiel som to mal tak. Koncovku čo zapajaš do svetla som zapojil do tej napätovej krabičky a odtial idu origo kable do žiarovky. minus teda čierny je v parabole tak zastrčeny, ked pohladaš určite najdeš a na konci je samička. Tú som napojil na čierny od xenonu a bolo svetlo.
Ale ako pisal peha je tam navod, tak nič nemožeš pokaziť. Tak už len chuť do zapojenia.
Ale ako pisal peha je tam navod, tak nič nemožeš pokaziť. Tak už len chuť do zapojenia.
Espero 2,0 LPG, full,
Matísek 0,8
SKYPE raduskok
Matísek 0,8
SKYPE raduskok