VW nema rad nexie

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

To bude právě průser....nebo se třeba do té doby stanou systémy v autě spolehlivými :lol: Jinak budu mít veterána :lol: :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Reklama

Slam

Příspěvek od Slam »

milosh píše:a uvidis ze svet nekonci jen v Jizni Asii :lol:
Pokud mas na mysli Jizni Koreu, tak ta se rozklada ve Vychodni Asii. Pro informaci - oblast Jizni Asie se rozklada na uzemi techto statu: Banglades, Bhutan, Indie, Maledivy, Nepal, Pakistan a Sri Lanka, coz je ponekud jinde... 8)

milosh píše:Ale priznejme si to korejci nejsou prave nejkvalitnejsi... proto sou tak levny.
No rozhodne ne hlavne proto, ja bych to osobne spis rekl jinak - naprosta vetsina evropske produkce neni tak kvalitni, kolik stoji...

Hanzy píše:pro me nejlepsi pomer ceny a nabidky co za tu cenu dostanu a v tom jasne Korejci vedou vseobecne...
Ne tak hrr, Cinani myslim umlati co nevidet timhle pomerem spolehlive i ty korejce... :twisted:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ad Číňani: V současnosti je kvalita špatná - soudě podle mého skútru, ale troufám si říct, že do 5 - 10 let to budou dobrá auta za směšnou cenu v porovnání s konkurencí ;)
KE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KE »

Slam píše:naprosta vetsina evropske produkce neni tak kvalitni, kolik stoji...
to je cista pravda a je to FAKT
ale skodovky su aj preto take drahe ze potrebuju si zaplatit tu svoju reklamu napr MS v hokeji atd........ skodovka so svojimi cenami je mi akoze dost na smiech :lol: :lol: :lol: :lol:
Tu reklamu beriem ako cisty vysmech..........
Racer 1.5 8V
Obrázek
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Cpou se všude....cyklistika, hokej....a zákazník to musí zaplatit...dneska mi psala kámoška, že zítra jede na dva dny na prezentaci a školení nového Superba...kromě toho zvlášť otevíratelnýho zadku je zas tuctová splácanina, která stojí v základu se srovnatelným obsahem motoru jako Epica v plný palbě....a řekl bych, že Hyundai i Kia na tom budou taky tak (lepší varianty než Superb). A navíc jsou pohodlnější ;)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ivoš píše:Ad Číňani: V současnosti je kvalita špatná - soudě podle mého skútru, ale troufám si říct, že do 5 - 10 let to budou dobrá auta za směšnou cenu v porovnání s konkurencí ;)
Presne tak Ivosu...stejne jak tomu bylo s korejcema...tem se taky lidi smaly a co ted... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Totiž podle mě časem buď přejdou pod nějakej velkej koncern nebo od nich budou brát díly...jako např. teď berou motory od Mitsubishi ;)
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to milosh přiznávám, musel jsem se podívat do atlasu 35 až 40 rovnoběžka a osobně mě překvapilo nad japonskem, tedy süd korea...
...jinak známý, jako ředitel provozoval 60 BMW odstoupili od nich - nepřežívali pražskou " lunární krajinu " myslím komunikace, uvolňovali se nádrže ap. přešli na AUDI A 6 a na nich jejich a.s. zkrachovala - praskání rozvodových řemenů po 25tisících - totálky motorů a němci nehradili záruky, poloosy, lak atd. už jednou sem to tady popisoval...a byl zvyklý na volhy 24 a s těma jsme měli normu 300tisíc a přejíždělo se na 500tisíc km, ale opravdu nejsem rusofil...
TÜV uznávám pro jejich objektivitu - v minulosti uznali Toyotu bez problému a snad vyhodnocení není zkreslené, mám na mysli korupci při naší STK...
No a nakonec jsem zvědavý na KIU 7let záruky to je sousto!!!... no nakonec, máme tam svého mechanicca ( hádejte kdo to je p.... ?) - budeme mít hlášky z první ruky...
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no Petře to jsi měl na mysli TÜV a odborné časopisy? ... no von to má OPEL těžký němci ho nepovažují za " svého " to je GM a amíci...no nakonec Opel zrušil budík teploměru a nahradil ho pouze kontrolkou - musel si být jistý...ale hlavně výroba se stěhuje v rámci globalizace, tam kde je levná pracovní síla...a tak renault ( některé modely ) se dělají v Turecku a Š - VW vstupuje do číny...některé díly už se autorizují na originál...no viděl jsem ceník ACI komplet spodní rameno na octavii 300 Kč!!!, já nevím já bych ho nechtěl...prostě medvěd s 60let najel v dieselu k 1 milionu, ale nízkootáčkový s malým výkonem, ale držák vyrobený s německou precizností...ale vono to je pochopitelně dnes někde jinde

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
milosh

Příspěvek od milosh »

Dnes jsem cucel u Tesca na LAcetti kombi no to bych si nechal libit, ale automat samozrejme a spotreba do 5L :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no milosh, že by návrat " ztraceného zakladatele " ale na pět litru ani v naftě nejspíš dle posledních zveřejněných testů i praktických zkušenosti tady na nettu nedosáhne...nakonec líbí se mi taky a navíc má kromě CD i přehrávač kazet, no pro pamětníky ( máme jich moc..)

Mějte se fajn

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No on Milda do Lacíka nepůjde....teď má nějaký temný myšlenky soudě podle zabarvení auta, takže jeho následující auto bude jedno z těchto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek
Naposledy upravil(a) Ivoš dne pon kvě 12, 2008 11:24, celkem upraveno 1 x.
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...no Ivoš nikdy neříkej nikdy ( a už vůbec né za někoho jiného ...) - to platí obecně pro všechny a ve všech možných rovinách lidského konání...

Mějte se fajn

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Ale vždyť já si dělám srandu, Serpico. Neber to až tak vážně ;) :lol:
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...jasně Ivoš...já jenom reagoval v obecné rovině, blbejch zkušeností...

Mějte se fajn

serpico
Odpovědět

Zpět na „POKEC“